Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021

63 σχόλια:

George Papadopoulos είπε...

Τίτλοι μακροοικονομικών νέων

Σύμφωνα με πληροφορίες (Καθημερινή), η Ελλάδα άντλησε EUR 2,5δισ. από την ταυτόχρονη επανέκδοση των ομολόγων 5ετους και 30ετους διάρκειας, με τις προσφορές να ανέρχονται σε EUR 19δισ. Πιο αναλυτικά, Ο ΟΔΔΗΧ άντλησε EUR 1δισ. από το ομόλογο των 30 ετών με κόστος 1,67% και EUR 1,5δισ. από το 5ετές ομόλογο, με σχεδόν μηδενικό επιτόκιο. Αυτή ήταν η πέμπτη φορά που η Ελλάδα αντλεί ρευστότητα από τις αγορές από τις αρχές του 2021 ενώ το ύψος των φετινών εκδόσεων ανέρχεται σε EUR 11,5δισ. Σχολιάζοντας το ζήτημα, ο Υπουργός Οικονομικών κ. Σταϊκούρας ανέφερε ότι η ταυτόχρονη έκδοση των δύο ομολόγων ήταν «πολύ επιτυχημένη», προσθέτοντας ότι «αυτή η διπλή κάλυψη των αγορών πραγματοποιήθηκε παρά το γεγονός ότι ο φετινός στόχος του προγράμματος δανεισμού έχει καλυφθεί».

Σύμφωνα με πληροφορίες (Καθημερινή), απευθυνόμενος στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο Υπουργός Οικονομικών κ. Σταϊκούρας ανέφερε ότι ένας ρυθμός ανάπτυξης 3,6% είναι "απολύτως εφικτός" και μπορεί να καταλήξει ακόμη και υψηλότερος από 4%, προσθέτοντας ότι η «ελληνική οικονομία αντιστάθηκε» και ότι «ο δρόμος είναι ανοιχτός για μια ομαλή και ισχυρή ανάκαμψη». Υπενθυμίζεται ότι η κυβέρνηση εκτιμά ότι το ΑΕΠ του 2021 θα αυξηθεί κατά 3,6% και η ΕΕ κατά 4,3%.

Σύμφωνα με έρευνα της Markit, ο δείκτης PMI για τον τομέα μεταποίησης στην Ελλάδα ενισχύθηκε στις 59,3 μονάδες τον Αύγουστο 2021 από 57,4 μονάδες τον Ιούλιο 2021, υποδεικνύοντας τον ταχύτερο ρυθμό ανάπτυξης του κλάδου σε διάστημα μεγαλύτερο των 21 ετών. Οι εντονότερες αυξήσεις στην παραγωγή και τις νέες παραγγελίες στήριξαν τη συνολική ανάπτυξη του εγχώριου μεταποιητικού τομέα. Παρόλα αυτά, οι σημαντικές καθυστερήσεις από την πλευρά των προμηθευτών ώθησαν υψηλότερα την επιβάρυνση κόστους, καθώς οι τιμές εισροών σημείωσαν αισθητή άνοδο. Σύμφωνα με τη Markit, οι επιχειρήσεις ήταν σε θέση να μετακυλίσουν μέρος του υψηλότερου κόστους στους πελάτες, μετά τη δριμεία αύξηση των χρεώσεων.


George Papadopoulos είπε...

Τίτλοι εταιρικών νέων

Στην τηλεδιάσκεψη για τα αποτελέσματα δευτέρου τριμήνου 2021, η διοίκηση της Μότορ Οϊλ ανέφερε τα ακόλουθα: α) Διύλιση: Το περιθώριο διύλισης το τρίτο τρίμηνο του 2021 είναι περίπου στα ίδια επίπεδα με το δεύτερο τρίμηνο (υποθέτουμε ότι η αναφορά περιλαμβάνει την επίδραση των αποθεμάτων), αλλά ο όγκος πωλήσεων αναμένεται ισχυρότερος λόγω αύξησης της παραγωγής στο διυλιστήριο καθώς και υψηλότερων αποθεμάτων από ότι συνήθως στο τέλος του Ιουνίου που μετατράπηκε σε πωλήσεις τον Ιούλιο-Αύγουστο. Αντίθετα, το κόστος CO2 αναμένεται να επηρεάσει σημαντικά τα κόστη. β) Εσωτερική ζήτηση: Η βελτίωση που παρατηρήθηκε στα καύσιμα κίνησης το δεύτερο τρίμηνο επιταχύνθηκε το τρίτο τρίμηνο, ειδικά τον Αύγουστο όταν η ζήτηση ήταν σε επίπεδα 2019, χάρις στην επιστροφή του τουρισμού. Το τζέτ βελτιώνεται, αλλά με αργό ρυθμό. γ) Επενδύσεις (μητρική): Η εκτίμηση είναι αμετάβλητη για το 2021 στα EUR 260εκ. με το έργο μετατροπής νάφθας σε βενζίνη να προχωράει κανονικά για να λειτουργήσει προς τα τέλη του πρώτου τριμήνου του 2022. δ) Ηλεκτρισμός: H απόδοση του τομέα επηρεάσθηκε αρνητικά το δεύτερο τρίμηνο από ζημιές στην εταιρία λιανικής (NRG) λόγω μεγάλης αύξησης των τιμών χονδρεμπορικής που δεν πέρασαν στους καταναλωτές, μετριάζοντας την συνεισφορά από τις ΑΠΕ που προέκυψαν μετά την πρόσφατη εξαγορά. ε) Προμέρισμα: Εφόσον δεν χειροτερεύσει το περιβάλλον το επόμενο διάστημα, η εταιρία πιθανόν θα αποφασίσει την διανομή προμερίσματος, το οποίο μπορεί να πληρωθεί τον Νοέμβριο αντί στα μέσα Δεκεμβρίου που πληρωνόταν στο παρελθόν.

Στην τηλεδιάσκεψη για το σχολιασμό των αποτελεσμάτων β’ τριμήνου 2021, η διοίκηση του Ομίλου Φουρλής εμφανίστηκε συγκρατημένα αισιόδοξη για τη συνέχιση της ανάκαμψης των μεγεθών της εταιρίας στο β’ εξάμηνο του έτους, βάσει της προϋπόθεσης ότι δεν θα υπάρχουν μέτρα lockdown τους επόμενους μήνες στην Ελλάδα και τις άλλες χώρες δραστηριοποίησης, αναμένοντας σημαντική βελτίωση των οικονομικών επιδόσεων το 2022. Σύμφωνα με την διοίκηση, οι πωλήσεις του ομίλου το δίμηνο Ιούλιος-Αύγουστος ήταν κοντά στα επίπεδα του 2019, ωστόσο ο Σεπτέμβριος και ο Οκτώβριος είναι σημαντικοί μήνες για τη συνολική πορεία του β’ εξαμήνου. Σε άλλα νέα, η εταιρία ανακοίνωσε χθες το άνοιγμα ενός καταστήματος ‘νέας γενιάς’ ΙΚΕΑ στο εμπορικό κέντρο ‘The Athens Mall’ εντός του Νοεμβρίου.

George Papadopoulos είπε...

Calendar of Events
Macros

07/09/21 | 2Q:21 GDP (provisional data)
10/09/21 | CPI AUG & Industrial Production JUL
Results (2Q21/1H21)

08/09/21 | OPAP
09/09/21 | Sarantis
29/09/21 | LAMDA Development
30/09/21 | EYDAP
Ex-Dividend

06/09/21 | ADMIE Holding (EUR 0.103)
Ex-Capital Return

13/09/21 | EYDAP (EUR 0.23)
EGM / AGM

15/09/21 | Attica Bank (EGM)

Andreas D. είπε...

Καλημέρα,

παιδιά, αν θέλετε και μπορείτε,"σκοτωθείτε" απο το απόγευμα και μετά...

Λευτερης είπε...

Καλημέρα σε όλους και καλό χειμώνα.

Το φετινό δανειακό πρόγραμμα της κυβέρνησης κλίνει στα 15 δισ. ευρώ.

Λευτερης είπε...

ΔΕΗ Στρατηγικός στόχος της επιχείρησης είναι να αναδειχθεί σε leader της αγοράς ηλεκτρικής αγοράς της ευρύτερης περιοχής, μέσα από ένα «επιθετικό» πλάνο επέκτασης, που περιλαμβάνει ακόμη και εξαγορές και συνεργασίες. http://www.dealnews.gr/roi/item/326494-T%CE%BF-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%AF%CF%87%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%94EH

austin είπε...

Κάτι μου λέει ότι τα αποτελέσματα του Ελλάκτωρα ήταν τα τελευταία κακά, από τα επόμενα θα έχουμε καλύτερη εικόνα, μιας και θα πάρει δουλίτσες και λόγω ολλανδών

Θανασης Κ είπε...

Κ Andreas D. Θα συμφωνησω...
ΒΑΡΕΘΗΚΑ κ γω

austin είπε...

Χάρηκα με την Γεκάρα, σήμερα μαζέυει την χαρά. Ασθμαίνει η αγορά, άντε άντε ένα ακόμα πάνω και μετά μας βλέπω για βούτα

Και αφού κάθεται η αγορά... πόσοι υγειονομικοί πάνε σε αναστολη? Λογικά για να μπαίνουν σε αναστολή έχουμε πληθώρα, σωστά? Κάτι ακούω για ακυρώσεις χειρουργείων, λόγω έλλειψης προσωπικού, χρήζει επιβεβαίωσης αυτό το παραπάνω, επειδή ζούμε σε εποχή ακραίων fake news από κάθε πλευρά.

Οι άνθρωποι αυτοί, χωρίς εμβόλιο ήταν στην πρώτη γραμμή και τους χειροκρόταγαν. Κρίνω την επιλογή τους να μην εμβολιαστούν λανθασμένη, αλλά κρίνω ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ την αποφάση της κυβέρνησης να αφήσει με ελλιπές προσωπικό τα ήδη πολύπαθα νοσοκομεία.

Ένα ακόμα έγκλημα, με την δικαιολογία τι? Του διχασμού και του ψεκασμένου. Πάμε παιδιά γερά. Βουρ για τον τείχο και μόνο το ΧΑΑ θα μας σώσει για να πληρώνουμε τα "σπασμένα"

austin είπε...

Α και επειδή θα βγουν διάφοροι, μπορεί και τρολ, όταν χειρούργος δούλευε σε εξωφρενικές συνθήκες κούρασης και καλούταν μετά από 40 ώρες αυπνίας να χειρουργήσει άνθρωπο, δεν νοιαζόντουσαν για την υγεία, ούτε του ίδιου, ούτε του ασθενούς.

Σήμερα όμως, ξαφνικά, νοιάζονται. Απογοήτευση πραγματικά.

ΥΣ, χέστηκα αν φταίει η όχι η κυβέρνηση και η όποια κυβέρνηση. Τα δεδομένα είναι πάνω από κυβερνήσεις και να ευχόμαστε υγεια σε όλους και να έχουν λεφτά να πληρώνουν ιδιωτικές ασφαλίσεις. Αλλιώς το πράγμα θα πηγαίνει στο τυχερό.

ArTaXiA είπε...

@Austin

"Σήμερα έμαθα ότι το σιτάρι από τα 280 ο τόνος έχει πάει στα 485 σήμερα!! Ισχύει;"

Σκληρο τωρα παιζει γυρω στα 380€
Το μαλακο παιζει γυρω στα 300€.

Bonjour mon ami

Λευτερης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
hippy είπε...

Μ. Παγώνη: Στο 94,7% το ποσοστό των εμβολιασμένων γιατρών - Λιγότεροι οι υγειονομικοί

https://www.naftemporiki.gr/story/1752009/m-pagoni-sto-947-to-pososto-ton-emboliasmenon-giatron-ligoteroi-oi-ugeionomikoi


Αλλά εμείς θα πρέπει να εστιάσουμε στα "δημοκρατικά δικαιώματα" του 5%, όπως και των περίπου 1000 αντιρρησιών συνείδησης στην στρατιωτική θητεία, των μαρτύρων του Ιεχωβά κλπ

Ευχαριστώ πολύ, είμαι χορτάτος, δεν θα το φάω.

Λευτερης είπε...

Βρίσκω λογικό τα σχόλια 10,31 του Αντρέα και 1,34 του Πέτερ, σβήνω το δικό μου 1,31

hippy είπε...

Από 1η Σεπτεμβρίου ακρίβυνε κατά 20% και το κουλούρι στους "κουλουράδες"...από €0,50 στα €0,60

ArTaXiA είπε...

Έτσι, έτσι βρε παιδιά, στα παπ@ρι@ μας, που ρώτησε ο Austin, αλλά, έτσι και κάνω να του απαντήσω σας πιάνει όλους ο πόνος.

Αχαχαχαχαχαχα, μπράβο, μπράβο!

Αλλά δεν θα τσακωθούμε, φιλάκια ρουφηχτά!

hippy είπε...

Φίλε Λευτέρη νομίζω πως ο πληθωρισμός, οι τιμές αλεύρων κλπ αξίζουν σχολιασμού σε ένα χρηματιστηριακό μπλογκ με αρκετές εταιρείες του ευρύτερου κλάδου να συμμετέχουν στην αγορά. Προφανώς και δεν είναι πολιτικά θέματα, χρήζουν όμως κυβερνητικής προσοχής. Και την παίρνουν τουλάχιστον απ΄τις δυτικές κυβερνήσεις.

Αυτός είναι ο λόγος που προσωπικά θεωρώ πιθανή την αύξηση των ομολογιακών αποδόσεων. Οι οποίες είναι στατιστικά αφύσικα ασήμαντες σε σχέση με τα μερίσματα.

austin είπε...

Λυπάμαι όντως αρταξία.. Είναι τραγικό αυτό το πράγμα.

Ο Hippy μου είπε στο ξεκούφωνο να μην του ξαναμιλήσω, τσακώνεστε, δεν συμμετέχω καν και λεω για το σιτάρι, το ψωμί, το ρεύμα και για το υγειονομικό προσωπικό που είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ στα νοσοκομεία και αντιδράει έτσι.

Ηλία, εγώ δεν είχα πρόβλημα ακόμα και όταν διάβαζες λάθος τα γραφόμενα μου, έκραζες κτλ. Δεν είχα πρόβλημα ούτε όταν είπες να μην σου ξαναμιλήσω. Εκπληκτος αλλά δεν έχω πρόβλημα, καταλαβαίνω την δυσκολία της εποχής εν γένει.
Ίσα ίσα, που έλεγα πάρα πολλές φορές ότι είσαι χρήσιμος και με χρήσιμα σχόλια, και εκεί "έμμεσο" κράξιμο ότι είμαι πελάτης του Αρταξία.

Αν θες να μιλάμε δεν έχω πρόβλημα. Αν δεν θες να φας, μην φας ούτε κουλούρι με 50 λεπτά ούτε με 60.

By the way, είμαι στην καρδιά του διεθνούς εμπορίου και εσύ είσαι στην καρδιά της οθόνης σου και συναταξιούχος. Κάποτε ήσουν και στην καρδιά ΟΛΩΝ εδώ. Πλέον κανά δύο τους έχασες. Είναι επιλογή σου και έχεις κάθε δικαίωμα για αυτό.

Λευτερης είπε...

Συνέχισε, καλά το πας Ηλία.

ArTaXiA είπε...

Ου γαρ έρχεται μόνον Austin.

austin είπε...

A και για αποφυγή παρεξηγήσεων (εδώ γελάμε, γιατί μόνο παρεξηγήσεις έχουμε), το ότι είμαι στην καρδιά του εμπορίου δεν το λέω ότι εγώ είμαι αυτός και εκείνος και κομπασμούς και βλακείες.

Αλλά γιατί πολύ απλά μία τιμή που βλέπουμε σε ένα διάγραμμα μπορεί να μην αποτυπώνει και πλήρως την κατάσταση στην πραγματική οικονομία.

Αυτά και πάνω από όλα υγεία, γιατί και το 5% μπορεί να είναι χρήσιμο σε κάποιον που δεν πληρώνει ιδιωτική ασφάλεια.

hippy είπε...

Αγάπη μόνο


👍 👍 😅

hippy είπε...

Διευκρίνηση

"Αυτά και πάνω από όλα υγεία, γιατί και το 5% μπορεί να είναι χρήσιμο σε κάποιον που δεν πληρώνει ιδιωτική ασφάλεια."

ΣΩΣΤΟΣ

Είναι δικαίωμα τους να πιστεύουν ότι θέλουν και να το υπερασπίζονται.

Είναι δικαίωμα τους να προσφεύγουν δικαστικά κατά του νόμου.

ΔΕΝ έχουν το δικαίωμα ανυπακοής στο νόμο και τα στις δικαστικές αποφάσεις.

ΔΕΝ έχουν το δικαίωμα να απαιτούν προνομιακή μεταχείρηση.

Σκέψου λέει να ακολουθήσουν το δρόμο τους αστυνομικοί, στρατιωτικοί, οδηγοί λεωφορείων, μετρό κλπ...θα το κάνουμε american bar.

https://www.youtube.com/watch?v=8PqeHsly84o


H κριτική μου Austin ΣΑΦΩΣ και αναφέρεται στους γιατρούς και οχι σε σένα.





ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Μάθαμε πόσο έχει το κουλούρι..
Ευκαιρία να μάθουμε και για το γιαουρτάκι χωρίς Πέτσα.

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Αγαπητε Ηλια.
Συνεχισε να κλωτσας τους τενεκεδες,περιμενοντας να κανουν, διαφορετικο θορυβο.
Εις ματην.
Αλλεως πως.Στον βροντο.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Τσαμπης..άσε τα τενεκεδακια και πεσμας για τους τενεκέδες τους ξεγάνωτους..
Για πεσμας αν γνωρίζεις..
Αυτό ήταν το όραμα του Μητσοτάκη και του Χατζηδάκη για την ΔΕΗ;
Να πάει από θητείας τούς το ρεύμα 100% πάνω;
Αυτοί δεν μας έλεγαν πως με την πράσινη ενέργεια..τις ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας..τις ανεμογεννήτριες και όλα αυτά τα ωραία πως θα έχει όφελος ο καταναλωτής;
Τα άκουσες αυτά στονΣΚΑΙ;
ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ;
Άσε λοιπών τις κλωτσιές στα τενεκεδακια..και πεσμας για τις κλωτσιές που θα φάνε οι τενεκέδες που ψηφίσαμε..
Μην με παρεξηγείς που σε μαλώνω..αλλά ξέρεις καθότι δογματικός ορθόδοξος δεν πιστεύω στο αλάθητο του πάπα.

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

ΟΠΛΑ
Αυτες τις συζητησεις,συνηθιζω να τις κανω στο καφε με τους φιλους μου,μιλωντας παντοτε χαμηλοφωνα για να μην ενοχλω τους αλλους,που δεν μου φταινε σε τιποτε,ή,στο κομμωτηριο οταν ο κουρεας μου(κακια συνηθεια ορισμενων)μου αναλυει, ολα τα γεγονοτα.
Δεν μου αρεσει να γινονται, σε ενα μπλογκ οπου οι συχναζοντες εκει περιμενουν να διαβασουν κατι διαφορετικο.
Μπορει να εχω λαθος,αλλα, ετσι κυλαει η ζωη μου.
Ανουσια,φανταζομαι.
Στους τενεκεδες δεν σε συμπεριλαμβανω...με την καμμια.
Στους υποψηφιους βουλευτες του Βελοπουλου...ΙΣΩΣ!!!

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...


Ο Τσαμπής είπε..
Στους υποψηφιους βουλευτες του Βελοπουλου...ΙΣΩΣ!!!

1)Τσαμπης μην βάζεις ταμπέλες ..
2)Τα τέσσερα πέντε χιλιάρικα του Βουλευτή είναι ο τζίρος μού δύο ημερών..
3)Το κόμμα το δικό μού δεν εκπροσωπείτε στην Βουλή εδώ και πολλά χρόνια..
4)Εχω παρά πολύ ελεύθερο χρόνο για να τον ξοδέψω καπου αλλου απο το να παριστανω τον βουλευτή.
5) είμαι πολύ εκπαιδευμένος ώστε να αντιμετωπίζω πάσης φύσεως εξυπναδιστικες ατάκες.
Μην σπαταλάς τον χρόνο σου με μένα..Αύριο μπορεί να σου πω πάλι ζήτω ο Μητσοτάκης και να με αποθεώνεις..
Φιλιά βρε.

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

1.-Με συγχωρεις.
2.-Συγχαρητηρια και σ'ανωτερα.
3.-Δεν με ενδιαφερει.
4.-Μπραβο σου.
5.-α)Φανταζομαι δεν εννοεις εμενα.β)Δεν θα το ξανακανω γ)Να εισαι σιγουρος τοι,δεν αποθεωνων κανεναν.
Τοσο μου ...κοβει,αυτα λεω.
Γεια σου και σε σενα ,γιατι,δεν θελω να ενοχλω περισσοτερο, τους υπολοιπους εδω μεσα.
ΙΝΑΦ.

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Οταν τελος,υποφερω απο την ανθρωπινη αδυναμια και θελω να αποθεωσω καποιον...
ΚΟΙΤΑΖΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ.!!!!!!!!

μπαρμπαλιας είπε...

ρε αφηστετα αυτα και εχουμε ΕΘΝΙΚΟΝ ΠΕΝΘΟΣ και δεν παει το ΧΑΑ
με τιποτα.και δει ΤΡΙΗΜΕΡΟΝ

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...


Ο Μπαρμπαλιας είπε..

ρε αφηστετα αυτα και εχουμε ΕΘΝΙΚΟΝ ΠΕΝΘΟΣ και δεν παει το ΧΑΑ
με τιποτα.και δει ΤΡΙΗΜΕΡΟΝ

Ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς..
Δεν ήταν ανάγκη Κύριε Μητσοτάκη.

μπαρμπαλιας είπε...

ποιος τολμαει ωρε Σωτηρη να παει αντιθετα στο λαικο κινημα. ;

σσ χθες και προχθες βραδυ στο ερτ3 ειχε την ιστορια του Αφγανισταν.εκει να δεις ντενεκεδες

μπαρμπαλιας είπε...

....ψιλοαγοραζουσιν δέη(θωμεν)

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ όσοι τόλμησαν ψωφησαν στην ψάθα.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ..Για φέτος τα ψηλά τα είδαμε..
Αν θες να σου πω και ένα καλό Σορτ.

μπαρμπαλιας είπε...

για πεσ...(στο αφτακι...)

hippy είπε...

Μια βραδιά στο Λούκι (με τον τιπΟΤΕνιο, το Χίππη και τους Κατσιμιχαίους)


Εγώ αυτοσυγκεντρώθηκα για να τον μαγνητίσω

να πάει στα 15,20 για να τον αγοράσω

αλήθεια σας το λέω απότυχα τελείως

δεν μου΄δινε καμία μα καμία σημασία


🎶 🎷 🎸 🎺 🎻 🎶

μπαρμπαλιας είπε...

γυρισα το αργοκινητο παπορ σεδέη ...ευτυχως νωρις

manos είπε...

επικεφαλής της εταιρείας ανέφερε ότι ο συνολικός τζίρος «θα ξεπεράσει τα νούμερα του 2019 εφόσον δεν υπάρξει περαιτέρω περιορισμοί στην αγορά ή lockdown που ούτως ή άλλως αυτή την στιγμή δεν το εκτιμά κανείς. Aντίστοιχα και τα αποτελέσματα του 2021 θα είναι περίπου στο διπλάσιο κερδών προ φόρων του 2020». Σημειώνεται ότι το 2020 o κύκλος εργασιών ήταν στα 491,72 εκατ. ευρώ, και τα προ φόρων κέρδη στα 24,2 εκατ. ευρώ.βασιλακης οτοελ

μπαρμπαλιας είπε...

μπουστις τις...χωνει μοή

manos είπε...

αγορά αυτοκινήτου μέχρι τέλος Ιουλίου έχει αύξηση 50% έναντι του 2020 με τα νούμερα να προσεγγίζουν σταδιακά αυτά του 2019.

«Εχουμε κερδίσει μερίδιο σε χονδρική και λιανική κατά περίπου 2 μονάδες», ανέφερε ο κ. Βασιλάκης.

hippy είπε...

Αν η αγορά θέλει να πάει υγειώς επάνω ο μηρυκασμός είνσι σπσραίτητος, όπως και το διάβασμα, το ξεψάχνισμα των εταιρειών και το rotation.

hippy είπε...

ο μηρυκασμός είναι "απαραίτητος"

αμαρτία μου/ απροσεξία μου/ λάθος μου μεγάλο

mixalis mixalios είπε...

Και ποινή ο... αποκεφαλισμό...
Άκου εκεί "σπσραίτητος". Τέλος πάντων, να μην ξαναγίνει ξανά...
Για τα νέα υψηλά στο Αμερικα δεν πρέπει να είπαμε.... Είπαμε?

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

https://twitter.com/i/status/1183866310322786304

mixalis mixalios είπε...

Ελπίζω να μην έχουμε τα ίδια και με τον Δεδδηε αυριο

https://www.euro2day.gr/news/economy/article/2094759/veltiomenes-prosfores-zhta-to-taiped-gia-th-depa-y.html

hippy είπε...

@ M&M

Φαντάζομαι για rotation από Δομική, ΙΝΛΟΤ, ΕΛΓΕΚΑ προς ΦΡΙΓΟ να μην υπάρχει πρόβλημα...το έσωσα το κεφάλι μου? χε χε

mixalis mixalios είπε...

Χεχεχε.... Οχι απλά θα σώσεις το κεφάλι σου αλλά και το κεφάλαιο σου... Να μην πω πως θα γίνεις και πλούσιος άμα λάχει... 😜

Lorac είπε...

Καλησπέρα παίκτες και επενδυτές!! Βλέπω ίντριγκες και κόντρες έξω από το ταμπλό, γιατί μέσα τα πράγματα κυλάνε πιο ήρεμα και γλυκά. Αφού έκανε και κίνηση το ΠΛΑΙΣ τι άλλο να περιμένουμε για φέτος!! Πάμε τώρα για την κερδοσκοπία με τον πειραυλο κάπου στα μέσα του μήνα, με τα καλά μαντάντα από το ΑΕΠ.

mixalis mixalios είπε...

Ε αν παίξει και η Πειρ πρέπει να τα πουλήσουμε όλα και να μεταναστευσουμε

hippy είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

ΒΛΑΞΟ πάλι μέσα έπεσες..
Για ποια ντολμαδάκια μιλάς;
Πρώτη φορά το ακούω..
Για πες μου τώρα..Ο λιμενεργατης καλά ειναι;
ΟΥΣΤ.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ο ΒΛΑΞΟ θέλει ντολμαδάκια από την Μαρίκα..
Την συνταγή την έχει ο Μήτσο..
Τις δύσκολες ερωτήσεις τις κάνει ο Χατζηνικος...
Αλλά όταν είσαι ΒΛΑΞΟ από κούνια...Μόνο τους ντολμάδες βλέπεις και οχι την ουσία αυτων που γράφω..
ΒΛΑΞΟ άσε τους ντολμάδες και πες μας..Καταστραφηκες που καταστραφηκες απο την ΦΟΛΑ ...εξακολουθείς να έχεις και ΠΕΙΡΑΙΩΣ;
ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΗΣ.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ειλικρινά δεν ξέρω για τι ντολμαδάκια λες.
Αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Άκου τώρα ΒΛΑΞΟ...
Σαφώς και ένα μικρο παιδακι γνωριζει την ιστορια με τα ντολμαδάκια της Μαρίκας που αρεσαν στο Μπαμπα Μπους...
Το βίντεο όμως ήταν από το Twitter και σκοπός του ήταν να καυτηριάσει το καταχρεωμενο REAL GROYP και τις αιχμηρές ερωτήσεις του Χατζινικου στον Μητσοτάκη..
Αλλά είπαμε ΒΛΑΞΟ και αντίληψη..αντίθετες λέξεις.
Άδειασε μας την γωνιά τώρα.

μπαρμπαλιας είπε...

ΟΠΛΑ
εχουμε τριημερο εθνικο πενθος ...που θα τραβηξει μεχρι και την ααααλλη Πεμπτη.σεβασμος

ArTaXiA είπε...

Bonjour ΟΠΛΑΡΧΗΓΑΡΑ.

Μιας και πετυχαίνω τον ΒΛΑΞΟ εδώ, μήπως έχει τίποτα νέα από το δικαστικό ρεπορτάζ για τη FF την επόμενη εβδομάδα; Καμιά απολογία, καμιά δίκη;

(Κατά τα λοιπά αποζημιώθηκε πλήρως, αλλά τρία χρόνια και πλέον μετά, όλο γι αυτό γράφει)

μπαρμπαλιας είπε...

Αταραξι,εγω μπορω να τις δωσω;

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ οι ΝΔΕΣ πάντα έλεγαν και λέμε..
Σεβόμαστε τους αγώνες της Αριστεράς..
Ας κλωτσησουμε λοιπόν τα κονσερβοκούτια πιο κάτω.
Όχι τις Πηγάδες δεν τις ξεχναμε.

μπαρμπαλιας είπε...

ενημερωμενος ,οπως παντα και με καλο θυμητικο

ArTaXiA είπε...

Μπάρμπα μου, με ρωτάς και με ξαναρωτάς. Εάν βρεις αντισυμβαλλόμενο, ναι, μπορείς.

μπαρμπαλιας είπε...

οκ οκ εφχ