Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022

 X.A.                              





.                    ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ON LINE
ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΣΤΗ ΔΙΝΗ ΤΗΣ ΡΩΣΟ-ΟΥΚΡΑΝΙΚΗΣ 
ΔΙΕΝΕΞΗΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ;...
Ο μεγαλύτερος εχθρός των χρηματιστηριακών αγορών είναι η αβεβαιότητα και αυτή τη στιγμή προβάλλει ως η μόνη βεβαιότητα. Βρισκόμαστε πολύ κοντά σε κάτι που όλοι απεύχονται, καθώς μια ενδεχόμενη σύρραξη στα Ουκρανικά σύνορα θα έφερνε σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση την Ευρώπη, λόγω της ενεργειακής εξάρτησής της. Η συμπεριφορά του ΧΑ έχει μεταβληθεί επί τα βελτίω από την αρχή του χρόνου, αλλά θα μπορέσει να αυτονομηθεί θετικά;

34 σχόλια:

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Καλημερα,σε ολους μας.!!!!!!

Να ξαναβαλω ενα ποστ μου?????

Blogger Ο/Η TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Μιχαλη
Και κατι τελευταιο, πριν σας αποχαιρετησω.
Ειμαι στο περιμενε να δω, δυο πακετα, σε δυο κατασκευαστικες.Οταν τα δω ,εχω βαλει στο νου μου να μεγαλωσω, κατα πολυ την θεση μου,σ'αυτες.
Προς το παρον, το μπες βγες,ΜΟΝΟ για το παιγνιο.
Καλο απογευμα,σε ολους μας.!!
ΥΓΕΙΑ ΚΙ ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ.

8 Φεβρουαρίου 2022 - 4:34 μ.μ.

austin είπε...

Αφού ηρεμήσαμε από την Ουκρανία μέχρι την Πέμπτη?? Θα δούμε. Ένα γρήγορο αρθράκι, το οποίο επειδή λίγο γέρνει προς τη μία κατεύθυνση.. λίγο ξαναλέω, πάρτε και το earnings report για όποιον θέλει να διαβάσει

https://www.zerohedge.com/covid-19/pfizer-quietly-adds-language-warning-unfavorable-pre-clinical-clinical-or-safety-data-may?s=08

https://s28.q4cdn.com/781576035/files/doc_financials/2021/q4/Q4-2021-Earnings-Conference-Call-Prepared-Remarks-FINAL.pdf

Άλλωστε ο άνθρωπος που προφανώς και θα τον λοιδορήσουν... δεν έκρυψε το πραγματικό earning report όπως κάνουν μπόλικα "συστημικά" μέσα.

Enjoy. Και ναι κάποιες φορές, ειδικά για θέματα ελευθερίας που δεν χωράνε και πολλές πολλές ιδεοληψίες και αντικρούσεις η αντίδραση στην καφρίλα μπορεί να φέρει αποτελέσματα.

austin είπε...

Στα άλλα αν πήρε το μάτι μου καλά, ο Μηταράκης είπε την πάααρα πολύ δύσκολη πρόταση???

Ότι μίλησε με πανιστάν και μπαγκλαντές για να έχουμε εργατικά χέρια στην Ελλάδα?

Δύσκολο Project.. και ότι σπάει αυγά λέγοντας το, και γιατί είναι κάπως περίεργο πως θα γίνει κοκ.

Το δεδομένο είναι, ότι τα χωράφια θέλουν χέρια, χέρια που δεν βρίσκονται και αυτό το γνωρίζουν άπαντες του χώρου.

austin είπε...

https://twitter.com/jackquack16/status/1493529696188968962?t=SORx_DGemHdQpVRLWuy8sg&s=09

Εδώ αν θυμάμαι καλά τα λέγαμε ποιος προγκάει ποιον.

Αν ο Πούτιν μπορεί να βγαίνει στον αφρό για προπαγάνδα.. ποιος ο Πούτιν... καταλαβαίνετε που οδέυουμε!

michele είπε...

Καλημέρα σε όλους! ΤΣΑΜΠ του Περιστέρη ηταν γνωστο και επρεπε να γινει λογω ορίου

michele είπε...

Δεν μπορούσα να επεκταθω περισσότερο Austin αλλα εχωσα μεσα στο άρθρο τη δικη μου άποψη χοντρικά:

"Επιστρέφοντας στα διεθνή, το chicken game μεταξύ Ρωσίας–Δύσης συνεχίζεται: από τη μια μεριά να έρχονται πληροφορίες για εκτιμήσεις Αμερικανών αξιωματούχων περί εισβολής της Ρωσίας, και από την άλλη μεριά τη Μόσχα να διαψεύδει με κατηγορηματικό τρόπο. Στη φάση αυτή πρόθεση των ΗΠΑ είναι να χρεώνει στους Ρώσους την πρόθεση επέμβασης σε ένα ανεξάρτητο κράτος, ως αντίβαρο στις προθέσεις Πούτιν που χρησιμοποιεί τακτική εκφοβισμού ως όπλο για την αναθεωρητική του πολιτική."

austin είπε...

Καταλαβαίνω Μιχάλη.. πόσο να επεκταθείς??

Δεν μπορείς δημοσίως να πεις πχ.. ότι με Τραμπ μια χαρά ήμασταν που έφυγε από το προσκήνιο ότι "Οι ρώσσοι είναι οι κακοί".

Επίσης μετά τα νέα για τους Clinton και την προβοκάτσια... ο γελοίος βγαίνει ο σωστός. Και ας τσούζει. Δεν πειράζει.

Η δύση Μιχάλη.. χάνει τον βηματισμό της. Μετά ειδικά το ταξίδι στην Μέση Ανατολή.. Το όραμα (βέβαια με όλες τις αγκυλώσεις, δεν είναι ρόδινα εκεί) βρίσκεται εκεί.

Η Δύση παλεύει να ελέγξει και να συμπιέσει την μεσαία τάξη... Και χάνεται στην μετάφραση. Εξού και τόοοοσο καιρο φωνάζω.

Τα ψέματα της Δύσης πλέον και η βλακώδη συμπεριφορά, που μετά έρχεται και ζητάει και καλά συγγνώμη στην Ελλάδα έχει τρομερές συνέπειες.

austin είπε...

*πόσο να επεκταθείς, θα σε λιντζάρουν αν πεις καλά λόγια για Τραμπ.. χαχα

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Peter 12.27 mm.
Αγαπητε μου.Δεν χρειαζεται να με προσβαλεις (πρεπει να σοβαρευτω).Δεν τοχω κανει ποτε μου ,απεναντι σου τουλαχιστον και δεν χρειαζεται να υο ξεκινησουμε.Προτιμω,αν το δω να γινεται να αποχωρησω, για καμποσο διαστημα.
Ομως αν με διαβαζες οπως το γραφω θα διαπιστωνες οτι.
Εγραψα πριν μια βδομαδα περιπου οτι περιμενω πακετα σε κατασκευαστικες.Τοτε θα ξεκινουσα να αγοραζω σε αυτες,αυξανοντας τη θεση μου.
Σημερα που γινανε πακετα στην ΓΕΚΤΕΡΝΑ ,ηγγικεν η μερα.
Που το βρισκεις το γριφο??????
Μηπως με αδικεις????Μια συγνωμη μου ειναι αρκετη.Αν ομως δεν θελεις να την πεις δεν θα μου κακοφανει καθολου.
ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ.!!!!

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Με ολα αυτα που γραφω παραπανω ,δεν εννοω οτι η ΓΕΚΤΕΡΝΑ,θα ανεβει.
Απλα σκεφτηκα οτι ενδεχομενως ειναι ,για μενα,ενα καλο σημειο εισοδου.Και παιρνω τα ρισκα μου.
Αυτα,προς αρσιν παρεξηγησεως,αφου σε αυτο το μπλογκ,ειμαστε ολοι με ενα τουφεκι στο χερι.χαχαχαχαχ

michele είπε...

Ως επέκταση εννοω, οτι το άρθρο εχει σχέση με τις αγορες Αustin
Για τον ΤΡΑΜΠ τι να πω ;
Οτι μιλαγε για χλωρίνη με τον κορονοιό; οτι ηταν ψεκασμενος; οτι επι θητειας του μπουκαραν κατσαπλιαδες στο Λευκο Οίκο και εγινε ρεζιλι η Αμερική;

Η Δυση εχει πολλα προβληματα αλλα δεν παυει να ειναι ο πολιτισμενος, ο πλούσιος και ο παραγωγικος κόσμος. Και εχει και τη δημοκρατία να μπορει να βγαλει ενα καραγκιόζη σαν τον Τραμπ

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Πετρο.
Εχεις δικιο.Αφου εσυ χαρακτηριζεις(και παλι)ως αχρηστη την αναρτηση μου,ετσι θα ειναι.Βεβαια αυτο σου το χαρακτηρισμο, τον επιβεβαιωνει και το γεγονος οτι,δεν διαμαρτυρηθηκε κανεις γι'αυτον.Οποτε και παλι επαναλαμβανω.ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.
Επειδη λοιπον εγω, ετσι γραφω και στην ηλικια μου, δεν μπορω να αλλαξω,μαλλον θα σας απαλλαξω για αρκετο καιρο, απο τους "γριφους μου".

Ετσι απλα,χωρις χαρακτηρισμους ,χωρις εριδες
Καλη συνεχεια λεβεντες μου.
ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ.!!!!!!

μπαρμπαλιας είπε...

γεροΤΣΑΑΑΑΑΑΑΜΠ....

austin είπε...

Το πρόβλημα είναι ότι φαίνεται ότι εγω συμπαθώ τπν τραμπ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΩ.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι οι νουνεχεις προφασιζονται χλωρινες την ωρα που γίνεται προβοκάτσια με την Ρωσία για πόλεμο και το σκάνδαλο με το clinton ιδρυμα..


austin είπε...

Aυτή είναι και η περίπτωση μίας ιδιοκτήτριας ξενοδοχείου στη Ρόδο, που ο λογαριασμός της ήρθε στα 3.821 ευρώ, οδηγώντας τη στην απόφαση να ξεκινήσει απεργία πείνας έξω από το υποκατάστημα της ΔΕΗ στην περιοχή της.

Μίλησε λέει και στον Παπαδάκη??? Βέβαια εδώ είμαστε ΕΛΙΤ και δεν μας ενδιαφέρουν αυτά τα μίζερα που έλεγε και ο Άδωνις.

Πάμε παιδιά.. βουρ να κλείσουν όλοι οι επιχειρηματίες. Κάντε χώρο στις πολυεθνικές με νόμο χατζηδάκη και πληρωμή σε ρεπό!

Ε ρε.. να πίστευα ότι θα ακουγόμουν ως κομμουνιστής... ούτε στα πιο τρελά όνειρα μου

hippy είπε...

Δεν έχει να κάνει με ελιτ ή πλέμπα. Εάν η κατανάλωση πραγματική και δεν έχει γίνει λάθος το μόνο που σκέφτομαι πως θα μπορούσε να κάνει η ΔΕΗ (και ο κάθε πάροχος) είναι ρύθμιση σε 3-4 δόσεις.

Εάν χαριστεί μέρος του χρέους, μετά από βδομάδες η ουρά θα φτάσει ως την Λίνδο από "επιχειρηματίες" που θα αιτούνται το ίδιο. Όπως οι ουρές στην Ηλεία του "δώσε και μένα μπάρμπα" αχρείου Δούκα το 2007.

Εσύ σκέφτεσαι κάτι άλλο?

austin είπε...

Σκέφτομαι... ότι:

1) Έχουμε την ακριβότερη χρέωση kwh συγκριτικά με την υπόλοιπη Ευρώπη. Γιατί???
2) Συγκριτικά και αν δεν κάνω κάποιο λάθος, η Ευρώπη έχει πολύ μεγάλες αυξήσεις σε σχέση με άλλες ηπείρους.

Τι θα κάνει η κυρία και η κάθε κυρία δεν ξέρω. Ξέρω ότι όπως έγραψα παραπάνω, τα μαγαζιά μας με διπλή ΔΕΗ μετά από πανδημία και μετά από 10 χρόνια πρέσας δεν βγαίνουν άλλο.

Άρα πρέπει να κλείσουν.
Και την ώρα που πρέπει να κλείσουν τα μαγαζιά κάποιοι λένε ότι η μικροεπιχειρηματικότητα είναι πολύ μεγάλη στην Ελλάδα και στρώνουν το χαλί με νομοθεσίες τύπου χατζηδάκη σε banana republic για να μην σταματήσει η πρέσα και η βαλκανοποίηση στην Ελλάδα.

Η λύση μία. Απλά να ανγνωρίσουμε το παραπάνω μπα και σώσουμε νέα κύματα μετανάστευσης.

Βεβαίως.. ουδείς θέλει πλέον να ασχοληθεί με όλα αυτά, απάθεια μετα "ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ" και όποιος λέει τα αυτονήτα όχι μόνο δεν λαμβάνεται υπόψη, αλλά κατηγορείται ως

-Μίζερος (λόγια αδώνιδος που τον ψήφισα κιόλας)
- Συριζαίος (ακόμα και αν δεν έχει ψηφίσει ποτέ ΣΥΡΙΖΑ)
- Αντιεμβολιαστής.

Και κάπου εκεί σταματάει η κουβέντα. Έτσι δεν είναι?

Επόμενη λύση μετά την αναγνώριση.. ο λαός να γίνει μία γροθιά γιατί με τα πρόσφατα παραδείγματα στον Καναδά, καταλαβαίνει κανείς ότι το πρόβλημα δεν είναι οι δόσεις, τα εμβόλια κτλ αλλά κάπου αλλού.

Αυτά

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Η ΔΕΗ ...που ήταν η σημαία Μητσοτάκη..για την διάσωση τής .. θα ειναι και ο πολιτικός του τάφος.
Έτσι είναι αυτά..
Με μεγάλη μου χαρά απολαμβάνω το πολιτικό τέλος τού mister TIPOTA.

manos είπε...

Καλησπέρα ο austin έχει δίκιο κατά την γνώμη μου.παμε τώρα στο τουρισμό αυτό που γίνεται δεν έχει ξανασυμβεί είναι όλα κλειστά θα σπάσουμε όλα τα ρεκόρ φέτος.ακουω ότι δεν είναι μόνο στης Κυκλάδες.αρα μοτό οτοελ και ότι έχει σχέση με τουρισμό θα πετάξει

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Mister TIPOTA είναι αυτός που επί 31 μήνες παριστάνει τον θεόσταλτο καραβοκύρη που δεν έχει πετύχει ούτε ένα τρίμηνο καθαρής ανάπτυξης σε σχέση με το 2018..ενώ έχει φεσωσει την χώρα με νέα δάνεια και ελλείμματα δυσθεώρητα φερνωντας το χρεος στο 315% εναντι του ΑΕΠ..
Και όλα αυτά τα κατορθώματα..χωρις καμία υποχρέωση παραγωγής πλεονασμάτων από τους δανειστές..σε περιβάλλον απλά διαχείρισης της εξουσίας..
Όλα αυτά με την ανοχή των ντόπιων ΜΜΕ που εξακολουθούν να λένε στους ιθαγενείς πως η ανάπτυξη είναι και θα είναι μεγάλη...σε σχέση όμως με την κλειστή οικονομία του 2020 και 2021 που εντέχνως ξεχνούν να αναφέρουν.
Το να λαμβάνει ένα νοικοκυριό λογαριασμό ρεύματος ή θέρμανσης τετραπλάσιο σε σχέση με ένα χρονο πριν δεν θα ξεχαστεί στις κάλπες..
Και στις κάλπες δεν ψηφίζουν οι λίγοι Golden που αγοράζουν και πουλάνε μετοχές..Αλλά ο λαός που τιμωρεί με οδηγό την τσέπη τού.

Ενδεικτικά στα 20 ευρω βενζίνης η καθαρη αξια του καυσίμου είναι 8 και τα υπόλοιπα 12 φόροι και δασμοί.

austin είπε...

Μανο.. όντως συμφωνώ και επαυξάνω. Οι κρατήσεις σε ιστοπλοικά μαθαίνω πάνε πολύ καλα για την εποχή. Κρατήσεις σε μύκονο ήδη κοκ.

Τα καλά νέα είναι ότι όντως ο πυλώνας του τουρισμού είναι μόνος που μοιράζει χαμόγελα γενικώς

manos είπε...

austin Νάξο Σαντορίνη Μήλος Πάρος γιοκ αυτά τα ξέρω καλά.μονο τουρισμός και κατασκευή έχεις δίκιο

manos είπε...

Κατασκευή Άλιμος και νότια προάστια το λιγότερο 4000 ευρ το τετραγωνικό και είναι πουλημένα όλα

hippy είπε...

Μαγαζιά κλείνουν...μαγαζιά ανοίγουν...ταυτόχρονα...έτσι δεν γίνεται πάντα?

Κάποιοι κλαίνε και καταριούνται κυβερνήσεις που έχασαν τα φράγκα τους στο ΧΑΑ...άλλοι πάλι χαίρονται που κέρδισαν και κάνουν σχέδια για το μέλλον...έτσι δεν γίνεται κι εδώ στο μπλογκ?

Ως προς την πρωθυπουργία...."μεταξύ δύο κακών το μη χείρον βέλτιστον"...έτσι δεν ψηφίζει ο κόσμος πάντα?

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Και άλλοι έχουν ηλιακό θερμοσίφωνα και έχουν τζάμπα νερό..Και άλλοι ανοίγουν τον θερμοσίφωνα και πληρώνουν ρεύμα...
Και άλλοι γεννιούνται σήμερα..Και άλλοι παθαίνουν...και αβίαστα βγαίνει το ερώτημα..Ποιός τους είπε να πεθάνουν;

Αναλύσεις από μαθητευόμενους μάγους...
Ουδέν σχόλιο.

hippy είπε...

Φίλε Μάνο τι μου θυμίσατε

«ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΝΑΞΟΣ», «ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΠΑΡΟΣ», («ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΔΗΛΟΣ» και «ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ 1») είναι τα τέσσερα πλοία συνολικής αξίας 200 εκ. που έχει γίνει εγγραφή στα βιβλία υποθηκών του αρμόδιου ναυτικού υποθηκολογίου Πειραιώς ως εγγύηση για το ομολογιακό δάνειο της ΑΤΤΙΚΑ 175 εκ. με κουπόνι 3,40% και υπολειπόμενη λήξη 2,5 χρόνια. Το ΜΟΝΟ εγγυημένο ομολογιακό δάνειο. Με την τιμή του ομολόγου στο 96,50 έχει απόδοση περί το 5%. Το μόνο ομόλογο του ΧΑΑ που έχει ενδιαφέρον για τον μικροεπενδυτή (και τον ραντιέρη) κατά τη γνώμη μου.

hippy είπε...

"Ο/Η ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...
Και άλλοι έχουν ηλιακό θερμοσίφωνα και έχουν τζάμπα νερό..Και άλλοι ανοίγουν τον θερμοσίφωνα και πληρώνουν ρεύμα...
Και άλλοι γεννιούνται σήμερα..Και άλλοι παθαίνουν...και αβίαστα βγαίνει το ερώτημα..Ποιός τους είπε να πεθάνουν;

Αναλύσεις από μαθητευόμενους μάγους...
Ουδέν σχόλιο."


"Ουδέν σχόλιο" μετά από 4 γραμμές σχόλιο???? Έχεις πλάκα βρε μπαγάσα.

manos είπε...

Κύριε hippy αυτά θέλω να μας επισημάνετε τα πονηρά που εμείς δεν τα πιάνουμε για τα ομόλογα μιλάω και όχι μόνο είστε γνώστης και φαίνεται

mixalis mixalios είπε...

Αυτός ο Τσιπρας ο ξάδερφος αν θυμάμαι καλά ήταν στο Εξωτερικών. Είναι ο ίδιος που είπε ότι η άμυνα δεν είναι αυτοσκοπός? Το γονίδιο δούλεψε καλά.
Εν τω μεταξύ αν το wiki τα λέει καλά https://el.m.wikipedia.org/wiki/%CE%93%CE%B9%CF%8E%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%82_%CE%A4%CF%83%CE%AF%CF%80%CF%81%CE%B1%CF%82
δεν ξέρει ούτε Αγγλικά. Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση

mixalis mixalios είπε...

Κατά τα άλλα για άλλη μια μέρα η αγορά είναι μια χαρά...

PrevezaGR είπε...

Ηλία hippy, σκέπτομαι αν μετάνιωσες που μηδένισες στον Βασιλιά (οτε), άραγε θα στην κάνει την χάρη να σου καθίσει χαμηλότερα υπολογίζοντας τα διόδια ή θα σου κουνίσει μαντίλι για τα 22 έως την αποκοπή μερίσματος μαμούθ που ετοιμάζει ο Τζαμαζ-αρας?

hippy είπε...

Αν ήταν στο χέρι μου επιθυμώ ο ΟΤΕ να πετάξει στα €22 και παραπάνω σκορπίζοντας χαρά στους κατέχοντες. Μου αρέσουν οι αισιόδοξοι-χαρούμενοι άνθρωποι Jack Hoston.


https://www.mononews.gr/politics/columns-the-politic/pios-kolossos-chtizi-thesi-stin-alpha-bank-ti-pezi-me-ton-ote-ke-enas-pithanos-stochos-exagoras

hippy είπε...

Μαγαζιά κλείνουν...μαγαζιά ανοίγουν...ταυτόχρονα...έτσι δεν γίνεται πάντα?


Σταθερός έμεινε ο αριθμός των ενάρξεων λειτουργίας επιχειρήσεων κατά τη διάρκεια του 2020, όπως προκύπτει από τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ).

Με βάση τα ίδια στοιχεία, οι λήξεις λειτουργίας επιχειρήσεων εμφάνισαν σημαντική μείωση της τάξης του 22%.

Πιο συγκεκριμένα:

Οι ενάρξεις λειτουργίας επιχειρήσεων σε όλους τους τομείς της οικονομίας το έτος 2020 ανήλθαν σε 84.122, παρουσιάζοντας μείωση 0,05% σε σχέση με το έτος 2019 που είχαν ανέλθει σε 84.164.

Οι λήξεις λειτουργίας επιχειρήσεων σε όλους τους τομείς της οικονομίας το έτος 2020 ανήλθαν σε 37.345, παρουσιάζοντας μείωση 22,7% σε σχέση με το 2019 που είχαν ανέλθει σε 48.290


https://www.moneyreview.gr/business-and-finance/20059/poses-epicheiriseis-anoixan-kai-poses-ekleisan-mesa-stin-pandimia/

austin είπε...

Για να μην γράφω στην νέα ανάρτηση τα ιδια..

Μιλάει για το 20. Τότε έπεσε χρήμα, ακόμα και στις ασθμαινουσες. Σε λιγο τα ζητήσουν πισω, και έχουμε και διπλό ρευμα κτλ κτλ.

Ξερεις επίσης πολυ καλα ότι υπάρχουν και ποιοτικά χαρακτηριστικά σε ενα νούμερο η ενα ποσοστό. Δεν είναι όλα απόλυτοι αριθμοι