Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022

 X.A.                              





.                    ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ON LINE
ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ 
ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΟ SUCCESS STORY...
Η πολεμική σύγκρουση στην Ουκρανία, αυξάνει τις αναταράξεις και στις παγκόσμιες αγορές εκτοξεύοντας το ενεργειακό κόστος και κατά συνέπεια τον πληθωρισμό και στις δυο μεριές του Ατλαντικού. Σε αυτό το πλαίσιο είναι εύλογο το ερώτημα κατά πόσον το χρηματιστήριο θα μπορούσε να διατηρήσει σε ισχύ το θετικό σενάριο που διαφάνηκε στην αρχή της χρονιάς, ποιες θα είναι οι πιθανές επιπτώσεις στην ελληνική οικονομία και εάν είναι δυνατόν η αγορά ενσωματώνοντας τις όποιες επιπτώσεις να συνεχίσει τη μεσοπρόθεσμη ανοδική της πορεία. [ Διαγράμματα]



10 σχόλια:

austin είπε...

Τι κάνουμε τώρα πουλάμε το κλείσιμο του γκαπ για δεν πουλάμε?

michele είπε...

Παιζει και το 852-854 που δεν ακούμπησε προς το παρόν

austin είπε...

Μπα.. τα μισα τα έδωσα στα ψηλά. Για την ώρα τυχερός. Τα άλλα βλέπουμε, ίσως πιο ψήλα ή ίσως στο 880 αν πάει ποτέ?

Κόλλησε και ο Μητσοτάκης κοβιντ. Πήγε στον σουλτάνο και τον άρπαξε!

michele είπε...

Χαχα εκει πολλη χαλαρότητα ειδα φυσικο βλεπω να την άρπαξε
Το 880 ειναι παντως το σημαντικο σημειο που θα δώσει αλλαγη τάσης, προς το παρον μονο κινησεις trading

austin είπε...

Να σημειώσουμε εδώ, ότι οι Έλληνες συνεχίζουν να είναι "ξένοι"στην χώρα τους.

Ο International visitor στην Food Expo έμπαινε χωρίς έλεγχο. Ούτε τεστ, ούτε να δείξει πιστοποιητικό εμβολιασμού. ΤΙΠΟΤΑ

Οι έλληνες έμπαιναν ΜΟΝΟ με εμβολιασμό.

Δλδ ερωτώ, την κυβέρνηση που θα φάει το ΜΑΥΡΟ της αρκούδας... Ποιος είναι πιο ασφαλής, ο ξένος που ταξίδεψε και εγώ δεν ξέρω από που και δεν ελέγχεται ή ένας ανεμβολίαστος που έχει ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΤΕΣΤ.

Πλέον ξεμένουμε εντελώς από το τι να ψηφίσουμε στις επόμενες εκλογές...

Και το πρόβλημα είναι ότι συγκυβέρνση τεχνοκρατών θα έχουμε. Και εκεί θα γίνει το κόλπο γκροσο.

michele είπε...

Μην ανησυχεις γι αυτο, παλι αυτοδυναμία θα εχει ο Μητσοτάκης

austin είπε...

Βεβαίως και θα έχει..(γελάνε και τα τσιμέντα), για να δούμε μία σύγκριση στον καθένα από εμάς τι έχει αλλάξει (πέρα από το Θυμικό μας ότι δεν έχουμε αριστερή κυβέρνηση).

1) Τι διαφορετικό έκανε ο ΓΔ στο ΧΑΑ (μην απομονώσουμε δουλειές που πήραν κάποιοι) επί Συριζα και επί Μητσοτάκη, και το τραβάμε αν θέλετε και πιο πίσω.
2) Είδε κανείς εδώ διαφορά στην τσέπη του λόγω των κινήσεων του Μητσοτάκη. Θα έλεγα ότι είμαστε και χειρότερα.
3) Αναγνωρίζω ότι έχουμε ένα μεγαλύτερο αίσθημα ασφάλειας ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ περιοχές, αλλά γενικά, νιώθουμε μία μεγαλύτερη ανασφάλεια που επί ημερών Μητσοτακη θα έχουμε 2 φορές (από ότι φαίνεται) κρίση με τον Τούρκο την ώρα που επί Συριζα είχαμε κάτι ψιλοεντάσεις εκεί κοντά στις εκλογές?
4) Πότε ήταν η φίμωση μεγαλύτερη? Επί κατσαπλιάδων ή επί Μητσοτάκη?
-Tα μέσα σήμερα όχι μόνο παίζουν κατά 95% ΜΟΝΟ τα της κυβέρνησης, αλλά οι δημοσιογράφοι ξεφεύγουν προκλητικά λες και είναι εκρπόσωποι τύπου της κυβέρνησης.
- ΑΔΥΝΑΤΕΙΣ να ακούσεις κάποια κριτική για την κυβέρνηση, το οποίο σε οδηγεί να διαβάσεις ΟΝΤΩΣ λαικίστικα-ακραία- Βαξεβάνη (έλεος, ακόμα και που το γράφω) για να ακούσεις κάτι διαφορετικό από γλύψιμο.
- Κατεβάζουν twitter, φιμώνουν σοβαρούς ανρθώπους όπως ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, που το δήλωσε για να μην ακουστεί τίποτα που δεν θέλουν.
- Έχουμε πέσει στην ελευθεροτυπία και μας κράζουν από έξω πλέον οι φορείς.

Ας μην κουράσω άλλο. Τα παραπάνω είναι γραμμένα από έναν άνθρωπο και που ΠΙΣΤΕΨΕ στον Μητσοτάκη, και που ΨΗΦΙΣΕ τον μητσοτάκη, αλλά είμαι νέος και ΘΕΛΩ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ παλεύω ακόμα να μην φύγω από την χώρα και έχω και παιδιά που προτιμώ να ζήσουν κάτι φυσιολογικό.


ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Αυτοδυναμία;
Χαχα..

austin είπε...

Εδώ παίζουμε στο Photo finish ανάποδα.. ανεβαίνουν τα ξένα, πέφτει το δικό μας

ο dwk είπε...

Χρόνια Πολλά michele