Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 23 Μαΐου 2022

  X.A.                              





.                    ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ON LINE
ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΥΦΕΣΗ: ΑΒΕΒΑΙΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ...
Σύμφωνα με αναλυτές της Goldman Sachs, ο κίνδυνος ύφεσης στις ΗΠΑ τα επόμενα δύο χρόνια έχει αυξηθεί κατά 35%. Επιπλέον, τα τελευταία στοιχεία για τον πληθωρισμό από τις μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου συνεχίζουν να ανησυχούν τις αγορές. Πόσο πραγματικός είναι όμως ο κίνδυνος μιας ύφεσης; Και ποια είναι η πραγματική έκταση του πληθωρισμού που βλέπουμε; Στα όρια εκκίνησης bear market o S&P, απαιτείται άμεσα ανοδική αντίδραση.




3 σχόλια:

ArTaXiA είπε...

Δεν άντεξε ο ψυχοπαθής την ορθή πρόβλεψή μου και ξαναχτύπησε.

Το χθεσινό σχόλιο των 17:36 δεν είναι δικό μου. Αντέγραψε avatar και ψευδώ και επανήλθε, προκειμένου να κάνει σαματά.

Επαναλαμβάνω, το δικό μου προφίλ είναι ανοικτό και μπορείτε να το δείτε, πατώντας πάνω στον σύνδεσμο.

Κατά τα λοιπά "Αβέβαιο το Μέλλον", ενώ μέχρι πρότινος ήμασταν σε τροχιά "Δυναμικής Επαναφοράς". Απανωτά, τα χτυπήματα από τη μοίρα για τον μονόδρομό μας.

hippy είπε...

Δηλαδή τι υπαινίσεσαι αγαπητέ? Δεν θα φτάσει το ΧΑΑ τις 1175 μονάδες που μας έλεγε η Goldman Sachs προ 2μήνου με τον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας σε εξέλιξη?


Πόσο καραγκιόζηδες θεέ μου (τα μπουρδελόσπιτα)...με διαολίζει δε η σκέψη πόσα λεφτά πληρώνονται για να γράφουν αυτές τις παπαριές.


Goldman Sachs: Στις 1.175 μονάδες το ελληνικό χρηματιστήριο το επόμενο 12μηνο
ΚΕΙΜΕΝΟ: FORTUNEGREECE.COM..........02/03/2022 12:02

hippy είπε...

Και τι λέει τώρα?

"Η ύφεση δεν μπορεί να θεωρείται απίθανη, επισημαίνει η Goldman Sachs, με τους πελάτες της να ρωτούν συνεχώς τι να περιμένουν από τις μετοχές σε περίπτωση ενός τέτοιου σεναρίου για την οικονομία. Οι οικονομολόγοι της υπολογίζουν μια πιθανότητα 35% ότι η οικονομία των ΗΠΑ θα εισέλθει σε ύφεση τα επόμενα δύο χρόνια και πιστεύουν ότι η καμπύλη αποδόσεων τιμολογεί παρόμοια πιθανότητα συρρίκνωσης."

Μονά ζυγά δικά μας...."εμείς σας τα λέγαμε"

Εννοείται πως ούτε τώρα θα επαληθευθεί. Τόσο ως προς το χρονικό διάστημα όσο και ως προς το βάθος της διόρθωσης.