Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022

X.A.                              






.                    ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ON LINE
ΠΩΣ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΕΠΙΔΡΑ ΣΤΟ ΤΑΜΠΛΟ 
ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ...

Στο μέτωπο της ελληνικής οικονομίας, η καλή πορεία της οποίας θα υποστηρίξει την επόμενη φάση της κίνησης και του Ελληνικού Χρηματιστηρίου, το αντίδοτο στην ενεργειακή έκρηξη, τις πληθωριστικές πιέσεις και το άνοιγμα του ελλείμματος ισοζυγίου τρεχουσών συναλλαγών, θα είναι ο τουρισμός. Ο κλάδος θα αποτελέσει -για ακόμα μια φορά- την αιχμή του δόρατος στην ανάκαμψη της οικονομίας λειτουργώντας ως ανάχωμα στην τρέχουσα διεθνή κρίση. Διαγράμματα.

42 σχόλια:

austin είπε...

Κάτω από 1 το ευρώ.. Ιστορικά πράγματα

Lorac είπε...

Καλησπέρα παίκτες και επενδυτές! Εύχομαι να σας βρίσκω όλους καλά στην υγεία και αλώβητούς από την πρόσφατη πτώση. Ένα σημαντικό ερώτημα της περιόδου είναι αν θα επιλέξει η ΕΚΤ να παρέμβει, με αύξηση επιτοκίων, για να συγκρατήσει τον πληθωρισμό, καθώς και να ενισχύσει το κοινό νόμισμα, ή εάν θα αφήσει την ύφεση να κάνει αυτή τη δουλεία. Πάντως σε εμάς ο τουρισμός δείχνει να πηγαίνει πολύ καλά για την ώρα και η χρονιά θα έχει θετικό πρόσημο, αν και δεν ξέρω αν θα είναι στο +4% που βλέπουν τώρα οι ειδικοί.

hippy είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
hippy είπε...

Καλησπέρα

1) (ποτήρι μισογεμάτο) 4% αύξηση στο ΑΕΠ με 9% πληθωρισμό θα μπορούσε να μειώσει το Χρέος/ΑΕΠ κοντά στις 10 μονάδες εάν δεν αυξανόταν ο αριθμητής. Και πάλι όμως το κλάσμα θα μικρύνει.

2) (ποτήρι μισοάδειο) αν ρίχνω ένα λίτρο νερό κάθε μέρα στην νερατζιά στο πεζοδρόμιο και ξαφνικά το μειώσω σε μέρα παρά μέρα το δεντράκι θα κιτρινίσει τα φύλλα του και κάποια θα ξεραθούν. Το αυτό κι οι αγορές όσο οι κεντρικές τράπεζες συνεχίζουν την μείωση ρευστότητας. Σύμφωνα με τους αναλυτές της Eurobank μια αύξηση των επιτοκίων κατά 75 μονάδες βάσης στις 27 Ιουλίου θεωρείται δεδομένη. To πιθανό σοκ του 1% που ταράζει την χρηματαγορά των ΗΠΑ χθες-σήμερα είναι κακό μεν αλλά θα δώσει μικρή αντίδραση μετά το συμβάν. Τα Fed Fund Futures Δεκεμβρίου δείχνουν ότι στο τέλος του έτους τα επιτόκια θα βρίσκονται κοντά στο 3.28% (από 1.75% σήμερα).

Δεν ψαρώνουμε. Όσο έχουμε ρευστό στο χαρτοφυλάκιο κρατάμε την τύχη μας στα χέρια μας.

austin είπε...

Πληρωμένα ολα μέχρι τελευταίου cent επειδη ξερω τι gangster είναι το κράτος... και πάλι στο ΚΕΑΟ οφειλή από το πουθενά.

Τους λείπουν λεφτα και γενανε οφειλές.

Απάντηση καμια για τι ειναι αυτές οι οφειλές.

Και περιμένετε ότι θα ξαναβγεί ο Μητσοτάκης. Είστε απλα στην βολη σας και πιστεύετε. Η οργή ελει εξω ολοένα και μεγαλώνει.

hippy είπε...


Ότι λέγαμε στο ημίχρονο...μας το λένε στην παράταση.




"Πώς μειώνεις το χρέος 25% σε 3 χρόνια χωρίς να κάνεις σχεδόν τίποτα"

https://www.capital.gr/arthra/3647451/pos-meioneis-to-xreos-25-se-3-xronia-xoris-na-kaneis-sxedon-tipota

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

https://youtu.be/1lLJcdIlppg

mixalis mixalios είπε...

Άκου τι λέγανε πριν 20 χρόνια κάποιοι. Ότι τα οικονομικά δεδομένα το 1974 ήταν καλύτερα από ότι είναι τώρα μετά από 3 μνημόνια και τη μία κρίση να διαδέχεται την άλλη. Τι ψέμα... Άσε που κάποιοι ακόμα είπαν οτι η Χούντα έπεσε λόγω της εισβολής στην Κύπρο και όχι από κάτι που έγινε 10μηνες πριν.
Να φύγουν αυτοί και να έρθουν οι άλλοι να τα ακυρώσουν όλα, με ένα νομο και ενα άρθρο.

mixalis mixalios είπε...

Και γιατί όχι να ξαναγραφτει η ιστορία βρε αδερφέ...

hippy είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
hippy είπε...


We ❤️ Greece.
We ❤️ Grevena.
We ❤️ Milto Tedoglou

hippy είπε...

Βρε λες?? Πρωταπριλιά πάντως δεν είναι.


"Καταιγιστικές εξελίξεις: Αίρονται κυρώσεις των ΗΠΑ κατά Ρωσίας για φυσικό αέριο, λιπάσματα, τρόφιμα, φάρμακα κλπ. – Δόθηκε εντολή αποκλιμάκωσης;"

https://www.mikrometoxos.gr/kataigistikes-exelixeis-airontai-kyroseis-ton-ipa-kata-rosias/?fbclid=IwAR2U2HY6D0R4N7X3cPQ9vFVvHGHIKQdsb3f42LVM7B6W_77A7d5ALMt0gJc

hippy είπε...


Όταν κάτι δεν μου αρέσει, όταν κάτι με ζημιώνει και με στεναχωρεί, τότε χωρίζω κι ανακουφίζομαι. Άδικο να παιδεύομαι και να θυμώνω...Yolo 🤔

hippy είπε...

Αυτό το πράγμα όμως να αδιαφορείτε για ότι μας ενώνει-αποθεώνει και να ασχολείστε μόνιμα με ότι μας χωρίζει με ξεπερνάει.

Μίζεροι τσιφτετέλληνες που μαζοχιστικά βλέπουν παντού Ψωροκώσταινα και τους φταίνε οι άλλοι.

Κωλοέλληνες


https://www.greeklyrics.gr/stixoi/kwloellhnes/




hippy είπε...


Εννοείται βέβαια σαμιαμίδια ότι δεν σας χαρίσουμε τίποτα...ούτε την καθαρή σκέψη, ούτε το μπλογκ, ούτε τους φίλους μας, ούτε προφανώς την πατρίδα. Εσείς θα φύγετε.

Τα καράβια μου καίω δε θα πάω πουθενά.
Από πείσμα και τρέλα θα ζωσε τούτη τη χώρα ώσπου να 'βρω νερό
γιατί ανήκω εδώ.

https://www.youtube.com/watch?v=jj0jIwdN0X0

mixalis mixalios είπε...

Ηλία ρεσιτάλ. Απλά και κατανοητά. Κάποια άτομα εδώ έχουν σύγχυση. Πλήρη όμως. Το θολωμένο μου μυαλό...

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

hippy17 Ιουλίου 2022 - 1:10 μ.μ.
Βρε λες?? Πρωταπριλιά πάντως δεν είναι.


"Καταιγιστικές εξελίξεις: Αίρονται κυρώσεις των ΗΠΑ κατά Ρωσίας για φυσικό αέριο, λιπάσματα, τρόφιμα, φάρμακα κλπ. – Δόθηκε εντολή αποκλιμάκωσης;"


Απ.οπλαρχηγού...
Παψε να μεταφέρεις ανακρίβειες που κυκλοφορουν ηδη σπο την Παρασκευή με ανοιχτές τις αγορές καο να παραπλανεις τον κόσμο..
Μεινε με τα εξαπτέρυγα σού και πείτε τα σε επίπεδο Facebook..
Μεχρι εκει αντέχουν τα γραπτα σου.εχεις χασει ήδη την αξία του μισού σού χαρτοφυλακίουμε τα κολλήματα πού έχεις...μην πάρεις όμως λαι άλλους στον λαιμό σού..αν και πιστεύω πως δεν σε λαμβάνει κανείς στα σοβαρά.

austin είπε...

Έτσι, απλά επειδή είναι ραθυμία ακόμα λόγω καλοκαιριού.. ελπίζω το θολωμένο μυαλό να μην πηγαίνει και σε μένα. Και να πηγαίνει, ότι ότι με πειράζει ιδιατερα.

Απλά αν πηγαίνει, ερωτώ ξανά μανά. Αφού έχω θολωμένο εγώ μυαλό, γιατί η είδηση στην ολλανδία αποκρύπτεται τόσο επιτηδευμένα.. Όπως για παράδειγμα κόβανε τον Ιωαννίδη από τα μέσα, όταν δεν έλεγε πράγματα ακραία όπως άλλοι?

Γιατί δλδ δύο εντελώς διαφορετικά θέματα, δεν θέλουν να δημοσιεύονται?

Βεβαίως απάντηση δεν υπάρχει, ούτε εγώ την ξέρω. Απλά είναι ενδιαφέρον ότι ο κόσμος θέλει να μην το δει..

Α και που είστε, πέρα από εδώ τους λίγους, ελάχιστοι πλέον είναι έξω οι πολίτες που δεν κοιτάνε "σκεπτικά" όλα αυτά που έγιναν και γίνονται.

Εξού και οι μαζικές αντιδράσεις σε Ευρώπη. Εξού και η παράιτηση Ντράγκι

Είδαμε και Πέρσες το ΣΚ (μαγευτικό πάντα το θέατρο της Επιδαύρου).. επίκαιρο όσο ποτέ.

hippy είπε...

@ austin


Απαντώ για τον εαυτό μου αν και πιστεύω πως με την απάντηση θα συμφωνούν και κάμποσοι φίλοι του μπλογκ.

Τι κοινό έχεις εσύ κι ο artaxia με τον αμόρφωτο ταβερνιάρη? Μόνο ότι ΔΕΝ συμπαθείτε τον πρωθυπουργό και την κυβερνώσα παράταξη (δικαίωμα σας) και τους φορτώνεται όλα τα προβλήματα της οικουμένης δίχως να λαμβάνετε υπ΄όψιν την αλληλοσυσχέτιση και τις μειωμένες δυνατότητες που υπάρχουν εντός μιας ένωσης κρατών (ΕΕ). Σ΄αυτό το τελευταίο διαφωνούμε αιτιολογόντας.

Κατά τα λοιπά εσείς έχετε λόγο με επιχειρήματα (και χρηματιστηριακή γνώση ο artaxia που είναι το ζητούμενο στο παρόν μπλογκ) ο άλλος, ο αμόρφωτος, έχει βόθρο συνθημάτων. Φτυαρίζει στο Μακελειό, την efsyn, το Λεωτσάκο, τον Βαξεβάνη και ρίχνει σκατά στον ανεμιστήρα.

Οπότε σε ότι με αφορά κράτα τούτο εδώ. Γκρινιάρης ναι, ξερόλας ελληναράς όχι.


ΥΓ Σε ποιον Ιωαννίδη αναφέρεσαι? Τι (νόμιμο και εφικτό) θεωρείς ότι πρέπει να γίνει ώστε να προλάβουμε φαινόμενα Ολλανδίας?

mixalis mixalios είπε...

Σε αυτόν Ηλία
https://www.kathimerini.gr/world/1090413/o-ellinas-epidimiologos-poy-paresyre-ton-tramp/

hippy είπε...

@ mixalis mixalios


ευχαριστώ φιλαράκο.

austin είπε...

Hippy, δεν συμπαθώ όποιον προσπαθεί με στόμφο να υποτιμά την νοημοσύνη μου για να τσεπώνει αυτός τηςν αμοιβή του.

1) Πιερακάκης, όλοι τον υμνουν μαζί και εγώ. Ρώτα έναν λογιστή να δες ΠΟΣΟ τον βρίζει
2) Fuel pass. Δεν το δικαιούμαι γιατί δεν έχω αυτοκίνητο στο όνομα μου
3) Power pass. Με έβγαλε μείον στην εκκαθάριση! ΜΕΙΟΝ!!! ενώ πλήρωσα τελευταία εκκαθαριστικό 1031 ευρώ!!

Και άλλα πολλά. Οπότε δεν είναι αυτή η κυβέρνηση... είναι η νοοτροπία.

Πρώτα θα μου απαντήσει κάποιος, γιατί ο Ιωαννίδης του Stanford δεν είχε βήμα να μιλήσει που απλά δεν έλεγε ότι ήθελε η εκάστοτε κυβέρνηση.

Μετά θα μου απαντήσει γιατί αποκρύπτουν τα νέα της Ολλανδίας. Εκτίμηση θέλω, αυτή την λογική.

Όταν (ειλικρινά μιλάω) κάποιος λογικός μου απαντήσει γιατί κρύβουν αυτά που δεν αρέσουν, τότε, θα προσπαθήσω να αναλύσω πως αποφεύγονται αυτά της Ολλανδίας. Τα οποία για όσους δεν ξέρουν, ευνοούν τους μεγάλους κολοσσούς ζημιώνουν τους μικρούς.

πως το έλεγε ο Μιχάλης και όχι μόνο.. πολύ μικροεπιχειρηματικότηα στην ελλάδα.. Εδώ βλέπουμε όμως συμβαίνει βιαίως και αλλού.

austin είπε...

Α και το πιο σημαντικό που το ξαναλέω...

Δεν μπορεί η πρώτη μου δουλειά να ήταν στα 15, ένα καλοκαίρη part time, να δουλεύω ενεργά από τα 18 με πάρα πολύ μικρά κενά και να περιμένω κοντά στα 40 επιδόματα.

"Είναι αξιοπρέπεια ηλίθιε" (έτσι δεν το έλεγε ο Σοιμπλε, it is the implementation stupid?? και χαιρόμασταν όλοι που το έλεγε σε κατσαπλιάδες???)

austin είπε...

Άραγε τον έχεις ακούσει μιχαλιό σε ομιλία τι έλεγε?? Ακριβώς ότι και τα νούμερα. απλά διαβάζουμε ένα άρθρο (μπορώ αν θες να σου βρω πολλά που κράζουν τον Fauci. Τι σημασία έχει?)

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Εσυ ασχετε πρώην αναρχοάπλυτε ..τωρινέ γλυφτη του Άδωνη και του Κουλη..τι κοινό μπορείς να έχεις με την αγορά που μας τα ζαλίζεις καθε μέρα...

Εσενα το αντερακι σου λίγδώσε οταν πηρες το εφάπαξ και ανακάλυψες πως τα χρήματα μπορουν να γινουν περισσότερα αν τα επενδύεις..κατι που στους περισσότερους είναι γνωστό χρόνια οταν εσύ φωναζες εοκ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο...
Ηταν τοτε που εμείς με την δουλεια μας κερδιζαμε και επενδύαμε ...
Και ηρθες τωρα να μας πεις για αγορες και χρηματιστήρια...
Ώξω ρεεειιιι....

Εχεις γινει περίγελος.

mixalis mixalios είπε...

Austin να σου θυμησω ότι ο Ιωαννιδης προέβλεπε 10000 νεκρούς στην Αμερική από covid. Έπεσε μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ψυχές έξω. Για αυτό δεν το βγάζανε συχνά στα κανάλια. Γιατί ήταν απλά επικίνδυνος.

mixalis mixalios είπε...

Κατά τα αλλα ημιαργία είχαμε σήμερα?

hippy είπε...


"Ο/Η ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ηταν τοτε που εμείς με την δουλεια μας κερδιζαμε και επενδύαμε ..."


Ω ναι !!!!!!!!!!! Πως να πιστέψουμε όταν


1) Έχουμε ένα τύπο ο οποίος στα σχολικά του χρόνια αντί να διαβάζει για το Πανεπιστήμιο πήγαινε-κατά δήλωση του-στον τοπικό επαρχιακό σταθμό του κυβερνητικού κόμματος (ΝΔ) διάβαζε τα συνθήματα του ΓΑΠ και στο τέλος πρόσθετε την ερώτηση που του είχαν υπαγορεύσει... "τον πιστεύετε?"

Θυμωμένος τώρα, καθώς δεν τον διόρισαν, λέει τους άλλους "κομματόσκυλα".  Ο ορισμός του βλάκα.


2) Παίρνει καταναλωτικό δάνειο δίχως να πληρώνει τις δόσεις. Εκμεταλλεύεται την τραπεζική κρίση και το αποπληρώνει στο 20%-κατά δήλωση του-φορτώνοντας τα υπόλοιπα στους συμπολίτες του, σωστούς φορολογούμενους. Εν τω μεταξύ ενώ κομπορρημονεί αγοράζει μετοχές της τράπεζας που φέσωσε δίχως να σκεφτεί ο ανόητος ότι σαν και δαύτον υπάρχουν χιλιάδες κι τράπεζα θα φαληρίσει. Ποιο άσχετος πεθαίνεις.


3) Για να βιοποριστεί -κατά δήλωση του-αγοράζει μισοτιμής ληγμένα (ή κοντά στη λήξη τους) μπουκάκια με νερά που τα πουλάει σαν φρέσκα.

 
Κατά τα λοιπά του φταίει ο πρωθυπουργός που βοήθησε κατά την πανδημία με επίδομα μισθού τους εργαζόμενους αλλά όχι και τους επιχειρηματίες. Φαντάσου τι έχει να βλαστημήσει όταν του ζητηθεί η επιστρεπτέα προκαταβολή ή τμήμα αυτής όπως με σαφήνεια ορίζει η διάταξη διευκόλυνσης.

streetboy είπε...

Χιππυ το άλλο δεν το είπες...
Που ψάχνει να βρει υπάλληλο και δεν βρίσκει... Ποιος ξέρει τι κατεργο έχουν να αντιμετωπίσουν οι υπάλληλοι του και ποιος ξέρει τι 3 και 60 θέλει να τους δίνει και του την κοπανάνε ολοι.... Και αυτός προσπαθεί να βρει υπαλλήλους μέσα απο την ελεύθερη γνώμη χαχαχα...
Κύριε οπλαρχηγε επενδυταρα, τα κορόιδα δυστυχώς για εσάς τα αφεντικά όσο πάνε και λιγοστεύουν!!!!

austin είπε...

Μιχαλιό να σου θυμίσω ότι ΟΛΗ η επιστημονική κοινότητα προέβλεπε ΑΝΟΣΙΑ από το εμβόλιο.

Το debate σου ότι και αν μου πεις έχει τρύπες.

Ξερεις γιατί??? Γιατι πολύ απλά κάποτε στην χρυσή αυγή έδιναν βήμα να μιλήσουν. Δεν ξέρανε και μονο ο ιωαννιδης είναι κακός για δημοσιότητα???

austin είπε...

Και όλοι αυτοί που λέγανε για ανοσία.. δεν ήταν επικίνδυνοι δλδ? Απλα έκαναν λάθος, αλλά αν έκανε λάθος ο ιωαννιδης που δεν λέει το αφήγημα σωστα, στην πυρά...

Εγώ δεν θέλω ούτε τον έναν ούτε τον άλλον στην πυρα. Δυναμική κατασταση, η σωστή ενημέρωση ήταν το παν. Εξου και ο κόσμος έτρεχε στις αηδίες του fb..επειδη κοβανε στα επίσημα κάποιους.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

https://youtu.be/ODXnbh1Lfxo

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Βρε austin τι κάθεσαι και σπας τα νεύρα σου με τούς εργάτες που σχολάσανε στις 16:30;
Δούλεψε τούς οπως τους αρμόζει.
Δεν σου κρύβω πως σπαω μεγαλη πλάκα με δαύτους καθε μέρα..

mixalis mixalios είπε...

Οπλαρχηγε, δε σχολάω 4:30. Άσε που σήμερα ειχα άδεια. Και τέλος πάντων καμία δουλειά δεν είναι ντροπή. Εκτός αν κοροϊδεύεις κόσμο όπως εσύ περηφανευεσαι. Είσαι μεγαλο αρπακτικό και μπράβο σου. Άρπαξε κι εσύ κάνα εργάτη γιατί από ότι βλέπω εκεί η μεγάλοεπιχείρηση μπάζει. Αλλά με σένα δεν μπορώ να πω πολλά ειδικά όταν βάζεις στο στόμα σου οικογενειες. Πιο χαμηλά δεν πάει...

hippy είπε...

"ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...
Μεχρι να παρεις το εφάπαξ...βρωμάγανε τα χνώτα σου απο την Πολύ Ρέγγα.
Και την Ρέγγα εγω στην πούλησα..

ΧΑΧΑΧΑ..
Και ναι ..δεν εγινα δάσκαλος με τρεις και εξήντα.."


Το ίδιο λέμε...ότι καθώς δεν είχες το μυαλό και τη θέληση να γίνεις επιστήμονας προτίμησες να γίνεις αρχικά κομματόσκυλο και μετά κατεργάρης σουβλατζής. Να αφήνεις απλήρωτα φέσια στην αγορά και τις τράπεζες, να πουλάς ληγμένα και να φοροδιαφεύγεις.

Κουβέντα για τα 1) 2) 3) τα οποία δεν τα λέω εγώ ούτε έψαξα για να τα βρω. Εσύ τα έγραψες στο μπλογκ κομπάζοντας γιατί το ασήμαντο μυαλό σου συγχέει τη μαγκιά με την απατεωνιά.

Σε λυπάμαι φουκαρά Χατζιαβάτη. Ανίκανος να επικοινωνείς, αποπατείς. Ζήσε στον υπόνομο με τους ομοίους σου.

mixalis mixalios είπε...

Austin, όσο και αν δεν το πιστεύεις τα έμβολια έσωσαν κοσμο όπως και το εμβόλιο της γρίπης και τόσα άλλα. Τέλος πάντων βαριέμαι να γράφω για αυταποδεικτες αλήθειες.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Hippy την Ρέγγα με τον Ριζοσπάστη την την διπλωνες;
Για τα υπόλοιπα δεν σού απαντώ...
Πες μου για την Ρέγγα..

Σουβλατζής.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

hippy27 Απριλίου 2021 - 3:19 μ.μ.

Τωρα, για να μην γραφουνε, ή,πηγαν να κλαδεψουν τις ελιες,ή.να ξεγεννησουν την πεθερα τους ,ή,βαριουνται.Μπορει βεβαια να μετρανε και τα κερδη τους.
Ο Μπαρμπας ξερω.Σκαλιζει το κτηματακι του.Τοματες τοματινια,κολοκυθακια και καμμια σαλατα για το Πασχα.!!!
Υπολοιποι υπαρχουν που δεν κανουν κατι.αυτη την ωρα?"

O Χίππης καθάρισε τον κήπο κι ετοιμάζεται σιγά σιγά για το Πάσχα. Σούβλες και υπόλοιπη οργάνωση-ψησταριά σούβλες μεθαύριο. Θα "τολμήσουμε" να μαζευτούμε τρεις οικογένειες να ξεμουχλιάσουμε λίγο.

Στα καθ΄ημάς έλεγα να φτιάξω ρευστότητα την μεταπασχαλινή εβδομάδα αλλά λόγω της αναβάθμισης ξεκίνησα από χθες με κάτι ψιλά (5%)...οριζόντια ΟΤΕ, ΜΥΤΙΛ, ΤΙΤΚ, ΟΠΑΠ κλπ...λίγο απ΄όλα.



Οπλαρχηγός 19/07/2022..
Φιλε hippy..... απο οτι βλεπω την ξερεις την δουλειά...
Μπορεις να ερθεις να κανεις κάποια μεροκάματα υις ημερες που θα πινω πινακολάντες;
Σοβαρα μιλαω φιλε...
Θελω έναν ψηστη κάλο..καλό.
Υ.Γ.Στο τέλος καθε ημέρας θα σε πληρώνει ο λατζέρης μου.


Απάντηση

austin είπε...

Μα ποιος είπε για εμβολια.. αλλοιωνεις τα λεγόμενα μου. Ο ιωαννιδης ΔΕΝ ήταν κατά των εμβολίων.

Δεν καταλαβαίνω ειλικρινά γιατί βάζεις λόγια σε πράγματα που δεν είπα.

Η ερώτηση ξεκάθαρη, γιατί κοβανε τον ιωαννιδη. Γιατι αποκρύπτουν τις κινητοποιήσεις στην Ολλανδία.

Προφανώς δεν υπάρχει απάντηση. Πες απλα δεν ξερω, πες απλα δεν καταλαβαίνω. Πες ότι θες, μην αλλοιώσεις όμως αυτά που λέω...

hippy είπε...

"TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...
Τωρα, για να μην γραφουνε, ή,πηγαν να κλαδεψουν τις ελιες,ή.να ξεγεννησουν την πεθερα τους ,ή,βαριουνται.Μπορει βεβαια να μετρανε και τα κερδη τους.
Ο Μπαρμπας ξερω.Σκαλιζει το κτηματακι του.Τοματες τοματινια,κολοκυθακια και καμμια σαλατα για το Πασχα.!!!
Υπολοιποι υπαρχουν που δεν κανουν κατι.αυτη την ωρα?

27 Απριλίου 2021 - 2:49 μ.μ."



Άμα λέμε για σκ@τά στον ανεμιστήρα....πήρε το κείμενο του Τσαμπή και το μοστράρησε για δικό μου. Αλλά κι εδώ προχειροδουλειά...θα μου πεις τι να περιμένεις από έναν αμόρφωτο κατεργάρη σουβλατζή 😂 😂 😂

hippy είπε...

Για του λόγου το αληθές καθώς ο Χίππης αιτιολογεί πάντα τα σχόλια του


https://freeforumstocks.blogspot.com/2021/04/x_27.html#more

mixalis mixalios είπε...

Austin στο έχω ξαναγράψει. Γιατί ήταν ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ. Ελεγε ότι ήταν μια γριππουλα. Για αυτό δεν τον έβγαζαν συχνά στα κανάλια. Πόσο πιο απλά....Βεβαια, στην εποχή του Internet ο κάθε σοβαρός και μη μπορεί να λέει την παπαρια του.