Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012


X.A.A. META TH ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ
ΑΚΙΝΗΤΟΙ..ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ

                                                                                     ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ
Καθημερινό σχόλιο Μιchele..
Στις 695,76 μον εκλεισε σημερα ο ΓΔ..

με τζιρο ρεκορ αρνητικο στα 16,7 εκ ευρω.Προφανης προσπαθειαα των μεγαλων χεριων η παραμονη του δεικτη σ αυτα τα επιπεδα εν αναμονη των αποφασεων του υπουργικου συμβουλιου για τις ανακεφαλαιοποιησεις και των εκλογων της μεθεπομενης Κυριακης. Οριακα κατω -0,05% ο ΔΤΡ δειγμα της σταθεροποιησης των τραπεζικων τιτλων,ενω στον FTSE 20 ,αναμενομενη αντιδραση της ΔΕΗ +4,49% με καλο ογκο και παλι 665χιλ τμχ,ενω πρωτη σε αποδοση η ΜΙΓ με κερδη +6,99% στα 0,3060,η οποια ομως οπως αναμενοταν συναντησε ρευστοποιησεις μια ανασα ( 0,3180 +11,19% ) απο την μεγαλη αντισταση των 0,32 ευρω.
Θετικο κλεισιμο σχεδον στα υψηλα ημερας και για τον ΟΠΑΠ +2,1% στα 6,80 ευρω, αρνητικος πρωταγωνιστης ο ΟΤΕ ,ασχημος διαγραμματικα οσο βρισκεται κατω απο 2,54 ,στο -4,3% και στα 2,45 ευρω,κατοπιν και της προειδοποιησης της Ευρωπαικης επιτροπης περι της "χρυσης μετοχης" κανονας που δινει προνομιακα δικαιωματα στην κυβερνηση ως μετοχο του ΟΤΕ.
ΤΙΤΚ,ΜΠΕΛΑ ,ΕΛΠΕ,ΕΛΛΑΚΤΩΡ με θετικο προσημο,ΜΥΤΙΛ,ΕΕΕΚ,ΒΙΟΧΚ,ΜΟΗ με αρνητικο προσημο στο μεγαλο δεικτη.
Η τελικη εικονα θετικη ,παρα το αρνητικο προσημο του γενικου δεικτη, με 68 μετοχες θετικες και 47 αρνητικες,για νια ακομα φορα  θετικος ο ftses με κερδη 1,43%,που βρισκεται μια ανασα απο την σημαντικη των 173-175 μον.Η δευτερη φορα που επισημαινουμε την κινηση του καυοτι τα ματια βρισκονται πανω στους μεγαλους δεικτες.
Με θετικο πρσημο κινουνται αυτη την ωρα οι διεθνεις δεικτες ο μεν DAX στη Φραγκφουρτη στις 6795 μον με κερη 0,82% ο δε DOW στην Αμερικη με +0,23 % στις 13.235.
Κλεινοντας  να ελπισω οτι απο την επομενη βδομαδα ,θα εχουμε εκ νεου την τεχνικη δυνατοτητα να ανεβαζουμε περισσοτερα διαγραμματα και ενα μεγαλο ευχαριστω στον Αλεξανδρο για την αμεριστη βοηθεια του.

206 σχόλια:

«Παλαιότερο   ‹Παλαιότερο   201 – 206 από 206
fasokinigos είπε...

γεια σου φιλε μου michele χαχαχαχα.......οταν θα μαθω καλη ορθογραφια θα επανελθω χαχααααα.....και λιγο απο ΧΑΑ

fasokinigos είπε...

γεια σου φιλε michele χαχαχαααα οταν θα μαθω καλη ορθογραφια και Τ/Α θα επανελθω,,,χαχαχαααα......μεχρι τωρα κανονιζει ο γιαννης.....γεια σου ..dwk......

fasokinigos είπε...

γεια σου φιλε michele χαχαχαααα οταν θα μαθω καλη ορθογραφια και Τ/Α θα επανελθω,,,χαχαχαααα......μεχρι τωρα κανονιζει ο γιαννης.....γεια σου ..dwk......ενα ματσο χαλια εγινα παλι μεχρι να πω μια καλησπερα

michele είπε...

Ασε μάστερ Παναγιώτη με την ορθρογραφια,Πάω στο
BN και σε διαβάζω,πιστοποιητικά δε ζητάμε χεχε

michele είπε...

Ασε μας ρε Παναγιώτη*

δημοσθενης είπε...

καλωστονε κι ας αργησε

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   201 – 206 από 206   Νεότερο› Νεότερο»