Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012


Χ.Α.Α.  Live    
                                                                                     
                                                                                                                                                                  
                                                      Σχόλια γιά τή συνεδρίαση online...

ΜΩΡΑΙΤΑΚΗΣ: ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ...
Οι αρχηγοί όλων των κομμάτων οφείλουν αμέσως να αφήσουν τις μικροπολιτικές σκοπιμότητες και τις προσωπικές τους φιλοδοξίες και να πουν την αλήθεια στον ελληνικό λαό, τονίζει σε ανακοίνωσή του ο κ. Αλ. Μωραϊτάκης, τέως πρόεδρος του ΣΜΕΧΑ, πρόεδρος της Nuntius ΑΧΕΠΕΥ και υποψήφιος βουλευτής Α΄ Αθήνας με τη Ν.Δ. 

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει: "Δεν συνειδητοποίησαν ακόμα πως αν δεν παρθούν οι σωστές αποφάσεις, αν η χώρα δεν κυβερνηθεί σύντομα, η καρέκλα του πρωθυπουργού σε λίγο καιρό δεν θα έχει καμία αξία; 

Να ακούσουν οι πολίτες από επίσημα χείλη την αλήθεια. Θέλουν ευρώ ή δραχμή; Τι θα σημαίνει αυτό; Ας αποφασίσουν, αλλά ας είναι δική μας η επιλογή. Αν είναι να πάμε στη δραχμή, πρέπει να το επιλέξουμε εμείς, όχι να οδηγηθούμε από ανάγκη ή από επιπόλαιους και λανθασμένους χειρισμούς. 

Ίσως έτσι μπορέσουμε να περισώσουμε κάποια πράγματα. Είναι λοιπόν συνειδητή επιλογή η δραχμή για κάποιους αρχηγούς κομμάτων; Θέλουν κοινωνικοποίηση τραπεζών με λεφτά του PSI ήτοι του μνημονίου ή θέλουν απλώς κοινωνικοποίηση; 

Είναι δυνατόν την ίδια στιγμή που κάποιοι υποστηρίζουν πως πρέπει να καταγγέλλουμε το μνημόνιο να απαιτούμε χρήματα για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών; Χωρίς κεφάλαια οι τράπεζες, το κράτος θα αποκτήσει απλώς κουφάρια. Σήμερα δεν έχουν ίδια κεφάλαια οι τράπεζες.
Η μικρή αξία των μετοχών τους οφείλεται κυρίως σε προσδοκίες, στην οργάνωση κ.τ.λ. και κυρίως είναι άσχετη με τις καταθέσεις. Οι καταθέσεις δεν βρίσκονται στις τράπεζες, βρίσκονται στα δάνεια και στα ομόλογα που κουρεύτηκαν. Οι πολίτες που έχουν εκεί τις καταθέσεις τους έχουν ήδη κρατική εγγύηση. Το Τ.Ε.Κ.Ε. εγγυάται τις καταθέσεις. Σε περίπτωση αδυναμίας του Τ.Ε.Κ.Ε. μέχρι 100.000 ευρώ προβλέπεται να πληρώσει το δημόσιο. 

Ρωτώ όμως: Ένα κράτος που δεν έχει χρήματα πώς μπορεί να εγγυηθεί 171 δισ. ευρώ που είναι σήμερα το συνολικό ύψος των καταθέσεων; Εδώ δεν τιμά την απευθείας υποχρέωσή του που είναι τα ομόλογα. Μήπως και αυτή η εγγύηση είναι σαν τις εγγυήσεις των πολιτικών αρχηγών προεκλογικά, που τάζουν αλλά δεν πραγματοποιούν; 

Πρέπει να γίνει επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου με ανθρώπους που έχουν βαθιά γνώση οικονομικών. Πρέπει η χώρα να βοηθηθεί, να μηδενίσει το έλλειμμά της, να δημιουργήσει ανάπτυξη και να παραμείνει στο ευρώ. Προσωπικά προσφέρω τις γνώσεις μου, την τεχνογνωσία μου τον χρόνο μου στη διάθεση όλων. Πρέπει όμως κάποια στιγμή όλοι να συνεισφέρουμε. 

Οι τραπεζίτες δεν πρέπει άλλο να σιωπούν. Τώρα πρέπει η Ένωση Ελληνικών Τραπεζών να μιλήσει για τις επιπτώσεις μιας κοινωνικοποίησης χωρίς να γίνει η ανακεφαλαιοποίηση. Πρέπει τώρα να μιλήσουν για το πόσα κεφάλαια υπάρχουν στις τράπεζες. 

Να μιλήσουν για τον τρόπο με τον οποίο χορηγούνται τα δάνεια, ώστε όλοι, πολιτικοί και πολίτες να συνειδητοποιήσουν πως οι καταθέσεις έχουν γίνει ήδη δάνεια και επενδύσεις σε ελληνικά ομόλογα κ.ά. και αν ο ΣΥΡΙΖΑ πάει να “αξιοποιήσει” τις καταθέσεις απλώς δεν θα τις βρει. Να μιλήσουν τώρα οι τραπεζίτες και των κρατικών τραπεζών με απλά λόγια. Μπορούν να κρατηθούν στη ζωή, αφού δεν μπορούν να βρουν τα κεφάλαια που χρειάζονται και δεν έχουν πρόσβαση στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας; 

Τώρα να ειπωθεί όλη η αλήθεια. Τώρα να αξιοποιηθούν αυτοί που γνωρίζουν, τώρα να βάλουν όλοι πλάτη για τη σωτηρία της χώρας. Ας αφήσουν στην άκρη τα επικίνδυνα παιχνίδια, που οδηγούν στον γκρεμό πιο γρήγορα από όσο πιστεύουν κάποιοι". 
Πηγή: www.euro2day.gr.


109 σχόλια:

Spiros είπε...

Καλημερα σε ολους τους φιλους της Ελευθερης Γνωμης.
Ευχομαι συντομα και στην πατριδα μας να πει ΕΛΕΥΘΕΡΑ την γνωμη της προς οσους την εκμεταλευονται,την ξεφτιλιζουν και την πουλουν.

pantelis είπε...

Καλημερα σε ολους τους φιλους.....

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Καλημέρα, η κοπέλα στην φωτό είναι σαν τον δέικτη... φεύγει για να κρυφτεί!!!

ΛΑΣΚΑΡΗΣ είπε...

Καλημέρα

Τι προβλέπει το Σύνταγμα σε αδυναμία σχηματισμού κυβέρνησης
Η διαδικασία μετά το τέλος των διερευνητικών εντολών

http://www.tovima.gr/afieromata/elections2012/article/?aid=456766

Ουδέν κακόν αμιγές καλού… να πως θα φέρουμε αποτέλεσμα!

http://www.defence-point.gr/news/?p=46103

Η «επιλογή του Σαμψών» τα παλιά «τζάκια» και η κούφια ρητορική…

http://www.defence-point.gr/news/?p=25384

Money είπε...

Προσωπική μου άποψη είναι πως το παιχνίδι για την ελλάδα είναι χαμένο. Διαπιστωνω πως η πλειοψηφία του κόσμου δεν έχει καταλάβει τι γίνεται, τι ρίσκα υπάρχουν και που οδηγείτε. Για τους πολιτικούς δεν θέλω να λερώσω το στόμα μου. Νόμιζω ποια πως η πιθανότητα της δραχμής είναι πολύ υψηλότερη από ότι νομίζετε, είτε γιατί θα φύγουμε μόνοι μας, είτε γιατί θα εξαναγκαστούμε. η μόνη ελπίδα, ο από μηχανής θεός, αλλά αυτός μόνο σε θέατρο εμφανίζεται.

michele είπε...

Καλημέρα,καλημέρα σε όλους και ειδικότερα στον Σπύρο που βλέπω πρώτη φορά.Συμφωνώ και μαζι του,αλλα χρειάζεται πολιτικη διπλωματία και όχι τσαμπουκαδες.Θανάση χαμένες υποθέσεις είναι μόνο αυτές που εγκαταλείπουμε. Ότι η πλειοψηφία του κόσμου βρίσκεται σε σύγχυση είναι σαφές.

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα άρχοντες κι αρχόντισσες.

michele είπε...

Καλώς τον Καρα, αντιδρασουλα βλέπω σήμερα

PS είπε...

giati tha anoige pano simera,para to xtesino mavro keri?
a.paradidei tin entoli o AT ston venizelo kai isixazoume.Den tha pas parei katatheseis kai spitia I aristera,as to afisoume gia mia alli fora…
b.ekleise me agorastes xthes o 20aris
c.ekopse ligaki h zesti
d.oi analytes milisan gia "statheropoiisi".
kai e.otan xthes xithike o kafes eida ena sximatismo simaias.

karaefthimiou23 είπε...

ΑΒ έχει και f:αγόρασε ο Κάρα ΚΥΠΡ χθες και όπως καταλαβαίνεις χε χε

michele είπε...

Ξεχάσες ότι στο χτεσινοβραδυνο γραφημα μίλησα για μεγάλη πιθανότητα αντίδρασης.Μιλαει απο μόνο του άλλωστε το γραφημα..χεχε

PS είπε...

stis 10.36 ksefortoma 160x.tmx vlepo,alla tora exei kales agores.oi trap.dinoun kala lefta gia tin ora.

karaefthimiou23 είπε...

Έτσι Μιχάλη,το έδειξες χθες με το διάγραμμα.Ήδη ο 20άρης έχει κάνει υψηλότερο σε σχέση με χθες,ο ΓΔ θέλει πάνω από 627 και σε κάθε περίπτωση τα νούμερα που έχει γράψει από χθες ο Μιχάλης για την υπέρβαση.

michele είπε...

Ο ΟΤΕ Καλο τρίμηνο και χωρις την πώληση της telecom Serbia θα είχε κοντα στα 100 εκ

Michalis είπε...

kalimerizo
lipon pedes
gia na doume stis epanaliptikes ekloges ti tha gini..
vgalte ton siriza proto koma
na pate stin draxmi...
telospanton..
gamise ta i katastasi..
aftoi tou siriza pisteuo den antiliftikane pos den exoune 6% pleon..
ke pisteoune pos boroune na lene tis malakies pou legane palia..

toso i papariga toso o tsipras prosopiki apopsi ine pos den boroune ke den theloune na kivernisoune

ine to motivo mia zoi antipoliteusi
ke oles oi protasis tous ine mono stin theoria ke kamia efarmogi stin praxi...

karaefthimiou23 είπε...

Και φυσικά είχαμε πει ότι το αργότερο ως την Πέμπτη πρέπει να παραδώσει την εντολή ο Τσίπρας για να ανασάνει το ΧΑΑ και όπερ εγένετο μέχρι στιγμής.

δημοσθενης είπε...

Ο/Η δημοσθενης είπε...
καλησπερα ..το σεναριο του double bottom υλοποιηθηκε σημερα οπως το εξηγησα χθες στον κ23...ΕΧΑΕ(2,20-2,20)..ΒΙΟΧΚΟ(2,41-2,40)...ΟΤΕ (2,02-2,02)..ΜΥΤΙΛ (1,89-1,89)...ΦΡΛΚ(1,03-1,05)...ΜΑΡΦΒ (0,1460-0,1460-0,1470)
...ΓΕΚΤΕΡΝΑ (0,56-0,56)..ΟΠΑΠ (5,99-6,00)....ΜΙΓ (0,2250-0,2280) ...ΤΕΝΕΡΓΑ (1,31-1,31)...ΠΕΙΡ (0,2010-0,2020)..ΟΙ ΕΝΤΟς ΠΑΡΕΝΘΕΣΕΩς ΤΙΜΕς ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΜΗΛΑ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΧΘΕΣ (Η ΚΑΙ ΠΡΟΧΘΕΣ)... γδ χαμηλο χθες 610 και σημερα 614

9 Μαΐου 2012 6:35 μ.μ.

PS είπε...

se diskoli thesi I elval,me polites kato apo ta xamila etous,to 13% kanei panta koumanto ston topo,kai tha sinexisi akoma kai me monopsifio pososto,na tous xaireste,kai eis alla me igeia oso den allazete miala,thelete kai ta pathenete,min katigoreite kanena allo apo ton eafto sas.

michele είπε...

Καλώς το Δήμο..να δούμε το ύψος και ύφος της κλασσικης double bottom αντιδρασης

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα Μιχάλη,Δήμο.

δημοσθενης είπε...

καλημερα ..χρειαζεται υπερβαση με ογκο του 627,50 για στοχο το 654 γδ
..φυσικα απαραιτητο ειναι να κρατανε τα επιβεβαιωμενα δις χαμηλα μετοχων και δεικτων

Michalis είπε...

gia sou dimo gia sou kara
kara ides to pexnidi xthes?
monotono....
3-0:)

karaefthimiou23 είπε...

Βλέπω τοποθετημένα στη μικρούλα στο 0.449 23.777 τεμάχια και στο 0.439 2.785.Χμμ...

karaefthimiou23 είπε...

Μιχάλη δεν το είδα ολόκληρο,είχαμε πολύ ενδιαφέρουσα κουβέντα εδώ χθες.Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα άνευ όρων υποταγή από Μπιλμπάο.

δημοσθενης είπε...

προσεχουμε τα χαρτια με ψηλα ανοιγματα που δεν μπορουν να τα υποστηριξουν...αυτη τη στιγμη ΤΤ-ΤΙΤΚ-ΙΝΛΟΤ πανω απο μεσο κιν 5 ημ και κοντα στον μεσο κιν 22 ημ...πειρ-μιγ-οτε-μπελα-μοη-κυπρου κοντα στον μεσο κιν 5 ημ αλλα λιγο κατω απ αυτον

δημοσθενης είπε...

υπ οψιν, οτι το κλασσικο περασμα κατω απο το ανοιγμα (620,69) εγινε πρωι πρωι με το δεικτη στο 619,39 πραγμα που συνηθιζει η παραγκα στις καθ ολη τη διαρκεια τους ανοδικες συνεδριασεις

Michalis είπε...

kara simfono...
pios to perimene?
pedes

ta omologa pou agorasa i EKT ke to ESFS apo tin deuterogeni agora
apo 0.70 os akoma 0.30

ta plirothikane sto nominal value diladi sto 100...

ke kourepsane ta omologa ton ellinikon trapezon ke ton tamion pronias..

milame gia poli megalo kerdos

to opio dioxeteutike os merisma stis xores pou dosane xrimata gia na ''voithisoune'' tin ellada..

theoritika afto to poso eprepe na epistrafi stin ellada..

apo pote i thesi tis EKT ine kerdoskopiki?

THE JUNIOR είπε...

Να ειναι καλα ο τσιπρας και λεφτα βγαλαμε και τα χαρτια τα πηραμε με -50%.

michele είπε...

Ποτέ δεν μου άρεσαν τα χαρτιά που ανοίγουν ψηλα..το ματς ήταν λίγο μονοπλευρο αλλα ο Φαλκαο έβαλε γκολαρες..φάνηκε η ευρωπαϊκή εμπειρία της Ατλετικο Μαδρίτης..

δημοσθενης είπε...

μεσοι κιν 5 ημ : ΟΤΕ 2,14 ...ΙΝΛΟΤ 0,7310 ...ΠΕΙΡ 0,2280 ΜΙΓ 0,2540 ΚΥΠΡΟΥ 0,3690 ΜΠΕΛΑ 3,6160 ΜΟΗ 5,7780 ΕΤΕ 1,5060

pantelis είπε...

ΚΥΠΡ.. εχω φορτωσει χονρα απο χτες 0,33.... λεω να το παιξω Τ+3... ΔΗΜΟ, ΜΙΚΕΛ, ΚΑΡ??? καποια γνωμη

michele είπε...

Μικρέ καλα τα λες ,μην μας κατσικωθει όμως και γεμίσουμε τσαρλατανιες

δημοσθενης είπε...

..ΕΥΡΩΒ 0,5230..ΤΕΝΕΡΓΑ 1,4350 ..η ΑΛΦΑ απεχει0,8190.

δημοσθενης είπε...

παντελο , προσωπικα δεν παιζω ποτε αερα ουτε τ3 γιατι στο μπαχαλο αυτο, δεν ξερεις ποτε τι μπορει να συμβει..η κυπρου μια φορα, αποτελει πρωτη επιλογη στα παραγκοχαρτα, κατα την ταπεινη μου γνωμη..μαζι με ετε

michele είπε...

Παντελή πλησιαζοντας τα 0,4 που δεν το θεωρω δύσκολο,αποχωρεις ησυχως χαχα

karaefthimiou23 είπε...

Παντελή είμαι μέσα από χθες στην ΚΥΠΡ και περιμένω κάτι περισσότερο από μια αντίδραση 1 μέρας.Θα δούμε και σήμερα μετά το τέλος της συνεδρίασης τα αποτελέσματα,ίσως θα'χουμε ευχάριστες εκπλήξεις.Stop loss στα χθεσινά χαμηλά και αναμένουμε...

pantelis είπε...

ΔΗΜΟ δεν εχω αγορασει αερα.. Αλλα λεω να ακολουθησω την τακτικη των Τ+3.....

δημοσθενης είπε...

αν εχεις τα φραγκα να πληρωσεις τις αγορες σου μετα απο 3 μερες (εννοειται αν κατι παει στραβα), τοτε κανενα προβλημα...

δημοσθενης είπε...

κυπρου, τωρα...μεσ κινητ 5 ημ= 0,3690 και μεσ κιν 22ημ=0,4430..τωρα επαναλαμβανω

δημοσθενης είπε...

627,25 το ψηλο μερας μεχρι στιγμης

δημοσθενης είπε...

κρισιμο τεχνικα σημειο...627,50-610 χαμηλο =17 χ 2,5=42,5 +610 χαμηλο= 652,50 ..αν σπασει με ογκο το 627,50 , τοτε με βαση τους δικους μου εμπειρικους υπολογισμους, βαζει για εκει στοχο

karaefthimiou23 είπε...

Να ευχαριστήσω τον Νικήτα Κακλαμάνη που πριν λίγο στον ΣΚΑΙ διευκρίνησε τι εννοούσε ο ΠΟΛΑΝ με το κάλεσμά του για ενιαία κεντροδεξιά παράταξη.Εννοούσε όπως είπε τον κόσμο και όχι τα κόμματα που την αποτελούν,να γυρίσουν δηλαδή τα προβατάκια πίσω στο μαντρί.

Τον ξέρουμε κύριε Κακλαμάνη τον αρχηγό σας χρόνια τώρα,πάντα ιδιοτελής και παρτάκιας ήταν.Κρατήστε τον να σας κάνει ξανά ΠΟΛΑΝ(τον είχατε ακολουθήσει και τότε)...

δημοσθενης είπε...

προσεχουμε τους μεσ κιν 5 ημ των χαρτιων οδηγων για ν ανιχνευσουμε τις προθεσεις της παραγκας..π.χ αν τα χαρτια τους ακουμπανε και τοτε πεφτει χωσιμο, δεν ειναι και η καλυτερη ενδειξη

δημοσθενης είπε...

προς το παρον , ΜΟΝΟ ΤΤ και ΤΙΤΚ τους εχουν κατοχυρωσει

δημοσθενης είπε...

τιτκ 14,435 και 14,67 οι μεσοι κιν 5 και 22ημ αντιστοιχα και ττ 0,34 και 0,38 αντιστοιχα..σημ : το ττ απεχει απο τον μεσ κιν 22 ημ, ενω ο τιτκ με τις ζημιες που δεν τολμαγε κανεις να τον ακουμπησει, τον εχει καβαλησει!!!
..κλασσικη τακτικη της παραγκας : τραβαει πανω χαρτια που κανεις δεν τολμαει ν ακουμπησει...σας χαιρετω, καλο απογευμα

pantelis είπε...

Καλο απογευμα Δημο...

michele είπε...

Καλα το πανε προς το παρόν Δήμο..ομοιογενης συμπεριφορά στις τράπεζες χωρις εξαρσεις

karaefthimiou23 είπε...

Καλό απόγευμα Δήμο.Το ΠΑΣΟΚ κινδυνεύει να εξαυλωθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ,αναμενόμενη εξέλιξη και θα'χουμε και άλλες και στα 2 προσκυνημένα κόμματα.

Michalis είπε...

kara kolotouba samara pros xrisi augi na min doume
to oti to pasok xani psifoforous apo to siriza ine fisiko epakoloutho
tha mou pis os tora o tsipras miliouse/milai ek tou asfalous
san antipoliteusi
pou ine i thesi tou
giati pisteuo den kani na kivernisi

karaefthimiou23 είπε...

Μιχάλη κάπου διάβασα ότι θα απευθυνθεί και σ'αυτούς,στον κόσμο που σαφώς δεν είναι ναζιστές αλλά ψήφισαν για άλλους λόγους ΧΑ.Εδώ σφάχτηκαν στη Γαλλία ποιος θα πρωτοπάρει τον κόσμο της Λεπέν.Ξαφνικά η Λεπέν έφυγε από το κάδρο της φασίστριας και της ακροδεξιάς.Έτσι είναι όταν το σύστημα βλέπει ότι ο λαός ασφυκτιά και επιβάλλει τους κανόνες του,οπισθοδρομεί.

THE JUNIOR είπε...

Παλι θα παρω φραγκα εις διπλουν,να ειναι καλα ο φεσσας που θελει ρευστο και η ανδομεδα που εχει θεση στην κουεστ.

Michalis είπε...

kara ma to pososto tis lepen
itane terastio:)
tha mou pis edo
ipo tis peristasis to 7% tis XA to 3% tou kara to 3% tis ntoras ke to 2% tou manou
episis ine terastia
apo to 19% pou exi i ND:)
idomen:)

karaefthimiou23 είπε...

Δυναμική διάσπαση του 627,χθεσινού υψηλού και δυνατή κίνηση τραπεζική προς το παρόν.

michele είπε...

Oπως αναμενοταν Καρα..οσο περισσοτερο μεινει πανω απο 627,5 τοσο το καλυτερο

karaefthimiou23 είπε...

Μόνο πάνω από το 656-660 θα θεωρήσω ότι βλέπουμε κάτι σημαντικότερο.Προς το παρόν είναι μια αντίδραση.

THE JUNIOR είπε...

Καλα,ο αντωνακης απο το axiaplus καταλαβε τωρα τις βλακειες που εγραφε εκανε και μερικα καλα ο τσιμπρας,αντε να καταλαβει ο καθε καμμενος τι ειναι μοχλευση,εκτ,διατραπεζικη και ομολογιακα.ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ λες και οι τραπεζιτες δεν θελουν να δωσουν ,ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΠΙΣΩ Η ΕΚΤ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ.

michele είπε...

Μικρε ,καλο ειναι που εδωσε ο λαος την δυνατοτητα στον Τσιπρα να αναλαβει ευθυνες.Το κακο ειναι οτι φαινεται η προγραμματικη γυμνια οικονομικων θεσεων..η αρλουμπολογια και ο λαικισμος εν μεσω διερευνητικης εντολης.

THE JUNIOR είπε...

Καλο θα ειναι ο λαος να καταλαβει την βλακεια πριν γινει δηλ εσυ οταν ελεγε ο γαπ οτι λεφτα υπαρχουν, οταν η fed ετερχε να τυπωσει για να σωζουν την αμερικη γελουσες η οχιι

michele είπε...

Εγω δεν γελουσα,γνωριζω τις αμερικανικες δικλειδες,αλλα δεν μπορουμε να απαιτουμε απο το μεσο ελληνα να ειναι χρηματοιοικονομικα μορφωμενος

μπαρμπαλιας είπε...

kalispera sta pedia
mike meil

μπαρμπαλιας είπε...

καλησπερα ελληνιστι
αλλα δεν υπαρχουν ολοι οι χαρακτηρεσ

Money είπε...

ερώτηση προς ΑΡΤ
Τι λεει ο φίλος Έλλιοτ;

PS είπε...

Μπαρμπαλιά,αν διαβάσεις τις δηλώσεις Κουβέλη κατά Τσίπρα,θα καταλάβεις αμέσως,πως νέες εκλογές ΔΕΝ θα έχουμε.Συνεργασία Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη,μια ρέπλικα του 89 στο περίπου,μοίρασμα υπουργείων κλπ.Καλά να περνάς.

michele είπε...

Kαλως τον Μπαρμπαλια ,α ρε σε ζηλευω χαιρετσματα στον piccolo ILIAS..
Καβαλησε ο Βαγγελης τα 2 ,μεχρι τα 2.30 που ειναι το gap και βλεπουμε

PS είπε...

Μιχάλη από ΠΣΥΣΤ κανένα νέο έχουμε;

michele είπε...

Ρε συ που πας και τα βρισκεις..εχει κανει αιτηση υπαγωγης στο αρθρο 99..

μπαρμπαλιας είπε...

ΠΣΥΣΤ....τι μου θυμησεσ ,ευτυχοσ οΜικεσ εχει απαντηση σε ολα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα σε όλους

michele είπε...

Σε ολα οχι Λιακο μου..παντως η κινηση τωρα αυτη τη στιγμη,προεξοφλει κυβερνηση,αν θα γινει δεν ξερω αλλα ειναι ευκαιρια..ασε που η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ απο double bottom οταν γινεται ειναι παντα δυνατη ..δεν πουλαω ομως ακομα

michele είπε...

Καλησπερα Πανο..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Διάφορα προβλήματα χθες και σήμερα. Τέλος πάντων, αντίδραση καλή σήμερα και να δούμε μέχρι που θα φτάσει. Την αιτιολογία... την εικάζουμε και θα δείξει σύντομα αν αληθεύει.
Πέρασε βλέπω και ο δάσκαλος και παρέδωσε δωρεάν μαθήματα πάλι, να είναι καλά.

michele είπε...

Δυναμωσε κι ο ογκος δεν ειναι ασχημος..ας ελπισουμε να τα βρουν σε ενα μινιμουμ συννενοησης και μετα θα εχουν χρονο να επαναπροσδιορισουν τις δυναμεις τους οι πολιτικες δυναμεις

Money είπε...

http://www.market-talk.net/index.php/id/10901

michele είπε...

Χαχα ,κι ο κακομοιρης ο Καισαριος πηρε μονο 537 ψηφους,ειναι και με ποιν κατεβαινεις

ΠΑΝΟΣ είπε...

Υπερβολές αυτού του τύπου δεν βοηθάνε φίλε ΤΚ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Η συνέχεια θα εξηγήσει το γιατί...

THE JUNIOR είπε...

ΕΙΠΑΜΕ ΑΒΑΞ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΧΑΡΤΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΕΣΥ.

michele είπε...

τουλαχιστον η ΓΕΚΤΕΡΝΑ εχει κι ογκο ΜΙΚΡΕ..Ο αβαξ παει οπου θελει αυτος με τον ογκο που εχει

μπαρμπαλιας είπε...

αβακα ....δεν μπορεισ να βγεις οταν εχεις αναγκη, στη γεκ την βγαζεις...βλαστημοντας
το εχο δει το εργο...

michele είπε...

Παιζονται τωρα ολα με το θεμα της κυβερνησης..κοιταμε και τεχνικα βεβαια ,βοηθησε πολυ χτες εκανε μπαμ η αντιδραση.Το που θα παει το βλεπουμε..

Money είπε...

Σε τι δεν βοηθάνε Πανο; Στο γέλιο πάντως βοηθάνε εξού και ο λόγος ανάρτησης. άλλωστε με είδες ποτε να κάνω πολιτικό σχόλιο;

Αλεξανδρος είπε...

σας βλεπω....

michele είπε...

Γιατι δεν απαγορευονται τα πολιτικα σχολια μια χαρα τα κανουμε,τωρα αν καποιος ξεφευγει με δηλωσεις που απτονται του αντικειμενου μας και δεν ξερει και τι λεει σαν τον Στρατουλη ενα χωσιμο παραπανω θα το τρωει.Απο οπου κι αν προερχεται..
Αλεξ τι κανεις ??? αγοραζουμε τιποτα?? χεχε

Αλεξανδρος είπε...

τιποτα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Στο γέλιο συμφωνούμε 100% ΤΚ.
Θα κάνω εγώ ένα τότε, ο Θεός να το κάνει πολιτικό βέβαια γιατί δεν ξέρω τι είναι...

michele είπε...

Εγω εχω και photoshop που εκανε η ΑΥΓΗ σε φωτο στο πρωτοσελιδο,αλλα σκεφτηκα να μην τους ξευτυλισω.Και ειδα και στην ΝΕΤ πρωι πρωι τον διευθυντη της ΑΥΓΗΣ που ηταν συμφοιτητης μου

michele είπε...

Αρα καπως σκεφτεσαι Αλεξ,δωσε το πολιτικοοικονομικο σου στιγμα

Αλεξανδρος είπε...

τιποτα ιδιαιτερο απλα η πιθανοτητα να μην τα βρουν ειναι μεγαλη,ενω δεν βλεπω ακομη διασπασεις που να αξιζουν πονταρισμα,αυριο βλεπουμε

michele είπε...

Και τωρα αλλος συμφοιτητης μου στο ΣΚΑΙ ο Καραθανασοπουλος του ΚΚΕ ,ρε τι γινεται χαχαχα

Αλεξανδρος είπε...

καλα για τραπεζες ,δεν εχω επανω μου τους καταλληλους δεικτες,εννοω δεν εχω νομισμα να στριψω

michele είπε...

κανιουργιο υψηλο,πολυ γρηγορα πλησιαζει το 651..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τα χθεσινοβραδινά σας πολύ ενδιαφέροντα...αν και σε μερικά σημεία μου φάνηκε διάλογος μεταξύ κουφών. Ταπεινή μου άποψη.
Από εκεί και πέρα ο κόσμος είναι μπερδεμένος. Πρέπει να σκεφτούμε πρώτα τη χώρα, αυτό που λέμε πατρίδα και μετά τα προσωπικά μας συμφέροντα. Διαφορετικά θα έκανα κι εγώ τώρα ανεπιφύλακτα προπαγάνδα υπέρ Τσίπρα για να μου επιστρέψει κομμένους μισθούς και έκτακτες εισφορές.
Πρέπει να μπουν μερικά ερωτήματα και να γίνουν μερικές παραδοχές. Είμαστε μέσα στην Ευρώπη ή όχι? Οι μονοκομματικές και αυτοδύναμες κυβερνήσεις απέτυχαν άρα χρειάζονται κυβερνήσεις συνεργασίας? Το μνημόνιο είναι αδιέξοδο, τα ελλείμματα τα δικά μας έγιναν πλεονάσματα των πλουσίων χωρών και ειδικά της Γερμανίας? Το μεταναστευτικό είναι βραχνάς ?(βλέπε άνοδος νεοναζί) . Ανάπτυξη φαίνεται στον ορίζοντα προς το παρόν? Ο κόσμος δεν έχει άλλη αντοχή και ανοχή.
Οι δύο νικητές των εκλογών πρέπει να είναι ΠΟΛΥ προσεκτικοί σε όσα λένε, αλλά και να μην υποσχεθούν ή πουν ούτε ΕΝΑ ψέμα, ούτε ένα πράγμα που θα βγει ανεφάρμοστο στην πορεία και θα ζημιώσει την χώρα σε βάθος χρόνου, χώρια τον δικό τους καταποντισμό στην συνέχεια. Ας ρωτάνε τουλάχιστον αν δεν ξέρουν πριν πουν οτιδήποτε στον κόσμο. Ο μέσος πολίτης δεν θέλει πειραματισμούς ας πούμε με τις καταθέσεις κλπ .
Οι δύο πρώην μεγάλοι πρέπει να κάνουν βαθειά αυτοκριτική. Υποσχέσεις ΑΟΡΙΣΤΕΣ περί επαναδιαπραγμάτευσης κλπ δεν πείθουν. Ούτε οι πανστρατιές μέσα και έξω (Ευρώπη) και το κάλεσμα όλων να στρατευθούν. Ούτε το φρεσκάρισμα του κόμματος που λέει ο Μπένι. Φυσικά χρειάζονται και μεγάλες αλλαγές. Στο δημόσιο, στη φορολογία, στην ασυδοσία και την σπατάλη του δημοσίου χρήματος, στους εισπρακτικούς μηχανισμούς, στον συνδικαλισμό…που δεν έκαναν οι δύο μεγάλοι (τι έκαναν άραγε τόσα χρόνια?) Και ποιος τιμωρήθηκε? Σταθερό φορολογικό σύστημα λέει τώρα ο Μπένι για 10 χρόνια. Λεπτομέρειες? Συντελεστές? Και γιατί δεν το έκανε τόσα χρόνια?
Ο καθένας πετάει κάτι αλλά κατά βάθος είναι παγίδα για να παγιδέψει και να υπονομεύσει τους άλλους. Προσωπικά δεν φοβάμαι το καινούργιο, αλλά πλέον είμαι προβληματισμένος και φυσάω και το γιαούρτι. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια.
Κάποιος πρέπει να έχει το πρώτο χέρι βέβαια. Ο Θεός να μας βοηθήσει να κάνουμε την σωστή κίνηση.
Το θέμα είναι να δώσουμε στον κόσμο ένα όραμα και να έχουμε μια όσο το δυνατόν μαζική σύμπραξη του πολιτικού κόσμου όταν θα διαπραγματευτούμε με τους έξω, κάτι που πρέπει να γίνει γιατί όπως πάμε τώρα με τα μνημόνια καταλήγουμε σε αδιέξοδο. Δεν πρέπει να καταλήξουμε ξανά σε αδιέξοδο αν κάνουμε την υπέρβαση γιατί τότε δεν μας σώζει τίποτα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλό απόγευμα για την ώρα.

michele είπε...

Πολυ ωραια τοποθετηση Πανο,χτες εγραφα εγω κατα ριπας ,ειχα οιστρο.Ενα πραγμα εχω πει.Δεν αρκει να διωξεις η να χαστουκισεις τα λαμογια.Δεν πρεπει να φερεις και τσαρλατανους.Οσο γι αυτα που δεν εγιναν συμφωνω απολυτως,ομως μπορω να σου ΠΟΣΑ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ.

Money είπε...

Καλές οι πολιτικές αναλύσεις, αλλά η ουσία είναι η παρακάτω:


Ανησυχεί το ΔΝΤ, ανησυχούν οι Βρυξέλες, ανησυχούν οι τράπεζες, ανησυχεί η κ@ρι@λα του Βερολίνου, ανησυχεί ο Ράιχενμπαχ, ανησυχούν οι Ευρωπαίοι, ανησυχεί ο Βενιζέλος, ανησυχεί ο Σαμαράς, ανησυχεί ο Μπαρόζο, ανησυχούν τα χρηματιστήρια, ανησυχεί η Αμερική, ανησυχεί ο Ρουμπινί, ανησυχεί ο Σόιμπλε!!!!!!!!!....

*Όταν ο νταβατζής ανησυχεί, η πουτάνα δεν κινδυνεύει....*

ΔΝ σπίκινγ
χαχαχαχαχαχα

μπαρμπαλιας είπε...

Σχολιάζοντας την δήλωση του κ.Τσίπρα περί «αριστερού Καρατζαφέρη» ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ απάντησε: «Ξεπέζεψε Αλέξη».

φαιδρα πορτοκαλεα...ενδρασει

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

τι έπαθε η ΚΥΠΡ?

karaefthimiou23 είπε...

Ρωτάνε τέτοια πράγματα Κώστα...

michele είπε...

Καλο του ΔΝ.. χαχα..Γιατι ρε Κωστα μονο η ΚΥΠΡ επαθε??

karaefthimiou23 είπε...

Ένας-ένας μη σπρώχνετε,όλοι θα πάρετε...

μπαρμπαλιας είπε...

Καρα καλα σε πηγε...μη φοβου δεν ματιαζο

karaefthimiou23 είπε...

Πλησιάζει προς το χάσμα η ΚΥΠΡ,προς το παρόν έφθασε στο χείλος του.

karaefthimiou23 είπε...

Ηλία αύριο πρώτα ο Θεός και αποτελεσμάτων θέλοντος και χασμάτων βεβαίως βεβαίως...

pantelis είπε...

Δε μου αρεσει ο ογκος των συμβολεων... Απο Κυπρο εφυγαν τα μισα....

Money είπε...

Ή άνοδος έως εδώ είναι αντίδραση αποκλειστικά με όποια μορφή ανάλυσης και αν το δει κανείς.
Πάνω από εδώ είναι το ενδιαφέρον. θα πάει;. μακαρι λέω, να ανασάνουμε

Money είπε...

και ο όγκος δεν έιναι άσχημος

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα. Τέρμα το (πολύ) σοβαρά από μένα πλέον. Ας πούνε και οι άλλοι.
ΤΚ το ξέρω λίγο διαφορετικά το γνωμικό.
Όταν ο νταβατζής ανησυχεί η πουτάνα βρίσκεται σε καλό δρόμο.
κατά τα άλλα συμφωνώ, να ανησυχούν και πολύ μάλιστα. Στο χέρι μας είναι. Οχι σαν πρόβατα επί σφαγή...

michele είπε...

εχει και χωσιμο Παντελο..να δουμε και τ αποτελεσματα.

michele είπε...

ΠΑΜΕ ΕΠΑΝΩ καινουργια αναρτηση( να προλαβω τον ΚΑΡΑ)