Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

ΔΤΡ

ΔΤΡ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Μολις δυο μερες πριν, την Κυριακη το βραδυ σ αυτην εδω την αναρτηση :
http://freeforumstocks.blogspot.gr/2012/10/blog-post.html
αναμεναμε εντονη αντιδραση του δεικτη ,καθοτι το συμμετρικο τριγωνο προιδεαζε γι αυτο.
Πραγματι,σημερα  αφου στην αρχη ο δεικτης αγγιξε τον κμο 20 ημ ,ολοκληρωνοντας τη διορθωση του,αντεδρασε δυναμικα,με αποτελεσμα:
Να εξελθει του τριγωνου και να εισελθει εντος του μεσοπροθεσμου καναλιου RD  πλησιαζοντας για μια ακομα φορα τον εκθετικο 200 αρη στις 313 μον.Δ
Διασπαση του ema 200 θα δωσει κινηση πτος την γραμμη V στην περιοχη των 347 μον.
Μια αλλη παρατηρηση.
Με την ελλειπτικη γραμμη Χ σημειωνουμε ενα πιθανο σχηματισμο κουπα με χερουλι ,λαμβανοντας υπ οψην οτι η διορθωση επετευχθη μεχρι την γραμμη λαιμου του σχηματισμου στην γραμμη F στις 263 μον περιπου .Ανοδικη λυση του σχηματισμου μας δινει στοχο και σ αυτη την περιπτωση τις 347-348 μον.
Ο rsi 14 στις 63,78 μον,δεν εχει εισελθει στην υπεραγορασμενη ζωνη και συνηγορει στην συνεχιση της κινησης.Οποιαδηποτε διορθωση ειναι αποδεκτη με τα σημερινα δεδομενα μεχρι τον απλο κμο 200 ημ στις 276 μον αυτη τη στιγμη.

110 σχόλια:

μπαρμπαλιας είπε...

bate borisov - bayern m. 1-0

μπαρμπαλιας είπε...

juventus-shr 1-1

michele είπε...

Ολα τα βλεπεις,βλεπω Barca θα παω εκει.Κατα τα αλλα δικιο εχεις,ο εγκληματιας Παπακωνσταντινου δεν ειχε λεει εμπιστοσυνη στον ΣΔΟΕ που ο ιδιος εποπτευε,ο χοντρο-μπενυ ΔΕΝ την παρεδωσε ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ στον Στουρναρα και εψαχνε να βρει νομιη διεξοδο( λεμε τωρα) για να προχωρησει.
Ναι ειναι ενα θεμα το νομικο,αλλα και τα αλλα κρατη το ειχαν.Αλλα κουνηθηκαν χοντρε!

μπαρμπαλιας είπε...

Mike ntoynote tatse xondros...

VIL είπε...

ταπεινη μου γνωμη..θα ειναι υγιες να γυρισουμε λιγο πισω περιξ του 755γδ(με την μικρη σημασια που εχει ο γδ) και με καποιο νεο/καταλυτη+αυξηση τζιρου να φυγουμε προς τις 850γδ. Νομιζω με τα τωρινα δεδομενα, με την σημερινη ανοδο (με 65εκ τζιρο-λιγα για το +4,9%) και με τοσα ανοιχτα μετοπα το 850 δεν το εχουμε..εκτος κ αν κανουν κανενα μαγικο μεσω των τραπεζων που εχουν συσσωρευσει...(+ δεη,οτε που διορθωσαν+οπαπ αν αποφασισουν...)

michele είπε...

Mακη ,σωστος ο προβληματισμος σου.Αλλα στο δευτερο σκελος το ειπες και μονο σου.Εκαναν τις καταλληλες ασκησεις πανικου πεταξαν εξω κοσμο,και σημερα γραψανε δεκαρια.Ετσι γινεται η δουλεια. Ο τζιρος ηταν κατα 60% μεγαλυτερος απο το συνηθη των τελευταιων ημερων,ηταν καλος.Δεν ειχαν κερδη τα χαρτια.Ηταν και οι μεγαλοι ΟΤΕ-ΔΕΗ-ΟΠΑΠ σε φαση διορθωσης.Αυριο που θα εχουν κερδη ,θα αυξηθει ο τζιρος.

karaefthimiou23 είπε...

VIL δεν γυρίζει πίσω τώρα,στην επόμενη γύρα.Η σημερινή λαμπάδα παραπέμπει σε 3άρι και λογικά αύριο θα δούμε το 8 μπροστά.

karaefthimiou23 είπε...

Ο ΔΤΡ στη χειρότερη θα πάει εκεί που έγραψε ο Μισέλ.

michele είπε...

Το ειδα κι αυτο.Να ασχολουμαστε με τα μηδενια.Και ναχω παρει ΠΕΙΡ ΣΤΟ 0,3630 και να ειμαι και ανετος.Θα μου πεις αν εχεις απο πισω ΣΩΛΚ,ΕΛΚΑ ΙΝΚΑΤ και τετοια, τι να φοβηθεις.Και αλλα παρομοια χαχα

VIL είπε...

μακαρι να μην γυρισει...αλλα κυριως να παμε λιγο πιο ομαλα πανω...αυτα τα +5.-5% δεν μου αρεσουν....

μπαρμπαλιας είπε...

ρίτη 02 Οκτ 2012 - 20:19 DN IP: XXX.65.210.124
ΒΡΕ, ΤΙ... ΓΙΝΕΤΑΙ...
ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΑΠΟΨΕ...
Ο ΟΠΑΠ, η Αριστερά με τις δεξιές τσέπες, οι 220 γαλαζοαίματοι υπάλληλοι και η νομική σύμβουλος με τους 20 μισθούς!
Από την Ιόλη Πιερίδη

Ήταν συγκινητική η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα προς τους «ταλαίπωρους» μονίμους υπαλλήλους του ΟΠΑΠ-κοντά στους 220 τον αριθμό- που αμείβονται με μισθούς Steve Jobs παρότι οι περισσότεροι είναι απλά απόφοιτοι Λυκείου.
Ανάμεσα σ’ αυτούς υπάρχουν και 80 που είχε διορίσει η Μελίνα Μερκούρη όταν ήταν υπουργός Πολιτισμού.
Μιλάμε για μια εκλεκτή κάστα υπαλλήλων ανάμεσα στους οποίους υπάρχουν και κάποιοι που λαμβάνουν 272.000 ευρώ το χρόνο, όπως απεκάλυψε το Capital.gr.
Οι συγκεκριμένοι γαλαζοαίματοι υπάλληλοι του ΟΠΑΠ δεν έχουν ουδεμία σχέση με την πλέμπα των υπαλλήλων της ΟΠΑΠ Υπηρεσιών, οι οποίοι βγάζουν όλη τη δουλειά με πενιχρές αμοιβές σε σχέση με τους 220.
Είναι τέτοια η «πάλη των τάξεων» στον αμαρτωλό Οργανισμό-στον οποίο όσο κι αν ακούγεται παράξενο, μόνο ο Γιάννης Σπανουδάκης προσπάθησε να βάλει μια τάξη και να σπάσει το προκλητικό μονοπώλιο-που ακόμη και η αιμοδοσία είναι αντικείμενο πολέμου ανάμεσα στους υπαλλήλους. Να γιατί:
Όταν ένας από τους 220 μονίμους υπαλλήλους του ΟΠΑΠ δίνει αίμα, δικαιούται 5 μέρες άδεια το μήνα-λες και πρόκειται για τραυματία του Βιετνάμ.
Αυτό συμβαίνει με τους 220 το μόνιμου προσωπικού. Όταν οι ταλαίπωροι υπάλληλοι της ΟΠΑΠ Υπηρεσιών επιχείρησαν να διεκδικήσουν κι εκείνοι αντίστοιχες μέρες άδειας μετά την αιμοδοσία, έπεσε απαγορευτικό-δεν είμαστε όλοι το ίδιο ε;
Ως νομικός σύμβουλος στον αμαρτωλό ΟΠΑΠ εργάζεται και σύζυγος βουλευτή της ΔΗΜΑΡ η οποία λαμβάνει 5.000 ευρώ το μήνα επί 14 μισθούς και 6 μισθούς το χρόνο bonus!
Ναι, μάλιστα! Αυτές είναι οι αμοιβές της νομικής συμβούλου.
Κατά τ’ άλλα ο Αλέξης Τσίπρας σε μια «επαναστατική» ομιλία 1947 λέξεων για το γιατί δεν πρέπει να ιδιωτικοποιηθεί ο ΟΠΑΠ και να παραμείνει άνδρο διαφθοράς δεν βρήκε ούτε μια λέξη να πει για τις σκοτεινές συμβάσεις και την διαπλοκή, για τα δις που έχουν παντελονιάσει συγκεκριμένες τσέπες και για κάτι μυστήρια δελτία του στοιχήματος που έμπαιναν στο σύστημα λίγα λεπτά πριν κλείσει-από συγκεκριμένα πρακτορεία- και έκαναν κάποιους κροίσους για πολλές ζωές.
Ο Τσίπρας λοιπόν και η ΔΗΜΑΡ του Κουβέλη ανησυχούν σφόδρα για την αποκρατικοποίηση του ΟΠΑΠ.
Έχουν τους λόγους τους!!!

...........
το κλου ειναι η προ-τελευταια παραγραφος...
στοιχημα λιγα λεπτα πριν κλεισει το συστημα...

Ιολη καλο θα ειναι να κατονομασεις τα συγκεκριμενα πρακτορεια ...και ποιοι περναν τα λεφτα..

michele είπε...

Mακη μην ξεχνας,οτι ειμαστε χρεωκοπημενοι.Το κεφαλαιοποιηση /ΑΕΠ ειναι στο 12% περιπου.Πολλα χαρτια μεμονωμενα ειναι σε χαμηλες αποτιμησεις ακομα και τωρα.Σου θυμιζω οτι η ΔΕΗ ειναι στα 900 εκ.

michele είπε...

"Ιολη" λεμε τωρα..μονο το νερο υπαρχει

VIL είπε...

υπαρχει η χαρτουρα=τραπεζες και οι χαρταρες=ελκα,σωλκ,δεη,ελβαλ,ινκατ κλπ

michele είπε...

..Αλλα οπως τα λεει ειναι.Γιατι κατι αλλα που γραφει ειναι παραμυθακια

VIL είπε...

Μιχαλη δεν το συζηταω καν...εννοειτε οτι υπαρχουν χαρτια τζαμπα...

karaefthimiou23 είπε...

Μάγε εύκολο να πας στα χθεσινά και να δεις τι έγραφα:ποιες είναι οι 2 καλύτερες αερόφουσκες Χρήστο...?

Για τη μικρούλα(αλήθεια,πώς το'λεγες,δεν θα παίξει ποτέ...?)ότι πιθανόν τα χθεσινά χαμηλά θα ήταν η απαρχή για τη νέα κίνηση.

Χάρακες Μάγε χα χα χα χα χα

michele είπε...

Μακη ετσι ειναι.Απλα εγω ειμαι εδω και καιρο,της αποψης οτι οι τραπεζιτες θελουν καλο κλιμα για να γινουν οι αυξησεις,να συμμετασχουν οι ιδιωτες και να μην γινουν κρατικες οι τραπεζες.Τα λεει κι ο Πετραν σιγα-σιγα.
Απο την αλλη σημερα στις 4 ελεγε οτι δεν καταλαβαινει γιατι ανεβαινει η αγορα.Ας μας διαβασει να καταλαβει.

michele είπε...

Ασε ρε Καρα τωρα.Θα μας πει ο καθενας για χαρτια χαχα.Μην ασχολεισαι.

karaefthimiou23 είπε...

Ειλικρινά σ'αυτή τη φάση της αγοράς προσωπικά ήμουν και παραμένω σε αφασία.Δεν καταλαβαίνω τίποτα,ούτε διορθώσεις ούτε καθυστερήσεις.Έως να πάνε οι δείκτες και τα χαρτιά σε κάποια ελάχιστα νούμερα,πάνε μόνα τους χε χε

michele είπε...

ΟΡΙΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΠΕΤΡΑΝ:
02/10/12 - 16:25 γράφτηκε από Πέτρος Λεωτσάκος
xp

είναι απορίας άξιο για την στάση των ξένων

οι πληροφορίες που δίνουμε ότι δεν συμμετέχουν στο ΧΑ είναι 100% αξιόπιστες

πιστεύω ακόμη ότι ....δεν πιστεύουν ακόμη την αγορά

άνοδος σήμερα με 55-60 εκατ τζίρο

VIL είπε...

εκει καπου επικεντρωνετε ο προβληματισμος μου...στο τεχνητό του θεματος, κυριως στην ανοδο απο εδω και περα οσων δεν στηριζονται απο ισχυρα θεμελειωδη...

michele είπε...

Πετραν εγω σε πιστευω οτι δεν συμμετεχουν οι ξενοι.Ελα ομως που η αλφα ( για να πουμε μια του χωρου σου) εχει κανει 350% χαχα.Και ειμαι πολυ στενοχωρημενος που δεν την ανεβαζουν ξενοι.Εχω μεινει απ εξω και τους περιμενω χαχαχαχαχα

michele είπε...

Μακη θελουν προσοχη και τα θεμελιωδη.Γιατι πιθανον θα κουνηθουν και πολλα σαπια μαζι.Αλλα τα πραγματικα σαπια δεν μπορουν να πανε μακρια.Εδω ειμαστε.

karaefthimiou23 είπε...

27-7 ποιανού έτους Μάγε...?χα χα χα χα χα

michele είπε...

Δεν με διαβαζει κιολας ο αγραμματος.

http://freeforumstocks.blogspot.gr/2012/10/blog-post.html
Διαβασε μαζι με τον ΠΕΤΡΑΝ μπας και ξεστραβωθειτε χαχα

karaefthimiou23 είπε...

Μα οι ξένοι δεν παραπονιόντουσαν ότι δεν επενδύουν πρώτα οι Έλληνες στη χώρα τους...?Ε αυτό κάνουν με το ΧΑΑ,πρώτα εμείς χα χα χα

karaefthimiou23 είπε...

0-2 η ομαδάρα η Μπάρτσα

VIL είπε...

Μιχαλη,ασχετο...αν εχεις προχειρες αντιστασεις για σιδε,γεκ,ινκατ,ιντκα

michele είπε...

σιδε 1.40.ΙΝΤΚΑ 0,2870-0,29 ΙΝΚΑΤ 0,80 ΓΕΚ 1.62

Chris είπε...

Σωστα ειχες επισημανει ΚΑρα τις 2 τραπεζες!!!!!


====
Χρηστος Πατρα κατι μου θυμιζει αυτο το ειδος γραψιματος...

ο dwk είπε...

…καλησπέρα σε όλη την παρέα…
…αν είναι ο Νίκος εδώ ακόμα και αν θέλει, μπορεί να επαναλάβει τα stop short που ανέφερε το απόγευμα για ΟΠΑΠ και ΙΝΤΚΑ;
…και πως τις βλέπετε αυτές τις δυο και τον ΜΥΤΙΛ, από εδώ και περά, κύριοι ;

Chris είπε...

κατι απο......Μουρα!!!!!

Και η επιβεβαιωση ηρθε....
Μια Χρηστος μια Σπυρος ποσο χαμαιλεων εισαι????

PS είπε...

ΧΡΗΣΤΟς απο το μαγαζη μου γραφης????βλεπο εχουμαι την ιδια αιπι

VIL είπε...

tks Μιχαλη. Καλο βραδυ σε ολους

michele είπε...

Καλως τον Θοδωρη.Ο ΟΠΑΠ πανω απο 4.40 ειναι πιθανον να κανει εντονη κινηση.Μεχρι εκει ειναι το θεμα.Φαινεται ομως οτι θα παει .Σημαντικο σημειο για μενα.
ΜΥΤΙΛ ,πανω απο 3.4-3.45 ευκολα 3.90.Μιλαω παντα για επικυρωμενες διασπασεις.Συχνα τα χαρτια γυριζουν να επιβεβαιωσουν.Μετα πανε πιο δυνατα ακομα

νικος φαληρο είπε...

κε dwk εδω ειμαι, αλλα δεν ειμαι και ειδικος για αυτα.Παντως εχω για ΟΠΑΠ 4,18-4,21 και ΙΝΤΚΑ 0,26.ο ΟΠΑΠ το εσπασε και ειναι υποψηφιος long για αυριο πανω πο τα σημερινα υψηλα του ενω η ΙΝΤΚΑ οριακα οχι

karaefthimiou23 είπε...

Καλό βράδυ VIL,καλησπέρα dwk.

PS είπε...

Γουστάρω μια προβλεψάρα για άβριο απο το μαγκα το Χρηστο

ο dwk είπε...

…πολύ ευχαριστώ Michele και Νίκο!
…ξέρεις τι είναι να βλέπεις οχτάρια και δεκάρια και τον ΟΠΑΠι να …αγωνίζεται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας…

PS είπε...

στακα να παρω τη τσεχογερμάνα γιατη σ' αυτα είμαι τελείως ΓΚΑΓΚΑ

michele είπε...

Σωστο DWK.Αλλα εκει ,εμπλεξε κοσμος ...αλλα δεν παυω να θεωρω πιθανη την εντονη κινηση πανω απο τα 4.40.Υπομονη επομενως.

ο dwk είπε...

…μέχρι και ο …..ΜΑΙΚ ήταν καλύτερος από τον ΟΠΑΠ σήμερα !!! χαχαχα!
…ευτυχώς είχα μπει στην ΕΚΤΕΡ από χτες …αλλά δεν πρόλαβα την ΣΕΝΤΡ…….

michele είπε...

Αργησες λιγο για ΕΚΤΕΡ Θοδωρη..ΣΕΝΤΡ ,εχει πολλα περιθωρια θα βρεις την ευκαιρια

PS είπε...

Εξηγήσεις ζητούνται από τρεις υπηρεσιακούς παράγοντες καθώς διαφαίνεται σοβαρό ενδεχόμενο διάπραξης αξιοποίνων πράξεων μετά την έρευνα του αναπληρωτή οικονομικού Εισαγγελέα Σπύρου Μουζακίτη για την υπόθεση της διαχείρισης των λεγόμενων «μυστικών κονδυλίων».

Συγκεκριμένα, ο Σπύρος Μουζακίτης καλεί με την ιδιότητα του υπόπτου διάπραξης αδικήματος τους εν λόγω υπηρεσιακούς παράγοντες να λογοδοτήσουν ώστε να κρίνει αν θα προχωρήσει στη συνέχεια στην άσκηση ποινικής δίωξης για την υπόθεση.

Η εισαγγελική έρευνα είχε παραγγελθεί από τον οικονομικό εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη με αφορμή δημοσίευμα εφημερίδας που έκανε λόγο για «χορό εκατομμυρίων με τις απόρρητες δαπάνες σε υπουργεία κατά την τελευταία διακυβέρνηση της ΝΔ».

Η έρευνα των εισαγγελέων συμπεριέλαβε και τα «μυστικά κονδύλια» τα οποία φέρεται ότι διατέθηκαν από το υπουργείο Εξωτερικών την περίοδο 2009-2010, ύστερα από σχετική παρέμβαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και την παράδοση σχετικού φακέλου στους Εισαγγελείς.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Επί ΝΔ? μπα,αποκλείεται,θα πρόκειται περί συκοφαντιών από τους παλιοτσιπρέους

michele είπε...

Το θεμα αναφερεται στα μυστικα κονδυλια επι υπουργιας Δρουτσα.Δεν εχει σχεση με την προηγουμενη κυβερνηση.Ασχοληθηκε και η Δουρου μ αυτο.Επειδη ομως ξερω απο πολιτικη του ΥΠΕΞ,τα μυστικα κονδυλια δεν προκειται και δεν πρεπει ΠΟΤΕ να βγαινουν στον αερα.Τωρα, εγινε θεμα γιατι το συγκεκριμενο διαστημα αυξηθηκαν αρκετα.

ο dwk είπε...

…καληνύχτα Νίκο και σε ευχαριστώ και πάλι…

PS είπε...

22-3-1972 ,αυτός με το 14 ποιός ήταν; http://www.youtube.com/watch?v=_v-H2S27ThU

michele είπε...

Οπως και ναχει αυτοι οι δυο οικονομικοι εισαγγελεις ΚΑΛΩΣ ψαχνουν τα παντα.Εκει ( μυστικα κονδυλια) δυσκολο να γινει κατι,αλλα ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ λιστες κλπ,καλως τα ψαχνουν,Και μοθ ειπαν οτι ο Πεπονης δεν μασαει κιολας.Μακαρι.

Γεράκι είπε...

LONG...long...long...long..λοξυγγας...μπα σε καλο μου...ελπιζω να μου βγει σε καλο..

michele είπε...

Παιχτουρα λεμε Φ

michele είπε...

Χαχα ελα ρε Αντουαν,πιες λιγο νερο για τον Longξυγγα

PS είπε...

14 Cruyff,έχει και Γουέμπλει 1971 στα διπλανά βιντεάκια.

Γεράκι είπε...

longξυγγας...η νεα πάθηση των ελληνων επενδυτών....χοχοχο...αλλο ενα τετοιο σημερινο και θα πουλησω το 50% των θέσεων μου...το εχω κάνει λίγο αχταρμα τελευταια..λογω αναδουλειων...

PS είπε...

Δεν έχει ύπνο απόψε.Χωρίς πρόβλεψη από το ΜΑΓΩ πώς διάβολο να κοιμηθεί κανείς;

nomad είπε...

καλησπέρα τελος για σημερα

αυριο βράδυ τα καλύτερα, οβερ οβερ χαχα

michele είπε...

Αντωνη,αστα να τρεχουν κανε τις δουλειες σου εσυ χεχε.

Γεράκι είπε...

ποτε βγαινει ρε παιδια?..θελω να αράξω λιγο...

Γεράκι είπε...

ειναι διαφορετικα οταν εισαι θετικος...εχεις την υπομονη κ κουραγιο να δεις μερικες κακες ημερες οπως οι τελευταιες..κ μετα ερχεται η σημερινη ημερα κ εισαι πασας παλι...

nomad είπε...

Γεράκι άραξε χωρις να πουλήσεις

PS είπε...

Αντ.έφυγε ένα 15%,αλλά επειδή μάλλον υπάρχουν προοπτικές μέχρι το 840(αν όλα πάνε καλά),χωρίς χαρτιά απλώς μπορεί να κοιτάζει κανείς και να φοβάται να μπει.Σε μια τέτοια περίπτωση,ένα 60-70% χαρτιά και 30-40% cash δεν θα ήταν άσχημο ΙΜΟ.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Αυτές τις συγκινήσεις έχει το δικό μας Ιέρακα χαχαχα. Εύχομαι να χτυπήσει σύντομα το τηλέφωνο...

Καλησπέρα σας.

Γεράκι είπε...

Εν μέρει εχεις δίκιο nomad...οταν εισαι λιγο μακρια..δεν πανικοβάλεσαι κιολας...τεσπα..Καλο σας βράβυ ομως...αυριο θα εχουμε μάχη με τον longξυγγα μας..

PS είπε...

Vas.G.E.

nomad είπε...

Καληνύχτα Γεράκι

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Βρε ΧΡΗΣΤΆΡΑ τι σε νοιάζει εσένα τι είπε ο Δημοσθένης;
Εσύ έχεις κάτι να μας πεις;

Γεράκι είπε...

ειναι λογικο το χωσιδι μετα τις σημερινες αποδόσεις...ας χάσω το 2 με 3% αυριο απο το σημερινο 10%...μια χαρα θα ειμαι..γιατι μαλλον μεθαυριο θα εχω +5% κ παει λεγοντας...
Miss V,ελπιζω να έχω κ καλα νεά οσον αναφορά το γρηγορο trading που σου αρεσει πολυ...τα χομπυ δεν πρεπει να τα αφηνουμε....μας διασκεδάζουν...
Φ. ειμαι στο 45 % cash κ 55% stocks..θα το μειωνω σταδιακα...

PS είπε...

Ωχ,τα χάπια μου...

michele είπε...

Καλως και την κοπελλα μας.Εχουμε και την Αλεξανδρα ,αλλα ειναι πρωινη ,εσυ εισαι παντος καιρου.

nomad είπε...

Μικελε βλέπω τον τιτλο ΔΤΡ τωρα
καλα εκανες και εβγαλες το ΦΤΣΕ

PS είπε...

Το λέω μήπως τα ξέχασε κανείς

Γεράκι είπε...

Εαν χτυπησει..θα κανω γερακισιες κολοτουμπες στον αερα..ειναι πολυ καλη ευκαιρια κ πολυ κοντα στον τοπο διαμονης μου..πραγμα αξιοθαυμαστο...
Σε ευχαριστω...

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Ναι Μιχάλη εγώ τα κάνω όλα και συμφέρω χαχαχα.

michele είπε...

Εγω παλι ( αν και με θεωρειτε αισιοδοξο) περιμενα 732-734.Ουτε εκει δεν πηγε.Παρ ολα αυτα βουτηξα και φουλαρα βλεποντας να σχηματιζονται περιεργειες.Τωρα απο αυριο βλεπουμε

PS είπε...

Ο χρήστοσπατρα μάλλον θα πάρει με μία ολόκληρο το κουτί

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

AV τι χάπι να σου φέρω;

michele είπε...

Νomad o τραπεζικος ειναι.Το προγραμμα λεει ftse ΧΑ τραπεζες.Αλλα ειναι ο ΔΤΡ.

PS είπε...

απο αυριο βλεπουμε--ΙΠΩΜΟΝΙΙΙΙ είπαμε

PS είπε...

Γενόσημο,αλλά από τα ...καλά

nomad είπε...

οκ, γιατι εχουν διαφορες

καμμια προβλεψη για αυριο;

PS είπε...

Το νου σου μόνο,μη γράφει τίποτε ΣΔΟΕ πάνω

PS είπε...

Αφού κλείσαμε σε υψηλό ημέρας,άνοιγμα πάνω περιμένουμε

nomad είπε...

δυνατο κίολας το ανοιγμα

και ανοδο ολη τη μερα λεω

michele είπε...

Ηρακλη bull σε βλεπω.Θελει και την προσοχη του.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Άνοιγμα πάνω διόρθωση για να μην αφήσουμε γκαπ και κλείσιμο πάνω από 800. Το όνειρο μου είναι αυτό...

nomad είπε...

ναι Μικ, εδω που ειμαστε αυτο πιστευω
αλλιως πρεπει να γυρισει αρκετα πίσω για φορα

Βασιλική γιατι το όνειρο σου; να πουλήσεις και να ξαναμπεις χαμηλότερα;

PS είπε...

"Οι τραπεζίτες εκτιμούν ότι αν υπάρξει πολιτική επίλυση του χρόνιου ελληνικού προβλήματος και η Ευρώπη αποφασίσει με πολιτικούς όρους να δώσει ένα τέλος στην παρακμή της ελληνικής οικονομίας το ΧΑ θα ανακάμψει στις 900 με 1000 μονάδες ή άνοδος 28% ή σε επιμέρους τίτλους άνοδος έως 100%. "-πλ
Αλλά "φοβού και τους Δαναούς"μαζί,μετά έρχεται η ΠΑΓΗΔΑ,έλεος,είναι δυνατόν να συμπίπτουν τόσο πολύ πια με τον ΠΘ;

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Που τι κατάλαβες Nomad;

nomad είπε...

Βασιλική γι' αυτό το λες;

Δεν εβγαινε κάποιος άλλος λόγος, ετσι σε ρώτησα.

michele είπε...

Η δυναμικη ειναι για πανω.Θα καθησει λιγο στις αντιστασεις να διωξει κοσμο.Εκει θα φανει ο τροπος με τον οποιον θελουν να συνεχισουν την κινηση.Διοτι στα επιπεδα αυτα και η ΕΕΕΚ ειναι κοντα σε γραμμη λαιμου πουαν σπασει την στελνει προς τα 19..
Διαφορετικα θα την γυρισουν πισω..

nomad είπε...

παντως τα γκαπ σε τετοιες ανοδους δε χρειαζεται να κλεινουν κιολας

michele είπε...

Ελα ρε Φ ,κανεις σαν να μην ξερεις χαχα

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Πλάκα έκανα. Δεν νομίζω ότι θα πουλήσω κανένα από τα χαρτιά που έχω τώρα, εκτός απροόπτου. Εγώ ενισχύω θέσεις σε κάθε πισωγύρισμα ή αλλάζω χαρτί άμα δω ότι κουράζετε.

Θεωρώ ότι είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να φύγουμε για πιο ψηλά αν βοηθήσουν και οι τζίροι. Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια, ούτε η πρώτη φορά θα είναι ούτε και η τελευταία.

nomad είπε...

το προβλημα ειναι οταν σταματησουν οι τραπεζες, τι θα γινει τότε

οι οποιες τραπεζες ακολουθουν με αργο ρυθμο σε σχεση με τα υπολοιπα

PS είπε...

χιχιχοχοΧΑΧΑΧΑ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Νομίζω ότι θα είμαστε αρκετά ψηλότερα και θα χρειάζεται ένα πισωγύρισμα για ξεκούραση σε όλα τα χαρτιά.

PS είπε...

βρε πως την έπαθα πάλι

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Τι έπαθες av;

dimtsiro είπε...

καλησπερα σε ολους

με την σημερινη δυναμικη φυσιολογικα και αυριο ανοδικα θα κινηθει αν δεν προκυψει κατι αρνητικο Νομιζω ...

PS είπε...

σας αφήνω,ξυπνώ πρωί GN

michele είπε...

Εδω και καιρο και μετα τις εκλογες βεβαια,εχω πει οτι ειναι μεγαλυτερο ρισκο να εισαι εξω,παρα μεσα.Η κινηση ειδικα του Αυγουστου ηταν ανοδικη-εκφοβιστικη και με μικρο ογκο.Καποια στιγμη ,εγραψε και ο ΠΕΤΡΑΝ ενα απο τα μυθικα που γραφει: "Ολο ανεβαινει και ολο 620 ειναι"
Βεβαια το ποσο σημαντικο ηταν το 620 δεν το ελεγε.Να κοροιδεψει ηθελε.Τωρα γυρισει λιγο πισω βλεπει 710 παει επανω βλεπει 1000 με τη μια.

PS είπε...

Vas,να σου πω...όταν διαβάζω ΒΝ...
ΜΠΕΡΔΕΒΟΜΕ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

χαχαχαχα Ε μη διαβάζεις και συ βρε παιδάκι μου αν είναι να παθαίνεις τέτοιο κακό...

nomad είπε...

υπαρχει απεχθεια προς ΒΝ παντως

δε λεω, π@π@ριες γραφει και δε το κυτταζω, οχι να το λαβω υπόψη

αλλα εδω παρενοχλειστε κιολας απο αυτους; αν καταλαβαινω σωστα

michele είπε...

Εγω προσωπικα διαβαζω το ρεπορταζ του Πετρου,στις δε "προβλεψεις" οπως βλεπεις ,ειμαι καυστικος.
Και φυσικα διαβαζω και τη στηλη του ΔΝ εχει πολλα θεμελιωδη ετοιμα..
απο την αλλη υπαρχει ειδικα ο γνωστος ΠΘ που εμφανιζεται με διαφορα ονοματα εδω και νομιζει οτι κατι κανει.

nomad είπε...

ή ειναι διαφορετικοί αυτοι που λένε για τον ΜΑΓΩ και τη Γερμανοτσεχα;

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Θα συμφωνήσω με το Μιχάλη.
Καλή ξεκούραση και καλό ξημέρωμα.

michele είπε...

Θα σου τους μαθουμε nomad ,θα σε κατατοπισει μεσω mail ο Πανος ποιος ειναι ποιος..καληνυχτα,περαστικα( να μην ξεχνιομαστε) και καλο ξημερωμα.

nomad είπε...

μαζι ποσταραμε
αυτος προφανως ειναι χρηστης εκει, θελω να πω δεν εχει αλλη σχεση, συντακτης κλπ

nomad είπε...

καληνύχτα καλο ξημερωμα

αν πηγα την κουβεντα καπου που δεν επρεπε, συμπαθατε με, χαχα