Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

ΦΡΛΚ

ΦΡΛΚ:ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ..

Μεγαλος πυθμενας 20 μηνων της μετοχης ,η οποια το τελευταιο 9 μηνο εχει δημιουργησει τη ζωνη συναλλαγων 1.80-2.80 μεσα στην οποια κινειται ,σχηματιζοντας και μικροτερους σχηματισμους ιδιαιτερης σημασιας.
Η γραμμη Ζ αποτελει σημειο αναφορας και ισχυρη στηριξη για τον τιτλο ,κρατωντας το τελευταιο διαστημα την μετοχη , η οποια φαινεται να αρνειται να υποχωρησει περαιτερω παρα το γεγονος οτι μια βυθιση μεχρι την λευκη γραμμη των 2.20 δεν μπορει να αποκλεισθει.Εκει και ο απλος κμο 200 ημ που και αυτος θα λειτουργησει ως στηριξη σε περιπτωση οπισθοχωρησης.
Η μετοχη εχει εξαντλησει τα χρονικα ορια της συσσωρευσης της εχοντας ηδη φτασει στο apex και του μικρου και του διευρυμενου τριγωνου και η επομενη κινηση αναμενεται εκρηκτικη με περισσοτερες πιθανοτητες αυτες της ανοδικης εκτονωσης.
Η μετοχη σημερα εκλεισε πανω στον εκμο20 ημ ,και ανοδικη κινηση θα την φερει κατ ελαχιστον στα προηγουμενα υψηλα .
Απο κει και πανω ο δρομος ειναι σαφης..

14 σχόλια:

michele είπε...

Να υπενθυμισω στον φιλο μου το ΜΙΚΡΟ σε σχεση με τον ΧΑΙΔΕ που μιλουσαμε τ απογευμα ,οτι πραγματι εκανε ενα ωραιο +9,71%
με 166 κομματια βεβαιως....

michele είπε...

Η Wind διαπραγματεύεται την εξαγορά της Forthnet

THE JUNIOR είπε...

μιχαλη

οτι νουμερο βλεπεις στα καλα χαρτια
ειναι ουτοπια


θα τα φιαξουμε ολα

τελειωνω τωρα με τον βαρουφακη το γυριζει σιγα σιγα εως γρηγορα γιατι βλεπει πλεονασμα με τα δανεια στο 1,5% και τερμα θεου ληξη

νικος φαληρο είπε...

ΦΡΛΚ μικρες διαπιστωσεις σε daily. πλαγια κινηση .Στριμωγμενο , ατασικο το τελευταιο χρονικο διαστημα, το range την τελευταια εβδομαδα αναμεσα σε ΕΜΟ 55 και ΕΜΟ 100 (2,32 - 2,40)με επικειμενη κινηση εκτονωσης.o SAR (1-20) εχει στοπ ή αντισταθμιση στο 2,31 αλλα θα αρχιζα αντισταθμιση στο 2,25-2,19.Σε 60λεπτο ανεπιβεβαιωτο λονγκ με στοπ στο 2,32.Ομως δεν μου κανει για μετοχη σε τετοιο time frame .Κε μικελε διορθωστε.

νικος φαληρο είπε...

βρε φιλοι.Ξεχασα τα ασπρα μεσα στο πλυντηριο.Παω για απλωμα. Θα διαβασω σχολια σας αυριο.Καληνυχτα σε ολες τις φιλες και τους φιλους.

michele είπε...

Eιναι σωστα ,αλλα οπως βλεπεις πολυ..στριμωγμενες οι τιμες ,ο,τι και να προσπαθησεις
περιμενεις την..κινηση ουσιας που θα κανει

ΜΙΚΡΕ γεματο ουτοπιες ειναι το μαγαζι,αλλωστε και οι μεγαλοι δεικτες αλλοιωμενοι ειναι..
Ο Βαρουφα θεωρω οτι ειναι καλος επιστημονας,αλλα λογω ασχετοσυνης στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ επηρεαζεται -ειδικα στο παρελθον- και φυσικα καποια στιγμη θα τα γυρισει.

Εγω ομως θα τον βγαλω στην σεντρα οταν ερθει η ωρα..

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Αυτή τη Σέντρα, πόσο καιρό την ακούμε... δώσε μια ημερομηνία ρε παιδί μου, πχ 1 Σεπτέμβρη θα έχω έτοιμο το βαρουφάκιο άρθρο...

Καλησπέρα σε όλους, προσπαθω κάτι ώρες να στήσω ένα extender σε ένα δίκτυο και είπα να βάλω ένα δοκιμαστικό σχόλιο....

THE JUNIOR είπε...

νικο

τωρα που βαζεις πλυντηριο
προσεχε
ειδες τι επαθαν οι αλλοι
με τους μπλε,πρασινους και κοκκινους κοκκους

κατι ξεχασα τα ασπρα
σε παει καρφι στον κορυδαλο




michele είπε...

Μια χαρα τα καταφερνεις...δεν προαναγγελονται τα αρθρα μου..

michele είπε...

Ενω το Νικολα θα τον ..σκισει η γυναικα του.Τα ασπρα παθαινουν και ζημιες

THE JUNIOR είπε...

Τσίπρας: Σχέδιο απαξίωσης της αμυντικής βιομηχανίας

θα τρελαθουμε ,εδω αυτος τελειωσε τον στρατο και βρηκαμε πολιτικοφυλακη τι να πεις

michele είπε...

Ηρθε μια μερα στην Αθηνα απο τις διακοπες,περασε απο κει ειπε την παπαρια και ξαναφευγει.( Ξεχνωντας υποτιθεται τις θεσεις του συνεδριου που εγω δεν ξεχνω)
Αλλα η πολιτικη ειναι σκληρο πραγμα..

THE JUNIOR είπε...

Ανησυχία στις αρχές παίρνουν οι συνεχείς συγκρούσεις αντιεξουσιαστών με Χρυσαυγίτες. Χθες, στην Πάτρα, τρεις τραυματίες και δεκάδες προσαγωγές είναι ο απολογισμός της έντασης.Αγνωστα άτομα, που σύμφωνα με πληροφορίες προέρχονται από τον αντιεξουσιαστικό χώρο, επιτέθηκαν σε επιβάτες αυτοκινήτου, κατά πληροφορίες μέλη της Χρυσής Αυγής, τη στιγμή που αυτό κινείτο στην οδό Αράτου, κοντά στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης

michele είπε...

Αληθες,καποιοι αναρχοindymedia επαιροντο οτι εδειραν Χρυσαυγιτες και μετα ..καλιγοντουσαν γιατι η αστυνομια λεει εδειξε μεγαλη επιθετικοτητα και βια.