Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 





                                                                            ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

10 σχόλια:

michele είπε...

Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία Μαύρης Τρύπας της ιστορίας.
Βρίσκεται σε απόσταση 55εκατ έτη φωτόςκαι σε μέγεθος είναι μεγαλύτερη από ολόκληρο το ηλιακο μας σύστημα.
Οι μαύρες τρύπες είναι πολυ πυκνά κοσμικά αντικείμενα, τα οποία περιέχουν ανυπολόγιστες ποσότητες μάζας σε μικρό χώρο ενώ η παρουσία τους επηρρεάζει τον περιβάλλοντα χώρο με ακραίο τρόπο αναφορικά με τα πεδία έλξης που ασκεί και τις υψηλές θερμοκρασίες που ανεβάζει.
Η φωτογραφία απεικονίζει μια μαύρη τρύπα στο κέντρο του Γαλαξία Messier 87 στον αστερισμό της Παρθένου.
Η φωτογράφησή της έγινε δυνατή με λήψεις από ένα δίκτυο οκτώ πολύ δυνατών τηλεσκοπίων που βρίσκονται διασκορπισμένα στον πλανήτη μας με το συντονισμό του τηλεσκοπίου Event Horizon Telescope που χρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση η οποία εξέδωσε και σχετική, πανηγυρική, ανακοίνωση: http://bit.ly/2G7yw6L

Aπο το Fact

Andreas D. είπε...

Πολλές τραπεζικές μετοχές πρέπει να έχει εκεί μέσα...

austin είπε...

Πολύ ενδιαφέρον Μιχάλη. Πραγματικά ασύλληπτο για το νου, τι συμβαίνει και τι είναι εκεί μέσα!

Στα άλλα νέα, από ότι είδα ο Λάμπρου είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής. Μια χαρά!

Draghi Chernobyl είπε...

https://www.mononews.gr/business/to-ependitiko-manifesto-tou-taki-kanellopoulou-3k-xeftisan-i-ennies-aristera-dexia-erchete-10etiaanodou-gia-tis-ellinikes-metoches

μπλα, μπλα, μπλα, μπλα......... "αγαπάμε τις επενδύσεις", "δεν σας κοροϊδεύουμε", "δεν κλέβουμε εκκλησία", "κερδίζουμε ΜΑΖΙ και όχι ΑΠΟ τους πελάτες μας", "είμαστε ωφέλιμοι στην κοινωνία !!!"

Βρε αυτοί δεν είναι οι 3Κ αλλά οι 3 ιεράρχες των επενδύσεων.

Γράφουμε αρχικά Προμήθειες έως 3% στη διάθεση κ έως 3% στην εξαγορά, όμως μην ανησυχείς κάτι καλύτερο θα πετύχουμε με τον επενδυτικό σου σύμβουλο κ ασφαλιστή που σε αγαπάει και θέλει το καλό σου.


- Για το Greek Value Mετοχικό βάλε μου 25Κ+ για 1% ή 100Κ+ για 0,50%
- Προμήθεια διαχείρισης έως 2%
- Προμήθεια Θεματοφυλακής έως 0,30%
- Κόστος συναλλαγών, ορκωτοί, φόροι κλπ για να μην πλατιάζουμε
- Φόρος 0,375 του 6μηνου μέσο καθαρού ενεργητικού για μετοχικά α/κ
- Προμήθειες απόδοσης 20% από τη θετική διαφορά του Α/Κ σε σύγκριση με το Δείκτη Συνολικής απόδοσης του ΓΔ Αθηνών


Μην ανησυχείς, όλα τα παραπάνω περνάνε αυτόματα στην καθαρή τιμή μεριδίου, δεν χρειάζεται να κάνεις πραξούλες. Ότι σου δώσουμε σίγουρα θα είναι καλύτερο απο τον ΣΑΓΔ γιατί σε αγαπάμε... (αν κ το αναφέραμε ήδη αυτό....)

Δηλαδή Πόσο παραπάνω ακριβώς παραπάνω επιβάρυνση πρέπει να σου βάζουν για να πάει στην κατηγορία "πιθανόν κλέβουμε εκκλησία ?"

πχ το 2018 ήταν 3,12% επιβαρύνσεις + 4,94% αμοιβή απόδοσης.... μόλις 8%... (αυτά τα πήραμε εμείς). Το Α/Κ είχε τελική απόδοση 2,68 ενώ άμα τα είχες στον ΣΑΓΔ θα έχανες 21,97% αχάριστε ε αχάριστε....



Υγ1: Πάρε κ έτοιμο το Δείκτη Συνολικής Απόδοσης ΓΔ ΧΑΑ μην ψάχνεις
http://www.helex.gr/el/index-composition/-/select-index/92

Υγ2. Οι 3 Ιεράρχες εορτάζουν στις 30 Ιανουαρίου.

Υγ3. Η κοινωνία μας όντως χρειάζεται σωστούς θεσμικούς.

cornelsen είπε...

Έχουμε κι εμείς μια μεγάλη μαύρη οπή στο κέντρο του γαλαξία μας που πιστεύεται ότι αντιστοιχεί στη ραδιοπηγή Τοξότης Α*. Η τεράστια μάζα της "υπεροπής" που βρίσκεται στο κέντρο του γαλαξία λειτουργεί σαν κοσμικός μαγνήτης που συγκρατεί σε στροφική κίνηση τα δισεκατομμύρια των αστεριών και των πλανητών του γαλαξία μας. Ευτυχώς πάντως που είναι πολύ μακριά μας...

cornelsen είπε...

@Draghi
εγώ μπήκα σε Α/Κ ΔΔ με 0% προμήθειες και στη συνέχεια με 0,75% μετέφερα τα χρήματα σε Α/Κ μετοχικό. Όταν θελήσω θα μεταφέρω τα χρήματα στο Α/Κ ΔΔ με 0%. Δλδ συνολικό κόστος μπες-βγες στο μετοχικό Α/Κ 0,75%.

michele είπε...

Και γιατι δεν παιζεις μονος σου ρε Γιαννη;

ΝίκοςΤ είπε...

Αγαπητέ michele πιστεύω ότι αναθέτεις σε επαγγελματίες αυτά που δεν γνωρίζεις.Εγώ π.χ δεν γνωρίζω από ομόλογα,επομένως θα απευθυνθώ σε επαγγελματία για αυτά. Τώρα αν αυτός θα κάνει σωστή διαχείριση ή όχι αυτό είναι άλλου παππά ευαγγέλιο.Επίσης άλλη ιστορία είναι αν θα γνωρίζω που πραγματικά έχω επενδύσει,έχω ιστορίες για το τελευταίο.Το κούρεμα των ομολόγων ξεσκέπασε πολλές χαριτωμένες περιπτώσεις.
Με την καληνύχτα μου.

cornelsen είπε...

@michele, το μεγαλύτερο μέρος του κεφαλαίου το έχω σε μετοχές. Απλώς "πήρα" τα κέρδη των τραπεζικών μετοχών για να μειώσω την έκθεσή μου σ' αυτές και τα γύρισα στο Α/Κ επειδή βαρέθηκα να κάνω πράξεις στις καμιά 20αριά μετοχές που έχω στο χαρτοφυλάκιό μου. Το σχόλιό μου αφορούσε σε όσους αρέσκονται σε Α/Κ από τα οποία είχα ξεκινήσει κι εγώ. Το πρώτο συμπέρασμα που έβγαλα: προσοχή στις προμήθειες!

michele είπε...

Ναι καταλαβα ( απαντω και στο δάσκαλο) Γιαννη. Το ειπα επειδη ξερω οτι γνωριζεις απο μετοχικες αξιες, εχεις σφαιρική γνωση και μου εκανε εντύπωση.
Με κάλυψε η απάντησή σου.

Τωρα βεβαια τα ομόλογα ειναι καπως ξεχωριστη περίπτωση ειτε μιλαμε για εταιρικα, ειτε για χώρες