Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020

ΓΕΚΤΕΡΝΑ

X.A.A. LIVE


                                                                                                                                                                                                                                           σχόλια για τη συνεδρίαση online

ΓΕΚΤΕΡΝΑ: ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Κάθετη πτωτική κίνηση της μετοχής απο τα υψηλά των 8,93€ στα χαμηλά των 3,71€  σε ενάμιση μήνα! Εαν και εφόσον ο τίτλος κρατήσει την Χ20 των 4,10 € θα κινηθεί προς την Χ10 των 5,54€, με αυξημένες πιθανότητες κλεισίματος του gap στα 5,86€.
Το σημείο αυτό είναι πολύ σημαντικό, καθώς σηματοδοτεί, είτε ένα relief rally ,είτε αν υπερβληθεί  την επιστροφή στην μακροπρόθεσμη πορεία της μετοχής.

Διαφορετικά η μετοχή θα κινηθεί οριζόντια μεταξύ των Χ10 -Χ20 για ικανό διάστημα καθώς είναι μια πολύ σημαντική ζώνη συναλλαγών.
Ο εβδομαδιαίος ταλαντωτής RSI 14 ( και αυτού του τίτλου) στην υπερπουλημένη ζώνη στις 27 μονάδες, παρά την ισχυρή χθεσινή ημερήσια άνοδο ( 17,85%).


66 σχόλια:

austin είπε...

https://www.mikrometoxos.gr/apokalypsi-ti-eipothike-sto-conference-call-tis-aegean/

Καλημέρα. Ποια καλημέρα δλδ...μόνο ο ήλιος μας έχει μείνει πλέον!

ArTaXiA είπε...

Ομολογώ πως το σημερινό δεν το περίμενα.

Bonjour.

THE REBEL είπε...

Ούτε γω το περίμενα αλλά ελπίζω να πρασινίσει ....καλή μέρα
τώρα που όλοι είναι μένουμε σπίτι όλο και κάποιος θα αγοράσει

Γιώργος είπε...

Καλημέρα σας

Παρακαλώ φωτίστε μας στο τι επιπτώσεις θα έχει!

https://www.capital.gr/agores/3438443/apagoreusi-short-selling-apofasise-i-epitropi-kefalaiagoras

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Καλημερα σας αγορασα χθες Γριβ...εεεεε...Γιουρομπανκ ηθελα να πω...

hippy είπε...

Νομοτελειακά θα έρθει κι αυτό που επιθυμείτε ν΄ακούσετε κ. Γιώργο (όπως όλοι μας άλλωστε). Φαίνεται πως είμαστε ακόμα στην ανηφόρα της επιδημίας. Λογικά στα μισά της επόμενης εβδομάδας θα πλησιάζουμε και στα μισά της κρίσης και θα ξεκινήσουμε επιτέλους να ξαναζυγίζουμε τις μετοχές με τις προοπτικές τους. Θα το καταλάβουμε όταν οι αυξομειώσεις της αγοράς θα κυμαίνονται γύρω απ΄την μονάδα και λιγότερο.

hippy είπε...

Καλημέρα

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Και να κανω και την γκουρουδια μου...
Πανω θα κλεισουμε σημερα..αλλα μετα τις 12:00μμ.

austin είπε...

Καποιος να εξηγήσει γιατι τόσο χαλί ή άλφα συγκριτικά με τις αλλες

THE REBEL είπε...

Συνήθως στους πυθμένες υπάρχει μια συσσώρευση των τιμών και μικρές διακυμάνσεις για κάποιο διάστημα κ Hippy ...
Στην περίπτωσή μας όμως δεν αποκλείεται και πυθμένας τύπου V ελπίζωμεν ...

Γιώργος είπε...

Κύριε hippy συμφωνώ αλλά ως προ τις μετοχές τι επίδραση θα έχει; Θα κοπούν οι μεγάλες διακυμάνσεις;

austin είπε...

Η εικόνα της ΕΕΕ το τελευταίο τριήμερο τα λέει όλα. Όλα τα χαρτιά τα πιάνουν και τα κάνουν κωλόπανα... Και αυτό αφού έχει χάσει 20 ευρώ...

Γιώργος είπε...

Επίσης τα futures του Dow γιατί σταμάτησαν να παίζουν;

streetboy είπε...

Επίσης αν αρχίσουν να φθίνουν οι τζίροι θα είναι ένα καλό σημάδι πιστεύω....

hippy είπε...

Στα βαριά χαρτιά ναι κ. Γιώργο...επίσης αυξάνουν τις πιθανότητες του πυθμένα V (αλλα εμένα μου φαίνεται λογικότερος ο πυθμένας U και προσφορότερος για όσους έχουμε κρατήσει ρευστότητα)

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Σε μεγαλη τραπεζα...στα 20 μετρα βαθος...μου ειπε καποιος πως τα λεφτα απο τα σουπερ μαρκετ πανε με τα τσουβαλια...τετοιες καταθεσεις κανουν αυτες τις ημερες...

leky είπε...

Καλημέρα. Ο τζίρος σήμερα θα είναι μικρότερος και δεν βλέπουμε πια στις μεγάλες πτώσεις τζίρους πάνω από 100εκ. Ίσως η Ιταλία να έχει φτάσει στο pick της ως προς τα κρούσματα και το χρηματιστήριό της δεν πέφτει ιδιαίτερα. Σε εμάς αρχίζουν να ξεχωρίζουν σιγά σιγά κάποιες μετοχές.

austin είπε...

Η άλφα γιατί τέτοια αδυναμία. Έγινε από την υποτιθέμενα καλύτερη η χειρότερη τράπεζα...

hippy είπε...

"Ο ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...
Καλημερα σας αγορασα χθες Γριβ...εεεεε...Γιουρομπανκ ηθελα να πω"


Οι τράπεζες-οικουμενικά-πληρώνουν στο ταμπλό τη βεβαιότητα ότι θα είναι ανάμεσα στα θύματα της κρίσης. Αυτό με ΓΡΙΒ-ΕΥΡΩΒ είναι έξυπνο αλλά έχει ξαναγραφτεί στα μπλόγκς και νομίζω έχει εν μέρει προεξοφληθεί. Προσωπικά εάν η ψυχή μου επιθυμούσε να φάει "βρώμικο" θα προτιμούσα κάτι σε ΔΕΗ, ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ΑΒΑΞ που η επιδημία δεν τις θίγει...πληρώνουν όμως τα γνωστά λάθη των μανατζαραίων τους (γνώμη μου βέβαια, όχι απαραίτητα σωστή)

hippy είπε...

ΑΛΦΑ? Ποια ΑΛΦΑ...η ΒΝΡ μια απ΄τις 3 καλύτερες τράπεζες στην ΕΕ (αν όχι η καλύτερη) έχει χάσει την μισή της κεφαλαιοποίηση σ΄ένα μήνα Απ΄τα €54 στα €27 !!!!

https://finance.yahoo.com/quote/BNP.PA?p=BNP.PA&.tsrc=fin-srch

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Δεν εχω αντιρρηση Χιπυ...
Για την δεη εχω μια ενσταση..

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...


ΠΡΙΝ ΛΊΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ..
Η Eurobank ανακοίνωσε σήμερα την απόκτηση τεσσάρων ακινήτων – υπεραγορών σούπερ μάρκετ τηςΣκλαβενίτης, δύο εκ των οποίων βρίσκονται στην Αθήνα και δύο στη Θεσσαλονίκη, σε συνέχεια δεσμευτικού συμβολαιογραφικού προσυμφώνου το οποίο είχε υπογραφεί και ανακοινωθεί από την Grivalia Properties AΕΕΑΠ, τον Μάρτιο του 2019.

ADVERTISING

Τα ακίνητα διαθέτουν συνολική επιφάνεια 90.000 τ.μ. περίπου, αποτελούμενη από χώρους κύριας χρήσης καθώς και υπόγειους βοηθητικούς χώρους, και είναι πλήρως εκμισθωμένα στον Όμιλο Σκλαβενίτη. Από την κίνηση αυτή δεν επηρεάζεται στο ελάχιστο η λειτουργία των συγκεκριμένων καταστημάτων και του ομίλου Σκλαβενίτη.

Το τίμημα που καταβλήθηκε ανέρχεται σε 117,06 εκατ. ευρώ ενώ, βάσει της συμφωνίας, προβλέπεται και καταβολή συμπληρωματικού τιμήματος ύψους 2,1 εκατ. ευρώ, μετά την πάροδο συγκεκριμένης χρονικής προθεσμίας και εφόσον συντρέξουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Η απόδοση της επένδυσης βρίσκεται πλησίον του 9%.

Υπενθυμίζεται πως μετά και τη συγχώνευσή της με την GrivaliaProperties, η οποία ολοκληρώθηκε τον Μάιο του 2019, η Eurobank είναι σήμερα ιδιοκτήτης ενός χαρτοφυλακίου ακινήτων αξίας άνω των 2,1 δισ. ευρώ και στόχος είναι η βέλτιστη διαχείριση και ανάπτυξή του, αντλώντας την απαιτούμενη εξειδίκευση και εμπειρία μέσω της συνεργασίας της Τράπεζας με την GrivaliaManagement Company

Γιώργος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Γιώργος είπε...

Γιατί έχουν παγώσει τα Futures του dow, ξέρει κανείς;
https://gr.investing.com/indices/us-30-futures

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Έχουν κλειδωσει

Γιώργος είπε...

Γιατί;

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Γειά σου Σταικουρα με τω ωραία σου...
Αυτό με τα ενοίκια δεν το κατάλαβα. ..

ΔΗΜΗΤΡΗΣ είπε...

ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΑΡΑΠΑΙΕΙ ΚΑΤΑ ΦΙΛΕΛΕΔΩΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΠΧ ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΜΕ ΙΔΕΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ 50 ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΔΕΝ ΘΩΡΑΚΗΣΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΤΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΝΟΙΩΘΕΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΟΤΑΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑ ΜΑΤ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΝΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ 1500 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ 2000 ΟΠΛΙΤΕΣ ΑΥΞΗΣΗ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΤΑ 400 ΕΚ ΕΥΡΩ ΓΙΑΤΟ 20 ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΠΕΡΙ ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ ΤΕΡΑΤΩΔΕΣ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΒΟΛΕΜΑ ΠΙΚΡΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΟΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΠΗΓΕ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΟ ΕΧΑΣΕ ΛΙΒΥΗ ΑΣΤΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΥΛΑΚΑΚΗ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ε ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΙΟS ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ARTAXIA ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑΣ ATRAXIA ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΕ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΑΘΕΛΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

austin είπε...

Εχουμε υποτιμήσει τι συμβαίνει μάλλον... δεν εξηγείται αλλιώς.

Πλεον η ανησυχία για τα παντα είναι μεγάλη...

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Τόσες μπουρδες μαζεμένες από το οικονομικό επιτελείο. ..
Δηλαδή θα έρθει αυτός πού νοικιάζει το σπίτι μου...Η το κατάστημα μου..και θα μου πει. .Πάρε το 40% του ενοικίου πού σου οφείλω. .στο ενοίκιο δηλαδή πού ήδη του έχω μειώσει κατά την περίοδο της κρίσης γιατί δεν είχε. .σεβαστό. .αλλά όταν αργότερα έφτιαξε η δουλειά του..Η βρήκε δουλειά δεν ήρθε να μου πει πάρε παραπάνω γιατί πάω καλύτερα . ..
Και το όφελος για τον ιδιοκτήτη θα είναι η αναστολή πληρωμών για δύο μήνες. .μα δεν θέλω αναστολή γιατί πληρώνω κανονικά. ..
Με λίγα λόγια ο Μητσοτάκης θα κάνει κοινωνική πολιτική με την τσέπη την δική μου...
Και γιατί δεν λέει ο υπουργός πού τόσο νοιάζεται για τούς ενοικιαστές. .πάρτε ένα ποσό τάδε βάση ηλεκτρονικού συμβολαίου να ανασανουν..
Με την δική μου τσέπη θα κάνεις κουλη μνημόσυνο?
Όσο για το μαγαζί μας...με την ανακοίνωση έχασε άλλη μια μονάδα. ..
Καλά κρασιά.

THE REBEL είπε...

μετά το μυτιλ ψαρεύω και λίγες ΑΛΦΑ λίγες γιατι η τάση καθοδική ακόμη κ αν κατ ευχήν γυρίσει θα αυξάνω τις θέσεις ...εύχομαι

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Εγώ κύριε Σταικουρα να σου προτείνω κάτι άλλο. ..
Απαλαξε με από τον φόρο 35% στα ενοίκια κάθε μήνα για 6 μήνες και εγώ να κάνω την διευκόλυνση. .ε?
Που να το σκεφτούν. .

Σοφια είπε...

Καλησπερα...
Rebel και γω μαζι σου...

THE REBEL είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
mixalis mixalios είπε...

mixalis mixalios17 Μαρτίου 2020 - 10:03 μ.μ.
Αυτά τα πάνω κάτω με τους Αμερικανούς με κούρασαν...

Σοφια είπε...

Rebel
Δεν αγορασα ακομα Αλφα...περιμενω για το τελος...επισης παρακολουθω 30 λεπτα...ασχημα πολυ

Lorac είπε...

https://www.msn.com/el-gr/news/world/πάπας-φραγκίσκος-για-κορωνοϊό-ζήτησα-από-τον-κύριο-να-σταματήσει-την-πανδημία-«με-το-χέρι-του»/ar-BB11lPNG?MSCC=1584541608&ocid=spartandhp

Για να δούμε μετά από 3-4 μήνες πώς θα θυμόμαστε αυτή την ημέρα!! Καλησπέρα παίκτες! Είχα στήσει παραγάδι γριβάλια στα 0,31 και παρακάτω...

mixalis mixalios είπε...

Από τότε που το είπε ο Πάπας τσιμπάει πάντως...😃

hippy είπε...

Εάν ήδη έχετε ΑΛΦΑ όσα κι αν αγοράσετε η μέση τιμή θα είναι αρνητική οπότε ψυχολογικά θα σας είναι δύσκολο να πουλήσετε σε κάποιο ανοδικό τίναγμα πχ 8-10%. Προσωπικά προτιμώ ν΄αγοράζω κάτι που δεν έχω θέση απ΄τον κλάδο οπότε στο τιναγμα διευκολύνεται το trade

(δεν μου αρέσουν οι τράπεζες, σήμερα όμως ξαναέδωσε trade η ΕΕΕ)

michele είπε...

...και η ΔΕΗ και η ΔΕΗ Ηλια :)

hippy είπε...

Μέχρι να κλείσει η συνεδρίαση ίσως δώσει αντίδραση και ο Ελλάκτωρας Μιχάλη...είπαμε, έχουμε προτιμήσεις στο "βρώμικο"

Σοφια είπε...

@hippy
Καλησπερα κ παλι..
Προσωπικα Αλφα δεν εχω απο παλια ( αποφασισα τελικα να μην μπω σημερα ) εχω ομως Eurobank...
δυστυχως....

michele είπε...

4.46 Αν αυτο το σαπακι, δεν ερθει Ηλια πανω απο 0,62 ουτε που το κοιταζω :)) πιστευω θα ερθει

Αντιθετα στο gap της ΔΕΗ δεν ειχα ενδοιασμο εκει στο 1,40 και λιγο πιο πανω βεβαια

hippy είπε...

@ Σοφια

όλοι κάτι έχουμε να μας ματώνει...με την ανάπαυλα της επιδημίας οι περισσότερες θα έχουν τα χειρότερα πίσω τους, οι συστημικές όμως όχι... ευτυχώς έχετε την καλύτερη απ΄τον κλάδο

Lorac είπε...

ΙΝΤΚΑ έχει ένα +20% από τα χαμηλά!! Να πω την αμαρτία μου έδωσα και θα τα μετατρέψω σε γριβαλια

michele είπε...

Απο τα πιο φθηνα χαρτια του ΧΑ Λεωνιδα , ελεω ΙΝΛΟΤ θα διαφοροποιηθει καποια στιγμη πιστεύω

Lorac είπε...

Ναι κάτω από 0,30 χάζευα σχέση κεφαλαιοποίησης με ταμείο

Σοφια είπε...

@hippy
Ευχαριστω πολυ για την απαντηση...
Καλη ξεκουραση σε ολους...

michele είπε...

Θυμησου και την παλιά τιμή.. καπου στα 0,16€

streetboy είπε...

ArTaXiA17 Μαρτίου 2020 - 4:59 μ.μ.
Streetboy, έρευνες έχουν δείξει πως κατά την γιορτή του Κυρίλλου Πατριάρχου Ιεροσολύμων, η αγορά παρουσιάζει εκρηκτική άνοδο. Σημείωσέ το σε παρακαλώ

Ρε καρπαζοεισπρακτορα πάλι μέσα έπεσες χαχα...

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Καλησπέρα,

εγώ πάντως περιμένω με μεγάλη προσμονή τι θα πεί ο καλός Τράμπ για τον Κινέζικο ιό σε σημερινό Δελτίο Τύπου!

Έτσι για να δούμε θα πετάξει τπτ για να ξεκάνει τις σχέσεις με την Κίνα?

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Πέτρο μπορείς και να μην χρησιμοποιείς τα αστεία για επιχειρήματα.

Το έχουμε καταλάβει ο Αρταξίας μας έχει παρασύρει με τα επιχειρήματά του από τον Οκτώμβρη, ότι κάτι δεν πάει καλά και αντί να έχουμε αύξηση επενδύσεων από έξω έχουμε μείωση.
Ήταν αυτός ο αρνητισμός του που οδήγησε την Ελληνική αγορά σε διορθώσεις μεγαλύτερες της Ιταλίας.
Μάλιστα ήταν τόσο εκνευριστικά τα επιχειρήματά του που όσοι βγάλαμε κάτι τον περασμένο χρόνο το κάψαμε με τόκο χαχα

THE REBEL είπε...

@Σοφια
την άποψή μου λέω για την αγορά και θα την γράφω αλλά γενικά προτείνω ο καθένας να αναλαμβάνει το ρίσκο των αγοραπωλησιών του ....
την άποψή μου για την ΑΛΦΑ την έγραψα ήδη στις 2.46 μμ

streetboy είπε...

Ναι ρε συ το ήξερε από τον Οκτώβρη ότι θα ξεσπάσει πανδημία το Γενάρη και είπε να δώσει συμβουλές σε εμάς τους μπακάληδες ο μέγας οικονομολόγος με τα διπλώματα....είχε δει τα φεγγάρια για αυτό....τι άλλο θα ακουσουμε δηλαδή!!!

hippy είπε...

Του Κυρίλλου Πατριάρχου Ιεροσολύμων σήμερα ε? Τι μαθαίνουμε.

Peter εγώ λέω πως του αγίου Χρύσανθου, Χρυσάνθης και Δαρείας έχει καλύτερες πιθανότητες η αγορά.

hippy είπε...

Κι αν αποτύχω πάω στον Ροδιανό,την Κλώντια και τη Ροδία που έχουμε την τριπλή λήξη χε χε

streetboy είπε...

Εγώ κύριε hippy πιστεύω οτι τα πάντα θα κριθούν στις 8 Απρίλη που έχουμε πανσέληνο χαχαχα.....(πες πες θα τα πιστέψω και ο ίδιος τελικά)

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Δε μίλαγα στον Πέτρο του streetboy...στον άλλο Πέτρο μίλαγα χαχα

Σόρρυ για τα γελακια χαχα αλλά μόνο αυτά μου μείναν.

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Γενικά Πέτρο ειμαι της άποψης ότι ο μεγαλύτερος εχθρός μας είναι η οκνηρία που κρύβεται στον κακό μας εαυτό.

Οπότε ή αναλαμβάνεις τις πράξεις σου ή τις ριχνείς δεξιά και αριστερά.

Ωστόσο να ξέρεις ότι το να στέλνει κανείς η να αγάγει τα λάθη του στους άλλους έχει μια παρηγοριά αλλά είναι κενού περιεχομένου και το άδειασμα το νιώθεις ...εξου και η φράση τι θα κάνουμε τώρα χωρίς βαρβάρους.

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Εντάξει αφού είπα και τον μπακαλιάρο της ημέρας άντε να κάνω και καμιά αναφορά :)

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Αγαπητε street.. η αγορα σημερα εκανε ριμπαουντ απο το -4% σε -0.90%..
Αυτο για μενα ειναι θετικο.

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Έλα ρε συ μη μου πεις ότι μετά την πανσέληνο ο αρταξιας πέτυχε και σήμερα παρέμβαση του Πατριάρχου Ιεροσολύμων χαχα
Δεν μπορώ πια χαχχαχαχαχα

paolostar είπε...

Καλησπέρα.
Η ΕΥΔΑΠ χθές και σήμερα έκλεισε δύο συνεχόμενα gap,ένα μεγάλο χθές και ένα μικρότερο σήμερα...για να δούμε

streetboy είπε...

Όπλα εκρηκτική άνοδο πάντως δεν την λες...

mixalis mixalios είπε...

Δηλαδή ο Τραμπ δεν ανέβασε καθόλου την wall? Δηλαδή θα ανακαλούμε Obama?

https://www.marketwatch.com/story/dow-on-track-to-wipe-out-gains-since-trump-inauguration-2020-03-18?mod=bnbh

THE REBEL είπε...

#menoumespiti ...Αλφα
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/data/tvc_27fd66f897a2c0657a4f65f112598da1.png