Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021

 X.A.                              






.                    ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ON LINE

ΟΙ ΕΙΣΗΓΜΕΝΕΣ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ
ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ...
Tα στατιστικά στοιχεία που αφορούν τη Βιομηχανική Παραγωγή και τον Κύκλο Εργασιών της Βιομηχανίας καταδεικνύουν θετικές επιδόσεις και πέραν του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.  Το γεγονός αυτό διεκδικεί την αισιοδοξία ότι το παραγωγικό μοντέλο της χώρας θα μπορούσε να μεταβάλλει τη «μονοθεματικότητά» του αναδεικνύοντας και άλλους τομείς με εξαγωγικό προσανατολισμό κυρίως στο χώρο της βιομηχανίας και της μεταποίησης. (Διαγράμματα)

36 σχόλια:

Χρήστος είπε...

Καλημέρα φίλοι του blog,
Double M......20 Δεκεμβρίου 2021 - 9:53 μ.μ.
Αχ βρε Μιχάλη μη ξύνεις τέτοιες πληγές.....μπορεί να βγει κάποιος σήμερα και να σου πει ότι κακώς δεν πήγαμε στη δραχμή ή τα IOU's τοτε......Άστο καλύτερα!!!! :)
Και άντε μετά να μας ''μαζέψει'' ο Αντρέας!!
Καλή συνεδρίαση, όπως την ορίζει ο καθένας.

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Μια ολοφρεσκη καλημερα,σε ολους μας.!!!!!!
Χρονια πολλα και καλα σε εμας,στις οικογενειες μας και σε ολο το κοσμο.Επιμενοντας Ελληνικα φετος,ξεκιναω απο αυριο σε Περτουλι,Ελατη και ...βλεπουμε.
ΥΓΕΙΑ και ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ.!!!!!!!!

michele είπε...

Καλημέρα σε όλους! Καλά Χριστούγεννα να έχουμε Χαιρετίζω τον παλιόφιλο ΜΙΚΡΟ παραμένει ατρόμητος :))

michele είπε...

Διαβασα χτες κατι για "ψευτικη" ανάπτυξη το 2021. Που πέρασε ηδη πανω απο το δ΄τρίμηνο του 2019.
Οο πεποιθήσεις φίλτατοι "σκοτώνουν". Η υφεση δηλ ηταν πραγματικη -που ηταν- αλλα η ανάπτυξη ηταν ""ψεύτικη"

Θα σας ειδοποιήσουμε :))

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Βρε Μιχάλη μια ερώτηση να σου κάνω;
Παράδειγμα..

Το 2019 το Ελληνικό κράτος είχε έσοδα 1000 ευρώ..
Με τα χίλια αυτά ευρώ πλήρωσε όλες τις υποχρεώσεις του Και του έμειναν και 100 ευρώ..
Το 2020 είχε έσοδα 500 ευρώ και δανείστηκε για να καλύψει τα έξοδα του έως τα 1000...Και ξαναδανειστηκε για να πληρώσει και τις έκτακτες ενισχύσεις...
Το 2021 έχει έσοδα 700 ευρώ και ξανά έλλειμμα και νέο δανεισμό εκτός του προγράμματος...
Για βρες μου την ανάπτυξη..
Αυτά τα λέμε ψεύτικη ανάπτυξη φίλε.
Όταν θα επανέλθει σε επίπεδα 2019 και καλύψει και την χασούρα 2020..2021..Τότε θα είναι πραγματική ανάπτυξη.
Ανάπτυξη με δανεικά δεν υπάρχει..πίστεψε με.

michele είπε...

Ολες οι χωρες αναπτύσσονατι με δανεικά φίλε και αυτες που εχουν δημοσιονομικη πειθαρχία. Και ολες οι μεγάλες εταιρείες εχουν μεγάλο δανεισμο και αναπτύσσονται.
Εκεινο που μετράει ειναι το κόστος χρηματοδότησης. Και οσο αυτο παραμένει χαμηλά και θα παραμείνει βασει των ανακοινώσεων Λαγκαρντ τόσο θα έχεις τη δυνατότητα ανάπτυξης εφοσον αυξάνονται οι επενδύσεις
Τη στιγμη που δόθηκαν χρηματα πολλα για να μην κλείσουν οι επιχειρήσεις που ηταν και το σημαντικό ηταν φυσικο να υπάρχει ελλειμμα.
Πως αυξηθηκαν περαν του στόχου και τα φορολογικά έσοδα το Νοέμβριο; μας επιασε ο πόνος να παμε να πληρώσουμε; η πηγαν καλα οι επιχειρήσεις;

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Άλλη η ανάπτυξη που κανει ο ΜΥΤ..με δανεια ...και αλλη αυτη της ΜΙΓ επισεις με δανεια..Η Ελλάδα είναι κατηγορία ΜΙΓ.

ΓΙΑ τα φορολογικά έσοδα..Διάβασε παρακάτω..

Σύμφωνα με στοιχεία που ανακοίνωσε η ΑΑΔΕ (η πλήρως ελεγχόμενη από τους «θεσμούς») κατ’ όνομα ανεξάρτητη αρχή, οι απλήρωτοι φόροι στο 8μηνο του τρέχοντος έτους έφτασαν στα 3,43 δισ. ευρώ. Αυτό αντιστοιχεί σε αύξηση κατά 17,3% σε σχέση με το 2020 που είχαν φτάσει στα 2,9 δισ. ευρώ στο αντίστοιχο διάστημα.
Καμία έκπληξη. Όλο και περισσότεροι φορολογούμενοι και νοικοκυριά αδυνατούν να πληρώσουν τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τους. Και η ανησυχία μεγεθύνεται στα επιτελεία της κυβέρνησης καθώς δεν υπάρχουν πλέον αναστολές φορολογικών υποχρεώσεων που είχαν θεσπιστεί στο διάστημα του 2020 λόγω πανδημίας.
ΑΥΤΑ...

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Η προσγείωση θα είναι ξανά ανώμαλη...
Στην οικονομία με νέο μνημόνιο..
Και στον Μητσοτάκη που πλέον είναι πέριξ του 20% με μεγάλη πιθανότητα να σπάσει το ρεκόρ Σαμαρά 18.5%
Εδώ θα είμαστε..

austin είπε...

Εγώ πάντως ξέρω ότι την ανάπτυξη που λέει ο Άδωνις ότι την βλέπουμε ήδη στην τσέπη μας μεταφράζεται με λιγότερο εισόδημα

Ακριβότερη ενέργεια στο 100% περίπου (ειδικά για επιεχρήσεις)
20% μινιμουμ στις τιμές αγαθών.
Αυξήσεις μισθών ανύπαρτκοι

Άρα το αποτέλεσμα είναι μείον.

Τώρα αν η ανάπτυξη αναφέρεται στους μεγαλοβιομήχανους οκ, χαίρομαι γιατί δεν θα χάσω την δουλειά μου, αλλά δεν θα λέω και βλακείες.

Στα άλλα..με πόσο χρέος μπήκαμε στα μνημόνια και μας ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΣΑΝ και ΖΑΛΙΖΑΝ

Ποιο είναι το χρέος σήμερα και λέμε ότι όλα είναι καλά?

Δυστυχώς οι μπίζνες είναι πολύ ζόρικες για να φωνάζουμε για ανάπτυξη. Εκτός αν είμαστε εμείς εκτός πραγματικότητας ή tech industries..

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
μπαρμπαλιας είπε...

ο στασσης /πατερουλης(ωραιο)...τι βιολα βαραει τωρα τελευταια;παλι διανομη κανει;αντι να βγει μπροστα με τετοιο ταμειο...

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

https://youtu.be/NvQZguE-Qtk


Ομιλία για σεμινάριο..απαντά και στο σχόλιο του Μιχάλη για την μεγάλη ανάπτυξη.

michele είπε...

O άλλος μου εβαλε Βαρουφάκη για απάντηση σε αυτα που λεω και μου λενε καποιοι γιατι δεν καθομαι να συζηταω
ρε πλακα μου κανετε ;

Εσυ ρε Austin τα διαβάζεις αυτα που γραφεις; δηλ αν δεν είχες αναπτυξη με το κόστος ενεργειας που ειναι διεθνες θέμα τι θα είχε η τσέπη σου;

αυτο παλι με το χρεος που το λενε ολοι οι ασχετοι; επιτρέπεται εσυ ρε Γιωργο να αναπαραγεις τετοιες πατάτες;

austin είπε...

Πάνω που πήγα να το κλείσω.

Ο άδωνις είπε ότι βλέπουμε ήδη την ανάπτυξη στην τσέπη μας. Το είπε αρχικά ή δεν το είπε? Εγώ λοιπόν, που όπως έχω πει βρίσκομαι στην καρδιά του εμπορίου και συνδιαλέγομαι από μικρές-μεγάλες επιχειρήσεις (όχι μεγαλο βιομήχανους και τεχνολογικούς κολοσσούς) δεν βλέπω κάτι τέτοιο.

Το λέω μπακάλικα.. και όχι με αποπληθωρισμούς κτλ και να μπλέξουμε σε δημιουργικές λογιστικές.

Παίρνει κάποιος 1000. Έχουμε 5% πληθωρισμό, έχουμε διπλά ρεύματα, έχουμε +20% σε είδη πρώτης ανάγκης... τελικά την βλέπουμε στην τσέπη μας ή δεν την βλέπουμε.

Όσο για το χρέος.. πόσα δις ήταν όταν μπάιναμε στο μνημόνιο και πόσα δις είναι τώρα. Σε σχέση με το ΑΕΠ επίσης πόσο ήταν και πόσο έγινε? Κάποια στιγμή το παλιό τεφτέρι έχει περισσότερο νόημα από τα PMI. Τα PMI είναι για τις ελάχιστες εταιρείες και τις αγορές. Η πραγματική οικονομία των πολλών δυστυχώς έχει άλλες αναγνώσεις.

Κλείνοντας.. δεν αναπαράγω απλά ειδήσεις. Όπως στα κακώς κείμενα έκραζα ανελέητα τον Συριζα, έτσι τον κράζω και σήμερα.

Και στο κάτω κάτω της γραφής, εν μέσω πανδημίας και για όποιο λόγο (δεν λέω ότι φταει ο Μητσοτάκης, αλλά αυτός τρώει την λέζα τι να κάνουμε) πληρώνουμε διπλό ρεύμα και "παίζουν χρηματιστήριο και ΟΤΣ οι καταναλωτές με το έτσι θέλω".

Ξέρω ξέρω, ακούγομαι κομμουνιστής. Αλλά όπως έλεγα πριν ότι τα θέματα είναι αλλού και όχι εκεί που εστιάζεται η προσοχή και η διχόνοια... σιγά σιγά θα τα βλέπουμε. Αρχικά η ενέργεια και έπεται και συνέχεια. Υγιείς να είμαστε και θα τα βλέπουμε να σκάνε ένα ένα.

Υγιείς και ενωμένοι. Το μέλλον είναι πέρα από τον όποιο Μητσοτάκη και εδώ φαίνεται ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι θα μας έχουν στην μέγγενη για καιρό ακόμα.

Λευτερης είπε...

Ανάπτυξη

1 Παγκόσμιοι κολοσσοί, όπως η Microsoft, η Amazon, η Pfizer, η CISCO, η Digital Realty και τόσοι άλλοι που επέλεξαν να επενδύσουν στη χώρα και να δημιουργήσουν πολλές νέες καλοπληρωμένες θέσεις εργασίας.
2 Τα 73 νέα στρατηγικά σχέδια και έργα συμπράξεων δημοσίου και ιδιωτικού τομέα τα οποία προχωρούν, αξίας σχεδόν 10 δισεκατομμυρίων.
3 Το ιστορικό ρεκόρ των εξαγωγών και της βιομηχανικής παραγωγής για την τελευταία δεκαετία.
4 Το πλεονασματικό αγροτικό ισοζύγιο για πρώτη φορά μετά τη δεκαετία του ’80, όπως και η συρρίκνωση του ελλείμματος στο εμπορικό ισοζύγιο κατά 4,3%.

hippy είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
hippy είπε...

Να πω την αλήθεια δεν άκουσα ούτε σκοπεύω να ακούσω την ομιλία του Βαρουφάκη. Απ΄όσο θυμάμαι κάποιος θαμώνας του μπλογκ προ διετίας χαρακτήριζε όσους τον άκουγαν "σανοφάγους". Δεν έχω κάτι με το σανό, αλλά δεν μπορώ να το φάω. Δεν το μεταβολίζει ο οργανισμός μου.

Vaggelis είπε...

Διαβάστε προσεκτικα!!!

Πρεπει να ειπωθούν κάποιες αλήθειες.

Η συμπαντική κυβέρνηση έχει ενα σχεδιο που το έχει θέσει σε εφαρμογή εδω κ πολυ καιρο..( κ οποιος δεν το παραδεχεται ή εθελοτυφλει ή δεν εχει το απαιτούμενο ενστικτο, την απαιτουμενη οξυδέρκεια , την ενόραση ) Τωρα φαίνονται τα πρωτα δειγματα. Δεν ειναι τυχαίο που η (κ καλα )πανδημια ξεσπασε την ωρα που ξεκιναει η εφαρμογη του 5G (ελπιζω να με καταλαβαινετε ). Αυτοί που μας κυβερνάνε (ξερετε ποιοι ) θα μας εχουν για πολυ καιρο ακομα στη πρέσα για να μας εξαθλιωσουν ψυχολογικα συναισθηματικα κ οικονομικα ( νομίζετε τυχαιο ειναι που ξεσπασε τωρα η ενεργειακή κρίση? ). Αυτοι (ξερετε ποιοι) θελουν να ειμαστε διχασμένοι για να μην τους καταστρεψουμε το σατανικο τους σχεδιο ( που θα το δειτε να εξελίσσεται οσονουπω) μας θελουν υποχείρια , υποζύγια . Η συμπαντική κυβερνηση με τον υπερυπολογιστή που κατέχει κ με την βοήθεια της Τ.Ν ( τεχνητη νοημοσυνη) εχει τρέξει ειδικους αλγόριθμους που εχουν σαν σκοπό να κανουν καθε εναν απο εμάς δούρειο ίππο για την καταστρατήγηση της ελεύθερης σκεψης, βουλησης, πρωτοβουλιας.

ΞΥΠΝΑΤΕ ΞΥΠΝΑΤΕ ΞΥΠΝΑΤΕ
δεν μπορει να μην βλεπεται αυτο που ερχεται αυτό που ειναι πισω απο αυτο που έρχεται η ακομα κ πιο πίσω.
Δεν θα τους περάσει όμως....
εχουν γνώση οι φυλακες....( κ την μεταδιδουν απλόχερα -οσο μας το επιτρέπουν αυτοί!!!)

mixalis mixalios είπε...

Vaggelis σε ευχαριστούμε πολύ. Τώρα πια ξέρω...

Vaggelis είπε...

Το λιθαράκι μου.... mixalis mixalios.

Καλημέρα

ΑΡΤ είπε...

Δεν θα τους περάσει όμως....
εχουν γνώση οι φυλακες....( κ την μεταδιδουν απλόχερα -οσο μας το επιτρέπουν αυτοί!!!)

Εγω παλι δεν καταλαβα την τυφλα μου...κυριε Vaggelis μην ξεχνατε -εφοσον θελετε να βοηθησετε -οτι απευθυνεστε σε συνανθρωπους σας χωρις το απαιτουμενο ενστικτο , την απαιτουμενη οξυδερκεια και ενοραση .

Μπορειτε να γινετε πιο σαφης ???
- Δεν ειναι τυχαίο που η (κ καλα )πανδημια ξεσπασε την ωρα που ξεκιναει η εφαρμογη του 5G (ελπιζω να με καταλαβαινετε ).
- Αυτοί που μας κυβερνάνε (ξερετε ποιοι )
- ( νομίζετε τυχαιο ειναι που ξεσπασε τωρα η ενεργειακή κρίση? ).
- Αυτοι (ξερετε ποιοι)
- το σατανικο τους σχεδιο ( που θα το δειτε να εξελίσσεται οσονουπω)
- δεν μπορει να μην βλεπεται αυτο που ερχεται αυτό που ειναι πισω απο αυτο που έρχεται η ακομα κ πιο πίσω.
- να κανουν καθε εναν απο εμάς δούρειο ίππο για την καταστρατήγηση της ελεύθερης σκεψης, βουλησης, πρωτοβουλιας.

austin είπε...

Γενικά στην κριτική η μπάλα στην εξέδρα και βγαίνουν και άνθρωποι που δεν σχολιάζουν γενικά και απλά πετάνε σχόλια για ψεκασμένους.

Με λίγα λόγια ο Vaggelis του αρέσει που πληρώνει διπλό ρεύμα και ασχολείται με τα ψέκια.

Είναι ωραίο που ζούμε σε μία κοινωνία που ότι δεν μας ταιριάζει το γελοιοποιούμε.

Εδώ μέσα αρχικά με ξέρουν, εσένα Vaggeli σε ξέρουν? Δεν νομίζω ότι με θεωρούν εδώ ψεκασμένο.

Δεν μπορώ να μπλέξω με συζητήσεις εξέδρας για 5g και βλακείες.. έχω αναφέρει εδώ εγώ κάτι τέτοιο?? Όχι.

Παρόλα αυτά φίλε μου, αυτό που ζούμε είναι:

Ευέλικτη εργασία (βλέπε efood, Jumbo κτλ)
Τα νούμερα δείχνουν συνολικά υπερμεγένθυνση των παραπάνω κολοσών που είπε ο Λευτέρης.
Μέσα σε μία αναταραχή, πολύ μεγάλη ακρίβεια, την ωρα που ας πούμε η Ελλάδα κόβει δαπάνες από υγεία για να πάρει εξοπλιστικά.
Και άλλα πολλά ΔΕΔΟΜΕΝΑ που ζούμε και όχι που ΘΑ ζήσουμε, με τσιπάκια και ότι κατεβάζει η κούτρα του καθενός.

Αν όλα αυτά που ζούμε σου και σας αρέσουν... μια χαρά είναι όλα!

Αν θεωρείς ότι με το πετάξεις την μπάλα στην εξέδρα και να με πεις ψεκασμένο επειδή είπα για αυτό που έρχεται... πάλι μια χαρά! Εάν δεν βλέπεις την ροπή της "σύγχρονης ζωής" να ελέγξει τα πάντα... μια χαρά πάλι.

Απλά δες τα νούμερα παραιτήσεων ανθρώπινου δυναμικού στην Αμερική, την ενέργεια, τα ψυχολογικά του κόσμου και μετά απλά πες για ψεκασμένους.

Vaggelis και κάθε βαγγέλη, δεν είπα εγώ για ελευθερία αν θα κάνουμε εμβόλιο που τελικά δεν ίσχυε. Αν θέλει κάποιος να δει επίσημες ανακοινώσεις μεγάλων φορέων και πως τα γύρισαν πίσω... Ζήτησαν συγγνώμη για την ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ που είχαν??

Οι ψεκασμένοι είανι μία μειονότητα που εν τέλει δεν παίρνει καμία απόφαση για την ζωή μας. Απλά τους βλέπουμε και γελάμε.

Η άλλη πλευρα? η Λογική δήθεν πλευρα? Μόνο η ελευθερία σκέψης μας έμεινε και αυτή πάει στον καιάδα με κάτι σχόλια τύπου Vaggeli.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Καλημέρα..
Αν θα μπορούσε ο Κύριος υπουργός Αναπτύξεως να μου το κανε λιανά όταν λέει ότι το πραγματικό εισόδημα του Έλληνα αυξήθηκε..
Δηλαδή Κύριε υπουργέ ένας εργαζόμενος των 800 ευρώ τον μήνα έστω θα λάβει η έλαβε αύξηση 15 ευρώ τον μήνα..Στο τέλος της χρονιάς θα έχει 15× 12;
Θα πρέπει να υπολογίσει τον τριπλάσιο η πενταπλάσιο λογαριασμό ενέργειας και supermarket ή είναι κάτι ξεχωριστό;
Ευχαριστώ.

Λευτερης είπε...

Καλημέρα σε όλους.
Καλημέρα και σένα Γιώργο, μην απαντάς σε όλα, άσε να πέσει και τίποτα κάτω, μην τα σηκώνεις όλα.............. γνώμη μου.

Vaggelis είπε...

Ενα πανάρχαιο ρητό που ειναι γνωστό
μόνο στους μυημένους κ στους μύστες λέει :
Ο έχων την Σφίγγα σφίγγεται κ την μύγα μυγιαζεται.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ερώτηση προς Κύριον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Κύριε ΠΘ ..Όταν εσείς και και οι Πετσικάριοι Εισαγγελάτοι μας λέγατε πως με τον διπλό εμβολιασμό συν την αναμνηστική δόση θα κερδίσουμε την Ελευθερία μάς..τι ακριβώς θέλατε να πείτε;
Θα κυκλοφορούμε ελεύθεροι και τον άλλον μήνα;
Ευχαριστώ.

Λευτερης είπε...

Καλημέρα Αντρέα


https://www.reporter.gr/Analyseis/506371-Euroxx-Nea-timh-stochos-sta-16,9-eyrw-gia-ton-OPAP

https://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/2111869/apopeira-praxikophmatos-ston-admhe-apo-toys-kinezo.html

https://banks.com.gr/medicon-epimenon-nika-kai-v-dikaionetai/

https://radar.gr/article/idou-i-nea-dioikisi-tis-attica-bank

hippy είπε...

Καλημέρα σε όλους

Θα απαντήσω μόνο για τα fake news της Jumbo.Φαντάζομαι θα υπάρχουν κι άλλα ωστόσο είπαμε:"τα πραγματα τα βλέπουμε όπως είμαστε και όχι όπως πραγματικά είναι"


"Η Jumbo διαψεύδει κατηγορηματικά όλους τους ισχυρισμούς που αναπτύσσονται σε διάφορα συνδικαλιστικά φυλλάδια σχετικά με τη δήθεν ύπαρξη παράνομων διατάξεων στον Κανονισμό Εργασίας της και δηλώνει ότι άπασες οι προβλέψεις αυτού συνάδουν με τις διατάξεις της ισχύουσας εργατικής νομοθεσίας, κάτι αυτονόητο αφού διαφορετικά δεν θα είχαν εγκριθεί από την Πολιτεία. Ειδικά σε ότι αφορά το φερόμενο δικαίωμα της εταιρείας να περικόπτει το ¼ του μηνιαίου μισθού των εργαζομένων, όλοι γνωρίζουν ότι, πέραν του εξωφρενικού του ισχυρισμού, κάτι τέτοιο ούτε ισχύει ούτε θα μπορούσε ποτέ να ισχύσει βάσει του κώδικα αξιών και αρχών της Jumbo.

Τέλος, στα πλαίσια της προσπάθειάς της να δοθεί οριστικό τέλος στο πνεύμα παραπληροφόρησης, η Jumbo δηλώνει κατηγορηματικά ότι ουδέποτε έχει ζητήσει να λειτουργήσουν τα καταστήματά της την Κυριακή, 26 Δεκεμβρίου, όπως και να λειτουργούν τις Κυριακές γενικότερα, με εξαίρεση τις περιοχές στις οποίες λειτουργούν οι ανταγωνιστές της."

austin είπε...

Λευτέρη δεν έχεις άδικο.. αφήνω και πράγματα να πέσουν κάτω, απλά θεωρώ και επιτακτικό να υπάρχει ένα ανάχωμα σε όλα αυτά που ζούμε.

Χαίρομαι που η Jumbo διαψεύδει. Θα ήταν περίεργο άλλωστε να πει ναι συμφωνώ. Ετσι και η e food άλλαξε την ανάρτηση μετά το ξεμπρόστιασμα.

"τα πραγματα τα βλέπουμε όπως είμαστε και όχι όπως πραγματικά είναι" γιατί φίλος υπάλληλος άκουσε το εξής από τον εργοδότη του:

" Πλέον όποιος υπάλληλος θέλει να κάνει τηλεεργασία για τις 5 μέρες τηλεεργασίας θα χρεώνεται μία μέρα από την κανονική άδεια".

Αυτό του ήρθε αυτό... αλλά μάλλον τα πράγματα ο φίλος τα βλέπει όπως είναι αυτός και όχι όπως πραγματικά είναι.

Από τον καναπέ όλα είναι καλά και ωραία. Και πρώτα πρώτα για εμένα! δεν με βγάζω από ε΄ξω...

austin είπε...

*Αυτό του ήρθε αυτού του εργοδότη..

Λευτερης είπε...

Γενναίο μέρισμα 0,339 ο ΚΕΠΕΝΟΣ σήμερα.

hippy είπε...

Lamda: Γιατί αποσύρθηκε από την κατασκευή στις βίλες του Ελληνικού

"Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της εταιρείας, οι καθαρές ροές προ φόρων από τις πωλήσεις των οικοπέδων για τις βίλες θα είναι οριακά μεγαλύτερες από το αντίστοιχο αποτέλεσμα της αρχικής στρατηγικής, που προέβλεπε την πώληση της γης και την κατασκευή βιλών από τον όμιλο.

Το κατ’ αρχάς παράδοξο εξηγείται, σύμφωνα με αναλυτές, από το μικρό περιθώριο κέρδους που ενέχει η κατασκευή, το οποίο θα δεχόταν ισχυρή περαιτέρω πίεση από τη σημαντική άνοδο των οικοδομικών υλικών καθώς και από την απάλειψη λοιπών εξόδων, που σχετίζονται με την ανέγερση."

https://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/2111456/lamda-giati-aposyrthhke-apo-thn-kataskeyh-stis-vil.html"


Πόσα θέλεις για να μας τρελλάνεις ρε Αθανασίου??????
Πάμε πάλι:
Όπου ακούς πολλά θα...θα...θαθάρια κράτα και μικρά ταγάρια.

μπαρμπαλιας είπε...

ειχαμε τη ΛΑΜΔΑ,ειχαμε την ΑΡΦΑ...και τωρα μας προεκυψε ο ξεφτυλα/στασση

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ στα 10.50 είπαμε πως είναι το καλύτερο ΣΟΡΤ.
Πιστεύω ότι την έχεις από τα 7-8 ευρώ.
Αν δεν της έταξες γάμο..πάρε διαζύγιο για ανάρμοστη συμπεριφορά..Η θέση της είναι 50% κάτω από εδώ.
Γνώμη μού..Χωρίς να σε επηρεασω.

mixalis mixalios είπε...

Κι εγώ πούλησα ΚΟΥΑΛ στα 0.31...Αυτη ανεβαίνει χωρίς να ξέρουμε το λόγο, ξέρουν αυτοί που αγοράζουν...

michele είπε...

Kαλημέρα σε όλους! Νεα αναρτηση με νεο αρθρο. Καλα Χριστουγεννα σε όλους!