Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022

 X.A.                              






.                    ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ON LINE

Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΟΥ 
ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ...
Στο πλαίσιο πολλών παραγόντων που επηρεάζουν τις χρηματιστηριακές αγορές και με την τρέχουσα εβδομάδα να είναι ιδιαίτερα σημαντική, απαιτείται και η σκιαγράφηση της διαγραμματικής εικόνας των μετοχικών τίτλων. Ένα πολύ σημαντικό εργαλείο είναι ο λεγόμενος και «βασιλιάς» των κινητών μέσων, αυτός των 200 ημερών, οποίος σε συνδυασμό με παράλληλες εφαρμογές, δίνει συχνά εξαιρετικές επιδόσεις. [Πίνακας]

54 σχόλια:

austin είπε...

Βλέπω έλειψα και το μπλογκ γεμάτο επενδυτικά σχόλια.

Προς draghi αν το δει. Έχω την τύχη λόγω της εργασίας μου (τεράστια διαφορά από την λέξη δουλειά) να είμαι μέσα στους σχετικά προνομιούχους της κατάστασης. Με βλέψεις μακριά από τον μικρόκοσμο της πολύπαθης και σχεδόν βέβαιο καμίας αλλαγής για τον μέσαο Έλληνα, Ελλάδας. (εδώ είναι που διαφωνούμε, δεν είναι θέμα απαισιοδοξίας, αλλά θέμα απλών μαθηματικών και δεδομένω).

Γιατί εστιάζω εκεί που λες? Γιατί φίλε μου βλέπω τι περνάνε παιδιά της γενιάς μου. Βλέπω ότι οι κρίσεις πανικού και τα burn out δίνουν και παίρνουν. Βλέπω ότι είναι overdraft οι περισσότεροι στις πιστωτικές τους, χωρίς να κάνουν καμία μεγάλη ζωή.

Φέτος δε, 9 στους 10 της γενιάς μου (και παραπάνω εννοείται) λένε ότι δεν πάνε σε νησί ή θα πάνε για λίγο, γιατί είναι απλησίαστα (μαζί και κάποιοι από τους προνομιούχους, όχιοι πλούσιοι γνωστοί μου εννοείται).

Όσο για τους γονείς μου... όταν όλοι ήταν στο κύμα και έλεγαν τι γαμάτα τα έκανε το ΠΑΣΟΚ, ο πατέρας μου έλεγε ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΝΑΓΕ. έπεσε μέσα 100% απλά μετά από καμιά 20 αριά χρόνια.

Τώρα γιατί εστιάζω στο αρνητικό..?
1) Γιατί αν λέω τι γαμώ τα μέρη που ζούμε, τότε πως θα πάμε πιο μπροστά. Αυτό λέγαμε χρόνια και ήταν όλα στον αυτόματο και στο ΠΑΣΟΚ που λες και είδαμε που καταντήσαμε
2) Ειλικρινώς δεν βλέπω καμία καλύτερη καθημερινότητα πέρα από το ότι βγάζω εύκολα εξουσιοδότητη και το gov. Κάτι μπορεί να μου διαφεύγει, αλλά μόνο και μόνο που ψήφισα κάποιον και ψάχνω να βρω το καλό ώρα... λέει κάτι
3) Δεν περιμένω ΚΑΜΙΑ πολιτική να μου λύσει τα προβλήματα. Αφού από τα 18 μου, μου ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΟΝΟ προβλήματα. Η λύση είναι στα χέρια και στο μυαλό και αν υπάρχει σύμνοια στον κόσμο.

Μπορώ να συνεχίσω και άλλο... αλλά ο κυριότερος λόγος και ας τον πάρει το ποτάμι είναι ένας και ο παρακάτω:

4) Κάποτε εδώ, γινόταν του κακού χαμού κράζοντας (και δικαίως) τον ΣΥΡΙΖΑ. Όλοι τότε λέγαμε ότι στον επόμενο θα δείξουμε τα προβλάμτα αν υπάρχουν.
Τελικά αυτοί που κράτησαν τον "λόγο τους" είμαι εγώ και ο ΟΠΛΑ. οι υπόλοιποι είτε έφυγαν είτε ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ.

Κλείνοντας.. και επειδή αρκετές φορές, δίνω έστω μία πρόταση για πιθανή λύση, εδώ και καιρό έχω πει ένα πράγμα.

Οι νέοι που μπορούν να διαβάζουν ας μην πιστέψουν την μπαρούφα ότι θα φτιάξει το πράγματα στην Ελλαδα και ας φύγουν και να θυσιάσουν 5-10 χρόνια στο εξωτερικό και μετά αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος να γυρίσουν.

Τόσο απλά... άρα φίλοι μου εδώ, δεν γκρινιάζω ούτε βλέπω μόνο τα μαύρα. Βλέπω και διαβάζω την κατάσταση, όπως ΟΛΟΙ εδώ κάποτε την διάβαζαν και έλεγαν ότι φταίγανε οι κατσαπλιάδες.

Εξού και καταλήξαμε 3 και ο κούκος και μόνο αν γράψω εγώ τα δικά μου θα γίνει ντόρος ή αν ξεκινήσουν τα μαλλιοτραβήγματα... ΑΛλιώς ούτε σχόλιο.

Δεν σας λέει κάτι αυτό???

manos είπε...

Καλησπέρα δυστυχώς ο austin γενιά δικιά μου 45 εγώ βλέπουμε τα ίδια πράγματα ακριβώς.δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει έχουν καταστρέψει όλοι όσοι πέρασαν την Ελλάδα και τους Έλληνες

mixalis mixalios είπε...

Manos όσοι πέρασαν από την Ελλάδα είναι αυτοί που ψηφίσαμε εμείς. Μη ρίχνουμε το μπαλάκι στους πολιτικούς. Εμείς φταίμε για όλα, ο καθένας μας προσωπικά με τις επιλογές του. Άλλωστε ισχύει αυτο
https://www.google.com/amp/s/www.penna.gr/ataka/3671-i-psifos-einai-pio-dynati-apo-ti-sfaira-me-ti-sfaira-borei-na-skotoseis-ton-exthro-sou-me-tin-psifo-borei-na-skotoseis-to-mellon-ton-paidion-sou/amp
Για αυτό πρέπει να προσέχουμε μια φορα κάθε 4 χρόνια ή και πιο συχνά. Στο Ελλαντα είμαστε.

hippy είπε...


"Ο/Η austin είπε...
Βλέπω έλειψα και το μπλογκ γεμάτο επενδυτικά σχόλια."


Επενδυτικά σχόλια από ποιον και για ποιόν? Στο μπλογκ έχουν μείνει 4 σοβαροί, 1 απογοητευμένος στα πρόθυρα της κατάθλιψης και 3 τρολλάκια.

Τέλος πάντων. ΑΥΣΤΗΡΑ ΣΕ ΟΤΙ ΜΕ ΑΦΟΡΑ πιστεύω πως τα μαγαζιά θα αποφύγουν τα "χάλια" μαντάτα (ελλείψεις σε τρόφιμα, ενέργεια κλπ) αλλά θα συνεχίσουν να διολισθαίνουν αργά μέχρι να αχνοφανεί η υποχώρηση του πληθωρισμού στο 3,5-4% που θα συνεπάγεται ολοκλήρωση της αύξησης επιτοκίων απ΄της κεντρικές τράπεζες. Πότε? Πιθανολογώ σε 10-12 μήνες. Εννοείται πως μετά θα υπάρξει άλλο τόσο διάστημα μηρυκασμού της νέας κατάστασης.

Στη χρηματιστηριακή λογική μου κυριαρχεί η άποψη "Follow the Money". Οι σοδειές (από Ν. Αμερική μεριά-σόγια, καλαμπόκι κλπ) φαίνεται να είναι πολύ καλές. Πιθανότατα και για τα σιτηρά. Δεν θα τα αφήσουν να σαπίσουν για να αλληλοπιεστούν οι εμπόλεμοι.

Οι επενδύσεις που έγιναν για τους Nord Stream είναι ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ. Σιγά μην αφήσουν Γερμανία και Ρωσια τόσα λεφτά να αραχνιάζουν στο συρτάρι. Θεωρώ δεδομένη την επαναλειτουργία του αγωγού 1 σε full capacity μέχρι το Φθινόπωρο αλλά και του 2 να μπαίνει στους όρους ειρήνευσης όποτε έλθει η ώρα.

ΑΥΣΤΗΡΑ όμως ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ το χρήμα που θα μας δώσει τέλος του μήνα ο Ελλάκτωρας δεν βιάζομαι να το επενδύσω. Από Οκτώβριο και βλέπουμε, με το άνοιγμα των χειμερινών κινηματογράφων.

Ομόλογο CPLP SHIPPING ??? Όχι δα. Εδώ δεν ψωνίσαμε της ΛΑΜΔΑ θα μπούμε στου χοντρού.

hippy είπε...


Φιλαράκο Μ & Μ ευχαριστώ κι ανταποδίδω. Αμοιβαία η εκτίμηση. Να περνάς καλά.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Μετα τον κυβερνητικό αυτοθαυμασμό.. έχουμε και τον διαδικτυακό αυτοπροσδιορισμό περί σοβαρότητας..

"Ο/Η austin είπε...
Βλέπω έλειψα και το μπλογκ γεμάτο επενδυτικά σχόλια."

Ο hippy ...ο μορφωμένος βρε..είπε..
Επενδυτικά σχόλια από ποιον και για ποιόν? Στο μπλογκ έχουν μείνει 4 σοβαροί, 1 απογοητευμένος στα πρόθυρα της κατάθλιψης και 3 τρολλάκια.

hippy είπε...


Έλα βρε...κατάλαβες που ανήκεις. Γουστάρω 🤣 🤣

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Τι να γουστάρεις ρε βλήμα..
Αντε αδειασε μας την γωνιά με τις μπουρδες σού..

streetboy είπε...

Εσύ να μας αδειάσεις τη γωνιά βλαμενε
Μέχρι υπαλλήλους αναζητάς μέσα από το μπλογκ για να μας το παίξεις μέγας επιχειρηματίας... Βάλε αγγελία στη Χρυσή ευκαιρία ρε καραγκιόζη τι το πέρασες εδώ πέρα
Άστα διαλα μας έχετε ζαλίσει με τις μ@λ@κιες σας όλα τα γιουσουφάκια του πανσέληνου...

streetboy είπε...

Hippy καλή περίπτωση όσον αφορά τα ομόλογα εκτος από τη ΔΕΗ (που έχεις προτείνει και εσύ) είναι πιστεύω και η μοτορ οιλ αυτή τη στιγμή στο 90....λιγο κάτω από 4% στη λήξη (not bad για μοτορ οιλ)...

manos είπε...

Χρόνια πολλά κύριε hippy έστω και καθυστερημένα

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Παρε τον πουλο και εσύ.

mixalis mixalios είπε...

Καλή κίνηση σήμερα στα ομόλογα... Θα βοηθήσει πιθανά αν διατηρηθεί η εικόνα και στο δανεισμό που πάντα είναι χρησιμος αλλά είναι και ένας δείκτης κινδύνου της οικονομιας. 4.70 αν θυμάμαι καλά είχε το δεκαετες πριν κάνα μήνα. 3.27 σήμερα. Πάλι καλά που δεν είμαστε Ιταλία. Ακόμα, γιατί με την απλή αναλογική του τρισμεγιστου ποτέ δεν ξέρεις...

hippy είπε...

Χαιρετίζω

συμφωνώ απόλυτα κύριε streetboy. Και γενικότερα η άνοδος των επιτοκίων κάνει ενδιαφέροντα μερικά από τα παλιά ομόλογα. Προσωπικά αποφεύγω τις ναυτιλιακές. Ο κλάδος έχει ρίσκο. Έχουν αποδυθεί σε αγώνα δρόμου οι εφοπλιστές και χτίζουν πλοία. Λογικά θα βγουν μαζικά στην αγορά και οι ναύλοι θα πιεστούν. Μου αρέσει το PRODEAB1. Στο 83,5 σήμερα αλλά δεν βιάζομαι. Οι αυξήσεις των επιτοκίων από τις κεντρικές τράπεζες έχουν δρόμο μπροστά τους. Στο μεσοδιάστημα θα κρατούν καθηλωμένα τα παλιά ομόλογα.

mixalis mixalios είπε...

Από την άλλη Ηλία αν η ΕΚΤ κρατήσει με τις παρεμβάσεις της τα spread χαμηλά τότε και οι τιμές των εταιρικών δεν θα υποχωρήσουν περαιτέρω.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

https://youtu.be/7_YffL0NObM

hippy είπε...


Το ίδιο λέμε Μιχαλιό μου. Δεν βιαζόμαστε, περιμένουμε την ευκαιρία, κάπου εδώ θα "παίζουν" τουλάχιστον για όλο το καλοκαίρι. Το PRODEA πχ αντέδρασε από το χαμηλό των 83,5 κι έκλεισε στα 85,56. Την επόμενη εβδομάδα πάλι θα ξανακατρακυλίσει προς τα 83. Ε, κι αν το ψωνίσουμε στο 83 και πάει 82 δεν έγινε και τίποτα.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

https://youtu.be/qNG83Uhh5XA

hippy είπε...


Ο/Η ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...
https://youtu.be/qNG83Uhh5XA

22 Ιουλίου 2022 - 5:26 μ.μ.


Με κάτι τέτοια παρηγοριέσαι και μένεις στάσιμος. Το θέμα δεν είναι η μοναξιά του μ@λακα ούτε να βρεις τους υπόλοιπους της ομάδας σου. Το θέμα είναι ν΄αλλάξεις.

DK είπε...

Ελλακτωρ γιατί πέφτει σήμερα έτσι? Το deadline δεν είναι αύριο για την συμμετοχή στην ΔΠ?

hippy είπε...

"Ο Προτείνων δλδ η Reggeborgh Investment B.V. κατέχει συνολικά 106.275.775 Μετοχές, αντιπροσωπεύοντας περίπου το 30,522% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας και του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου αυτής

Η δημόσια πρόταση αφορά 241.916.230 Μετοχές δηλαδή το 69,5% του μετοχικού κεφαλαίου

Σύμφωνα με το άρθρο 28 του Νόμου, σε περίπτωση που ο Προτείνων και τα Πρόσωπα που ενεργούν σε συντονισμό με τον Προτείνοντα κατέχουν Μετοχές που αντιστοιχούν τουλάχιστον στο 90% του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας, ο Προτείνων οφείλει να αποκτήσει στην Τιμή της Δημόσιας Πρότασης οποιεσδήποτε επιπλέον μετοχές του προσφερθούν για μια περίοδο τριών (3) μηνών από τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων της Δημόσιας Πρότασης. "


Δεδομένου ότι ο Βαρδινογιάννης απέκτησε το 29,87% στην Ελλάκτωρ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ οι Ολλανδοί να φτάσουν το 90% συνεπώς ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να στηρίξουν την μετοχή για το 3μηνο στο 1,75.

Όποιος αγοράζει σήμερα και αύριο με το Τ+2 θα παραλάβει τις μετοχές στο κλείσιμο της Τετάρτης και χάνει την προθεσμία της ΔΠ. Κατά τη γνώμη μου η μετοχή θα προσγειωθεί κάτω από το €1,50 (όπου συνεχίζει-κατά τη γνώμη μου-να είναι θεμελιωδώς ακριβή).

mixalis mixalios είπε...

Κινητικότητα στην ΙΝΚΑΤ, ΙΝΛΟΤ και ΙΝΤΚΑ... Ο όμιλος είναι εδώ...αν και η ΙΝΚΑΤ πια δεν ανήκει στον όμιλο κι εκεί οι αιτίες πιθανά να έχουν να κάνουν με την ΔΠ.
Και τα spreads μια χαρα

manos είπε...

Καλησπέρα για ιντραλοτ είναι νωρίς ακόμα έχει πορεία.τωρα θα έρθει η μοτό με φορα

DK είπε...

Κατατοπιστικός όπως πάντα. Ευχαριστώ πολυ Hippy. Που διεφυγε τελίως το Τ2 και την έφαγα με στημένη εντολή!

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Το οτι σύντομα μας αποχαιρετά η χειρότερη κυβέρνηση πού πέρασε ποτέ.. είναι ηλίου φαεινότερο αν δει προσεκτικά πώς παιζουν μπάλα ο Μαρινάκης και ο Αλαφούζος τις τελευταίες ημέρες απο τα μέσα τους...
Με λιγα λόγια ...τον τελειώνουν....

Κύριε hippy....
Σου δίνω την δυνατότητα να απεμπλακείς απο το στοίχημα που εχουμε βάλει...
Εκκλησίες δεν κλέβω...
Ενα θα σας πω και κρατηστε το...
Η διαφορα μεταξύ των δυο κομμάτων θα ειναι περιξ των 7 μονάδων υπερ του ΣΥΡΙΖΑ ...
Κρατηστε το ποστ.
Φιλια απο την όμορφη Καλαμάτα.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

https://youtu.be/A0HQQVKfSdA



Με προσοχή βλέπουμε το βίντεο.

mixalis mixalios είπε...

Κάτω από 3% το δεκαετες, not bad

hippy είπε...

"Ο/Η ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...
Κύριε hippy....
Σου δίνω την δυνατότητα να απεμπλακείς απο το στοίχημα που εχουμε βάλει...
Εκκλησίες δεν κλέβω...
Ενα θα σας πω και κρατηστε το...
Η διαφορα μεταξύ των δυο κομμάτων θα ειναι περιξ των 7 μονάδων υπερ του ΣΥΡΙΖΑ ..."


Ευχαριστώ πολύ για την προσφορά...ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ!!!!!!

Αφού όμως είσαι τόσο μεγαλόψυχος και τόσο σίγουρος για την πρωτιά με διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ, δέχεσαι να πάμε το στοίχημα στα ίσια? Αν ΝΑΙ μόλις γυρίσεις απ΄την Καλαμάτα βρισκόμαστε με τον Μιχάλη και τακτοποιούμε επί τόπου το στοίχημα. Αν ΟΧΙ πάψε να τρολλάρεις, δεν τσιμπάμε, σε γλεντάμε 😃😁😆

mixalis mixalios είπε...

Μεταξύ μας Ηλία, στοίχημα για κάτι που θα γίνει σε 8 με 9 μήνες από τώρα δεν θα έβαζα με τίποτα. Ο χρόνος είναι πολύ πυκνός. Σκέψου για παράδειγμα (λέμε τώρα) να έχει βάλει ο Μητσοτάκης να παρακολουθούν τον Ανδρουλάκη. Ή ο Τσιπρας. Μέγα σκάνδαλο. Στοίχημα θα έβαζα μόνο την Παρασκευή προ των εκλογών.

hippy είπε...

Μιχαλιό μου δεν μπορώ να πω ότι έχεις άδικο. Από την άλλη όμως ΔΕΝ υπάρχει σοβαρός αντίπαλος. Σε όλη την Ευρώπη τα πράγματα πάνε χάλια κι ο Αλέκθης δεν μπορεί να πείσει, διότι δεν αξίζει βέβαια. Έχει δίκιο ο Βορίδης για τις δημοσκοπήσεις. Παρεπιπτόντως ήταν διαβασμενος, πολύ καλός, παρά την προσπάθεια της Κλείτου με μορφασμούς και λαικιστικα επιχειρήματα να τον στριμώξει.

Δεν την ήξερα. Μπήκα στο γκουγκλ να την ψάξω. Καραδεξιά μου φάνηκε με πολιτικές φιλοδοξίες. Μάλλον την έκλασε ο Κυριάκος κι ακολουθεί το εκβιαστικό στυλ Τράγκα.

Κατά τα λοιπά...σιγά μην βάλει στοίχημα ο Λαζόπουλος
https://youtu.be/qNG83Uhh5XA

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Θες και στοίχημα στα ισα τώρα...
Πανε οι 5 μονάδες αβάντα που μου έδινες;
Σε λιγο καιρό θα σου δινω και discount...
Αντε με γλεντησες και σήμερα...
Δεν θα κλεισω μάτι.
Γάτος είσαι...

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

https://youtu.be/JLJT7dpqyHs



Ολη η αλήθεια.
Δείτε το.

mixalis mixalios είπε...

Εδώ η δημιουργός του "ντοκιμαντέρ" μας πληροφορεί για τον εμβολιασμό και την υποχρεωτικότητα του.
https://nellypsarrou.com/index.php?option=com_content&task=view&id=506&Itemid=63

mixalis mixalios είπε...

Και καταλήγει το έγκριτο μέλος της κοινωνίας οτι

"Συμπερασματικά, οι κυβερνητικές επιλογές στη διαχείριση του κορωναϊού είναι εγκληματικές και υπονομεύουν τις προσπάθειες για τον περιορισμό εξάπλωσης της νόσου. Αφενός παίρνουν μέτρα αντίθετα από αυτά που προτείνουν οι επιστήμονες. Αφετέρου, με την παραπάνω τακτική, υπονομεύουν την εμπιστοσύνη των πολιτών και την υιοθέτηση μέτρων πραγματικά χρήσιμων. Και τέλος, οι επιλογές αυτές πλήττουν βάναυσα τις δημοκρατικές ελευθερίες και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Οι πολίτες έχουν χρέος να αντισταθούν στην φασιστοποίηση και την κοινωνική πόλωση, είτε επιθυμούν είτε όχι να εμβολιαστούν."

mixalis mixalios είπε...

"Τί πρέπει να κάνουμε; Γενική απεργία διαρκείας με οργάνωση από τα κάτω, πολιτική ανυπακοή, αποκέντρωση, ενεργειακή και διατροφική αυτονομία, δίκτυα ανταλλαγών και αλληλεγγύης, οργάνωση δομών εξουσίας του λαού σε λαϊκές συνελεύσεις χωριών/γειτονιάς..." Η πολιτική επιστήμονας Νέλλη Ψάρρού, απαντά στην έρευνα για την κρίση
https://m.tvxs.gr/mo/i/120024/f/news/%CF%84%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5/%CF%84%CE%AF-%CF%80%CF%81%CE%AD%CF%80%CE%B5%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-a%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AC-%CE%B7.html

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Μιχαλιο εισαι εκτος θέματος..

manos είπε...

Καλημέρα Οπλαρχηγός είναι πολλές οι ανεμογεννήτριες και τα λεφτά

Γιατρός είπε...

Οπλαρχηγέ τη βραδιά των εκλογών βάλε πάνα βρακάκι απορροφητική. Θα σου χρειαστεί.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Γιατρε μού πιστεύεις πως προσωπικά νοιάζομαι για το ποιός κυβερνά;
Άσε που το κόμμα το δικό μου δεν βγαίνει με τις ψήφους...

cornelsen είπε...

καλό μεσημέρι. Στο stockcharts.com μπορείτε να δείτε το ποσοστό των μετοχών πάνω από τον ΚΜ 200 στο $SPXA200R

Παλιότερα που το είχα κοιτάξει ο ΚΜ100 ημερών είναι καλύτερος στον ΓΔ από τον ΚΜ200 ημερών.
Έχετε κάποια ιδέα για το ποιος είναι καλύτερος 200άρης, ο αριθμητικός ή ο εκθετικός;

kourkon είπε...

Nομιζω ότι το site έχασε τον δρόμο του , τον σκοπό του .Θα παρακαλούσα τον οικοδεσπότη να κάνει restart. Ευχαριστω

mixalis mixalios είπε...

PREDATOR vs ALIEN
Κάθε μέρα μας έρχονται μηνύματα "πάτα εδώ να δεις το βίντεο", "εσύ είσαι στη φωτογραφία;" και άλλα τέτοια, που ακόμα και μαθητής δημοτικού ξέρει να τα σβήνει αμέσως.
Όμως, ο κραταιός Νικολάτσης υποψιάστηκε πάραυτα ότι διάφορα σκοτεινά κέντρα διεθνούς επιρροής και εξουσίας έχουν βαλθεί να κλέψουν τη συνταγή για σκαλτσούνια που του υπαγόρευσε η μάνα του από το τηλέφωνο προψές και έτρεξε να κινητοποιήσει τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.
Λες και δεν υπάρχουν ασφαλή κρυπτογραφημένα τηλέφωνα που χρησιμοποιούν όλοι οι πολιτικοί ηγέτες του κόσμου.
Ρε παιδιά, ούτε ο Φώσκολος στα "δίχτυα της προδοσίας" τόσο ντόρο! Ηρεμήστε, που σας άκουσαν τα άλλα τα σούργελα οι δημοσιογραφίσκοι της πυρκαγιάς και το ανήγαγαν σε σκάνδαλο Πιουριφόι".

Δεν είναι δικό μου αν και θα θελα...

mixalis mixalios είπε...

Τιμωρέ για να μην βλέπεις τον Μαρινάκη χοντρό μάλλον θα έχεις παραπλήσια κιλά...

Δες αυτό https://bodyline.com.gr/adynatisma/

Με 79€ γίνονται θαύματα πια....

(Ε ρε τι πρόκειται να ακούσω....)

mixalis mixalios είπε...

kourkon έχεις δίκιο αλλά ο οικοδεσπότης έχει άλλες δουλειές και καλά κανει. Εμείς είμαστε το blog και εμείς το έχουμε κάνει έτσι

mixalis mixalios είπε...

Τιμωρε κάτι δεν εχω καταλάβει καλά

"Ο μαλλιάς ο βρώμικος αξύριστος μαλλιαουρας ο χιππυ με ένα μαλλί μέχρι τον κωλο σαν το 60".
Αυτά ποιος τα έγραψε?

mixalis mixalios είπε...

Όποιος βρίζει άλλους απαντάς εκ μέρους τους? Δικηγόρος του Μαρινάκη? Ο Μαρινάκης απαντάει με τους στίχους του, δεν χρειάζεται δικηγόρους...
Τέλος πάντων, ούτε ο Ηλίας χρειάζεται δικηγόρο εμένα

mixalis mixalios είπε...

Ηλία,

https://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/2144182/ellaktor-prostheto-pososto-1563-apekthse-meso-ths.html
Εγώ σου έλεγα ότι θα χρησιμοποιήσω τα λεφτά για καλοκαιρινές διακοπές κι εσύ δεν με πίστευες. Πρώτη Αυγούστου τα λεφτά στους λογαριασμούς. Περιμένοντας τη νέα ΔΠ (εκτιμώ και ελπίζω στην ΙΝΚΑΤ που έχω μετοχές)

VAGGELIS MP είπε...

mixalis mixalios γειά σας
Που στηρίζετε τις πιθανότητες δημ προσφ στην ΙΝΚΑΤ?

hippy είπε...

Μιχαλιό μου εγώ πιθανολογώ ΑΜΚ της ναυαρχίδας ή της τενεκεδοπειραιώς ως πιθανότερες ευκαιρίες για τζάμπα χρήμα. Το ΤΧΣ έχει κομμάτια και θέλει λεφτά, οι διοικήσεις καλοβλέπουν την πλήρη ιδιωτικοποίηση.


Κύριε cornelsen καθώς ο Michele λείπει μάλλον στο soltrade πρέπει να κάνετε την ερώτηση. Προσωπικά στο monopoly που χρησιμοποιώ παρακολουθώ τον απλό 200αρη (σε συνάρτηση με τον απλό 30αρη). Πάντως νομίζω πως είμαστε στο 1ο τέταρτο της απόσυρσης ρευστότητας-αυξήσεις επιτοκίων από τις κεντρικές τράπεζες οπότε έχω ως βασικό σενάριο για το χαρτοφυλάκιο μου συνέχεια της πίεσης για όλο το 2022 (?) τουλάχιστον.

mixalis mixalios είπε...

Εδώ Bαγγελη, είναι μια αντίστοιχη περίπτωση με Ελλακτωρ
https://www.capital.gr/epixeiriseis/3647833/ameilikta-erotimata-kai-skies-stin-polisi-tis-intrakat
Αν δεν εξαναγκάσει η Επιτρ Κεφ τους εφοπλιστές σε υποβολή ΔΠ θα εκτεθεί. Άλλωστε δεν είναι δα και τόσο πολλά λεφτά που χρειαζονται αφού κατέχουν ήδη το 60% και όπως στον Ελλακτωρα αντε να συμφωνήσει ένα ακόμα 20% κατά την υποβολή της ΔΠ. Τίποτα δεν είναι σίγουρο βέβαια. Εκτίμηση κάνω..

mixalis mixalios είπε...

Ομολογώ ότι δεν έχω καταλάβει το λόγο, αλλά πάμε παρακάτω...

mixalis mixalios είπε...

Μπορείς να τα κάνεις copy paste και να τα κρατάς σε ένα αρχείο word. Για μας δεν είναι ότι καλύτερο να διαβάζουμε το ίδιο πράγμα 2 και 3 φορές. Άλλωστε όσες φορές και να το γράψεις τοσες φορές θα στο διαγράψει. Πρώτον, γιατί η επανάληψη βρισιων δεν βοηθάει και δεύτερο ακόμα και την πιο θεαματική ανάρτηση να κάνεις δεύτερη φορά δεν την διαβάζουμε. Μπορούμε να ξαναδιαβασουμε την πρώτη.

hippy είπε...



@ Τιμωρος

στο αφιερώνω με πολύ κατανόηση


https://www.youtube.com/watch?v=aLk-LgoWIY4


(βάλε την ένταση στη διαπασών)

hippy είπε...


@ Τιμωρος

αφιερωμένο εξαιρετικά για δεύτερη φορά όπως γουστάρεις και συνηθίζεις


https://www.youtube.com/watch?v=jtB2uo7jNbc


(μην ξεχάσεις...ένταση ήχου στο τέρμα)